TETOVÁLÁS X VIBE FASHION CORNER NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

TETOVÁLÁS X VIBE FASHION CORNER NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

A SZERVEZŐ

Ez a verseny a VIBE EVENTS MANAGEMENT SRL. és PÉTER-BECZE RENÁTA PFA. az által szervezett játék, és semmilyen módon nincs kapcsolatban az Instagrammal és a Facebookkal.

RÉSZVÉTEL

A verseny nyitott minden Romániai állampolgára számára, akik betöltötték a 18. életévüket. A részvételhez nyilvános Instagram fiókkal kell rendelkezni. 

IDŐTARTAM

A verseny 2024.06.11. kezdődik és 2023.06.21. tart. Az időtartam alatt a résztvevőknek meg kell felelniük a versenyfeltételeknek.

HOGYAN LEHET RÉSZT VENNI?

Kövesd a @vibe.fashioncorner és  @tattos.byreni Instagram oldalakat.

Lájkold a versennyel kapcsolatos posztot, kommentben jelöld 1 barátodat és oszd meg nyilvánosan a posztot, illetve jelöld meg @vibe.fashioncorner és @tattos.byreni Instagram oldalát.

 

NYEREMÉNYEK

A verseny során kisorsolunk 500 lej értékben tetoválást, mintát és időpontot a verseny után kell egyeztetni a szervezőkkel.  

SORSOLÁS

A nyerteseket véletlenszerűen sorsoljuk ki az összes érvényes résztvevő között. A sorsolást 2024.06.24-én fogjuk tartani, és az eredményt kommentben és story-ban fogjuk közölni.

NYERTESEK BEJELENTÉSE ÉS ELÉRHETŐSÉG

A nyertesek nevét bejelentjük az Instagram oldalunkon a sorsolást követően.

JOGOK A TARTALOMRA NÉZVE

A résztvevők elfogadják, hogy a beérkezett tartalmat (kommentek, posztok, stb.) a szervező felhasználhatja promóciós célokra a versennyel kapcsolatban.

FELELŐSSÉG

A szervező nem vállal felelősséget a résztvevők által megadott pontatlan vagy hiányos információkért, valamint a résztvevők vagy harmadik felek által okozott károkért.

45