Regulament plata în rate

Regulament plata în rate

Informații generale

Organizatorul Festivalului VIBE, societatea Vibe Events Management SRL oferă posibilitatea de a achiziționa biletele pentru festival în rate, în conformitate cu prevederile Regulamentului și în următoarele condiții.

Plata în rate este valabilă numai pentru categoria de bilete “VIBE Pass - plata în rate - havi részletfizetés”. Aceste bilete pot fi achiziționate doar online și numai prin plată cu card, ceea ce necesită deținerea unui card de debit sau de credit valabil.

Abonamentul "VIBE Pass - plata in rate - havi részletfizetés" oferă acces la festival pe toată durata acestuia, începând cu ziua 0 (5 iulie 2023) de la ora 18:00 și permite posesorului să rămână pe teritoriul festivalului pe toată durata evenimentului (până la ora 10:00 a zilei de 10 iulie). Acest tip de bilet nu oferă acces la zona VIP și la zona de Camping. 

Suma ratelor:

Preț total: 396 RON + taxa de procesare

Procedura de plată în rate

Biletul se poate obține prin plata a patru rate lunare egale. Prima rată poate fi plătită de către cumprător între 1 martie 2023 și 25 martie 2023 pe site-ul www.vibefestival.ro. După data de 25 martie 2023 nu va mai fi posibilă achiziționarea de bilete în rate. 

Prin achitarea Ratei nr. 1, cumpărătorul își rezervă abonamentul și acceptă Regulamentul oficial al Festivalului VIBE, precum și Regulamentul de plată în rate. Cumpărătorul acceptă prin achitarea Ratei nr. 1 faptul că Bilete.ro (S.C. DEPARTAMENTUL LOGISTIC EVENT SRL), furnizorul de bilete al Festivalului VIBE, va deduce automat lunar suma următoarelor rate de pe cardul de debit sau credit valabil furnizat.

Scadența Ratei nr 2. este în aprilie, a Ratei nr. 3 în mai, a Ratei nr. 4 în iunie. Data plății Ratei nr. 1 determină termenele de plată ale celorlalte rate. Dacă cumpărătorul plătește Rata nr. 1 la data de 1 martie, atunci va trebui să plătească Rata nr. 2  pe 1 aprilie, Rata nr. 3 pe 1 mai și Rata nr. 4 pe 1 iunie, adică în aceeași zi a lunii următoare. Dacă cumpărătorul achită toate cele 4 rate, după ce a efectuat plata cu succes a Ratei nr. 4, va primi biletul prin e-mail.

Probleme de plată în rate / Neplata ratei

După achitarea Ratei nr. 1, Bilete.ro (S.C. DEPARTAMENTUL LOGISTIC EVENT SRL), furnizorul de bilete al Festivalului VIBE, va deduce automat lunar suma următoarelor rate de pe cardul de debit sau credit valabil furnizat.

Dacă în ziua plății ratei nu reușește să efectueze plata din cauza refuzului emițătorului cardului de credit sau de debit al cumpărătorului (din motive tehnice, lipsa fondurilor etc. - ceea ce este în totalitate responsabilitatea cumpărătorului sau a emițătorului cardului de credit sau de debit al acestuia), Bilete.ro va încerca să retragă suma în următoarele două zile. Dacă tranzacția eșuează suma ratei va fi adăugată la rata următoare lunii respective. Deci, dacă cumpărătorul nu plătește a doua rată în luna aprilie, aceasta va fi adăugată la rata din luna mai. Dacă cumpărătorul nu plătește nici în luna mai, suma ratei va fi, de asemenea, adăugată la rata din iunie.

Dacă cumpărătorul nu plătește nici o rată în iunie, adică la data scadentă a ultimei rate, suma plătită până atunci va fi reținută de către Vibe Events Management SRL și nu va fi returnată cumpărătorului, de asemenea, acesta nu va mai putea solicita biletele pentru festival. După fiecare tranzacție efectuată, cumpărătorul va fi informat prin e-mail dacă tranzacția a avut succes sau a eșuat. În cazul în care tranzacția a eșuat, este responsabilitatea cumpărătorului să o repete.

Exemplu:

Întreruperea plății în rate

Dacă după achitarea primei sau mai multor rate, cumpărătorul nu dorește să continue plata în rate, Vibe Events Management va reține sumele plătite până atunci și nu le va returna cumpărătorului, care nu va mai putea solicita biletele.

Dispoziții finale:

Vibe Events Management SRL nu își asumă responsabilitatea pentru taxele percepute de emitentul cardului de credit sau debit.

Vibe Events Management SRL nu își asumă responsabilitatea pentru problemele care pot afecta procesul de plată în rate, acestea fiind responsabilitatea cumpărătorului sau a emitentului cardului de credit sau debit al cumpărătorului.

Vibe Events Management SRL își rezervă dreptul de a modifica unilateral aceste reguli. Modificările vor intra în vigoare la momentul publicării lor.

Prin efectuarea plății primei rate a ratei, cumpărătorul acceptă că, în cazul în care întrerupe procesul de plată în rate, Vibe Events Management SRL va reține sumele plătite până la acel moment și nu le va restitui cumpărătorului, iar acesta nu va mai putea solicita abonamentul.

Prin efectuarea plății primei rate a ratei, cumpărătorul acceptă că, în cazul în care nu plătește rata lunară până la termenul limită pentru plata celei de-a patra rate sau datoriile restante, Vibe Events Management SRL va reține sumele plătite până la acel moment și nu le va restitui cumpărătorului, iar acesta nu va mai putea solicita abonamentul.

Prin efectuarea plății primei rate a ratei, cumpărătorul acceptă regulamentul de plată în rate și întregul regulament oficial al festivalului VIBE.