#maradjotthon

#maradjotthon

Kedves Vájboló!

A jelenlegi helyzetre reagálva tájékoztatni szeretnénk Titeket a VIBE Fesztivál 2020 terveiről. Jelenleg mi is otthonainkból dolgozunk azon, hogy közel négy hónap múlva, július 2-5. között együtt fesztiválozhassunk Marosvásárhelyen, a Maros-parton. Jelenlegi állás szerint az eredeti időpontban tartjuk a fesztivált.

Minden évben együtt építjük fel a VIBE közösséget, együtt alkotjuk a VIBE TRIBE-ot. Ezért számunkra a Ti biztonságotok a legfontosabb! Folyamatosan figyelemmel kísérjük a romániai és a globális hivatalos szervek tájékoztatását, intézkedéseit, ha bármi változna, azonnal értesítünk Titeket.

Addig is, mi szorgosan folytatjuk a munkát az otthonunk melegéből, fertőtlenítjük a munkaeszközeinket és gyakran mosunk kezet. A munkánk pedig teljes mértékben online történik: több olyan projekttel is készülünk, amely feldobja az unalmas, otthonülős napokat. Kezdődik az Epic Music Battle nevű zenekar és Dj vetélkedőnk, de lesz TikTok videókészítős és Fashion Corner divattervezői pályázatunk is.

Vigyázzatok magatokra és egymásra! Hamarosan találkozunk!
VIBE Team

Alkoss a VIBE-bal!

Az otthonülés legnagyobb pozitívuma, hogy olyasmire is marad időnk, amire amúgy a felgyorsult hétköznapjainkban nem lenne: ilyen a kreatív énünk előcsalogatása! Miután már minden VIBE-os videót és zenét megnéztél és meghallgattál, ideje, hogy te is a tartalomgyártók sorai közé állj! Három olyan pályázattal, felhívással is készültünk nektek az otthon maradás időszakára, amelyben kiélheted alkotói tehetséged: legyen az zenei, videós vagy divattervezős!

TikTok Casting

Légy te a VIBE TikTok arca! Készíts TikTok videót a #homevibeschallenge kihívásra, amelyben bemutatod Te mit csinálsz otthon, és mivel buzdítod barátaid arra, hogy otthon maradjanak. Használd a #homevibeschallenge és a #vibefestival hashtageket, töltsd fel a saját TikTokodra, illetve töltsd fel a videót a weboldalunkra! A legjobb videókat visszaosztjuk a VIBE hivatalos TikTok és Instagram oldalán! Sőt, a lelkes videókészítőkkel partnerséget is kötünk, és több tartalmat készíthetnek a VIBE-nak, fesztiválbérletért, fogyasztásért és goodies packért cserébe! Jelentkezz ITT: https://www.vibefestival.ro/tiktok

VIBE 4 Fashion

A Fashion Corner és Magyar Divat és Design Ügynökség által meghirdetett pályázat a “VIBE 4 Fashion” célja lehetőséget adni a kibontakozásra és a fejlődésre a feltörekvő, kezdő vagy akár hobbiból alkotó divattervezőknek. A feladat nem más, mint újrahasznosított ruhákból vagy anyagokból elkészíteni egy fesztiválos kiegészítőt, ruhadarabot. Beküldési határidő: április 30.

Jelentkezz ITT:https://www.vibefestival.ro/fashion

Mozizz a VIBE-al!

YOUTUBE
Ha még nem voltál VIBE-on azért, hogy megismerd a VIBE életérzést, ha már voltál VIBE Fesztiválon, akkor azért hogy nosztalgiázz! Ajánljuk a YouTube csatornánkat, ahol visszanézheted 2018-tól az összes VIBE-os videót: exklúzív interjúk a fellépőkkel (Lost Frequencies, Sigma, Borgore, Dub Pistols, Modestep stb.), napi aftermoviek, hogy mosolyt csaljanak az arcodra, KOLI-s előadók gyorsinterjúi (Tibi Atya, Dezső Bence, Kassay Anna stb.), Fashion Corner videók divattervezőkkel, divatvloggerekkel. Emellett a teaser videókat az idei VIBE Koliról: a Trollfocis fiúkkal és dr. Zacher Gáborral.

IGTV
Egyes tartalmakat kifejezetten Instagram TV-re gyártottunk, mint a videóinterjúnk Popsimessiással, vagy a tavalyi Epic Music Battle versenyzőinek dalait.

FACEBOOK WATCH
Ha igazán kiváncsi vagy a VIBE születésére, beleáashatod magad a Facebookon közzétett első videókba is, amelyek még 2016 és 2017 között készültek. Csak a bátraknak ajánljuk, de garantált a nevetés!

Hallgass VIBE-os zenét!

Legyen a te szobádban is fesztiválhangulat (még akkor is ha a szomszédok nem fogják értékelni)! Hallgassd a VIBE hivatalos csatornáin a legjobb nemzetközi, magyarországi és erdélyi zenekarok és lemezlovasok slágereit, és bulizd ki magadból az otthonülés unalmát! Lejátszási listánkat ajánljuk: főzéshez, mosogatáshoz, videóchat partykhoz, erkély bulikhoz, takarításhoz, rendrakáshoz, tanuláshoz, munkához, futáshoz, vezetéshez (azért inkább maradj otthon), gyors bevásárláshoz (csak azt vedd meg ami szükséges, a wc papírt se kell évekre felhalmozni).

YOUTUBE
bit.ly/VIBE2020Playlist
SPOTIFY
bit.ly/VIBE2020spotify
APPLE MUSIC
http://bit.ly/vibe2020applemusic

Szeretnél egy személyre szabott VIBE-os lejátszási listát? Vagy valamit hiányolsz az eddigiekből? Írd meg nekünk Facebook vagy Instagram üzenetben és mi elkészítjük neked!

MARADJ OTTHON FESZtivál

Elindult a Maradj Otthon Fesztivál! Szervezői a legnagyobb magyar fesztiválok, klubok, koncertszervezők, köztük a VIBE is. Közös célunk, hogy ezen a virtuális fesztiválon otthonodban találkozhass kedvenc fellépőiddel, mert most az a legfontosabb, hogy MARADJ OTTHON!

Csatlakozz itt: https://www.facebook.com/maradjotthonfesztival/

Nem, a jelenlegi állást szerint július 2-5. között lesz a fesztivál.
Nem, a jelenlegi állást szerint július 2-5. között lesz a fesztivál, de ha a hivatalos szervek később veszélyesnek ítélik ezt a periódust, arra is fel vagyunk készülve.
A negyedik kiadással kapcsolatos információkat megtalálod a közösségi média felületeinken, weboldalunkon. Kérjük iratkozz fel a Hírlevelünkre is ITT. Kövess minket Facebookon, Instagramon, YouTubeon és TikTokon, ahol mindig naprakész híreket találsz.
Ebben a nagy hírdömpingben fontos, hogy meg tudd szűrni a híreket és csak hivatalos szervek forrásaiból tájékozodj. Sokan hallottátok már, azt a kijelentést, hogy csak hiteles forrásból informálódj. Mi számít hitelesnek? Mi, mint a VIBE csapata, összegyűjtöttük nektek azokat a romániai, magyarországi és globális hivatalos szervek és szervezetek oldalait, ahonnan informálódhattok:

WHO (World Health Organisation) által ajánlott kézmosás lépései:
https://www.who.int/.../Hand_Hygiene_Why_How_and_When...

Az Egészségügyi Minisztérium hivatalos koronavírussal foglalkozó oldala:
http://www.ms.ro/recomandari-privind-conduita-sociala.../

Az Egészségügyi Minisztérium hivatalos Facebook oldala:
Egészségügyi Minisztérium

Romániai magyar nyelvű információk:
https://korona.rmdsz.ro/

Magyarország hivatalos korona vírussal foglalkozó oldala:
https://koronavirus.gov.hu/

Országos Magyar Diákszövetség
https://www.facebook.com/omdsz/

Romániai Magyar Középiskolások Szövetsége
https://www.facebook.com/makoszoffice/

A tájékozottság fontos, de a túlzásba vitt hírek olvasása ronthat a közérzeten, lelkiállapoton. A szellemi egészséged megőrzése érdekében napi egyszer tájékozódj (reggel vagy este) és napközben foglald le magad mással: tanulj, olvass, dolgozz, írd meg a rég halasztgatott e-mailt vagy dolgozatot, rakj rendet, rendszerezd a régi tárgyaid és tölts minőségi időt azokkal, akikkel otthon maradtál. Néhány szórakozási módszert mi is ajánlunk.