Despre

Despre

FESTIVALUL VIBE ARE CA SCOP CREAREA UNUI EVENIMENT CU CARACTER CULTURAL, EDUCATIV ȘI MUZICAL PENTRU TINERII ÎNTRE 15-35 ANI DIN DIFERITELE REGIUNI ALE TRANSILVANIEI. VIBE CREAZĂ UN SPAȚIU UNDE TINERII POT SĂ-ȘI EXPRIME OPINIILE ȘI SĂ PARTICIPE LA WORK-SHOP-URI PE TEME ACTUALE ȘI IMPORTANTE PENTRU GENERAȚIILE LOR. VIBE a devenit în 2019 cel mai mare festival din județul Mureș.

COUNTDOWN PÂNĂ LA VIBE2020

VIBE ÎN CIFRE

48760
Participanți
80+
Artiști
5
Scene
Vom rămâne în continuare o reunire pentru studenţi, așa am și planificat, însă în 2019 a crescut și vârsta medie a participanţilor. După a treia ediţie al evenimentului putem afirma cu fermitate că VIBE a devenit cel mai mare festival din judeţul Mureș și cel mai mare festival maghiar din Transilvania.
sq-sample1
Rés Konrád-Gergelydirectorul festivalului
„Scopul nostru este de a dezvolta comunitatea, de a oferi tinerilor maghiari din Ardeal evenimente, posibilităţi datorită cărora vor dori să rămână acasă în ţara lor natală. La Festivalul VIBE tinerii se pot întâlni și petrece cu prieteni, cunoștinţe și între timp au posibilitatea de a și învăţa și să-și aleagă o carieră.”
sq-sample1
Talpas Botondantreprenor, conducător al comunităţii
Forumul știinţific al festivalului este totodată și povestea de succes al evenimentului. În primul an am avut temeri, deoarece la un festival de muzică am început să organizăm prezentări, discuţii la masa rotundă, însă expe- rienţa arată că tinerii care vin la festival prezintă interes și faţă de aceste programe.
sq-sample1
Borzási Sarolta DIRECTOR DE PROGRAME VIBE KOLI

#VIB3