Rólunk

Rólunk

JÚLIUS 2-5. KÖZÖTT SZERVEZZÜK A NYÁR LEGTÖBB ERDÉLYI MAGYAR FIATALT MEGMOZGATÓ ESEMÉNYÉT, A MAROSVÁSÁRHELYI VIBE FESZTIVÁL Negyedik KIADÁSÁT. A LEGJOBB MAGYARORSZÁGI ÉS ERDÉLYI ELŐADÓKKAL, NEMZETKÖZI Világsztárokkal és a legszínesebb fesztiválprogrammal jelentkezünk.

Visszaszámlálás a VIBE2020-ig

VIBE FESZTIVÁL Számokban

48760
Résztvevő
80+
Fellépő
5
Színpad
Továbbra is egy diáktalálkozó maradunk, ennek is terveztük, de idén nőtt az átlagéletkor is. Azt viszont bátran kijelenthetjük a harmadik kiadás után, hogy a VIBE lett erdély legnagyobb magyar fesztiválja.
sq-sample1
Rés Konrád-Gergely fesztiváligazgató
Célunk közösségünket építeni, az erdélyi magyar fiataloknak olyan rendezvényeket, lehetőségeket teremteni, amelyek miatt itthon, szülőföldjükön akarnak majd maradni. A VIBE-on magyar barátokkal, ismerősökkel találkozhatnak és bulizhatnak úgy a fiatalok, hogy eközben tanulásra, sőt, pályaválasztásra is lehetőségük van.
sq-sample1
Talpas Botondvállalkozó, közösségi vezető
A fesztivál tudásfóruma egyben a rendezvény sikersztorija is. Első évben kissé félve fogtunk neki előadásokat, kerekasztal-beszélgetéseket szervezni egy zenei rendezvényen, de a tapasztalat azt mutatja, van igénye erre is a fesztiválozó fiataloknak.
sq-sample1
Borzási Sarolta a VIBE Koli porgramigazgatója

#VIB3