Már épül a VIBE Fesztivál: sok az újítás

Szűk két hét van hátra a VIBE Fesztiválig, a szervezőcsapat pedig már Marosszentgyörgyön van annak érdekében, hogy kezdéskor a fesztiválozókat egy minden eddiginél stílusosabb, rendezettebb és biztonságosabb helyszín fogadhassa.

Míg épül a fesztivál, a résztvevők ráhangolódásképpen letölthetik a VIBE Fesztivál új mobilapplikációját, mely megkönnyíti a program- és helyszínkavalkádban való eligazodást, értesítést küld programváltozás esetén, és emlékeztet kedvenc fellépőink koncertjének kezdési idejére. Az alkalmazás elérhető a Play Store-ban, az App Store-ban és a Huawei Store-ban egyaránt.

Hat koncerthelyszínen több mint hatvan zenekar, illetve DJ szórakoztatja majd a közönséget a VIBE Fesztivál öt napja alatt, beleszámolva a nulladik napi (július 5-i) fellépőket is. A Fashion Corner a divat szerelmeseit szólítja meg, a legkisebbeknek a Csemetezugban biztosítanak elfoglaltságot. Nappal a VIBE Koli tudásfórum változatos előadásokkal és beszélgetésekkel nyújt tartalmas időtöltési lehetőséget: többek között szó lesz fenntarthatóságról, tudományos vagy pszichológiai kérdésekről, a jövő kihívásairól, sikerről és természetesen zenéről, művészetekről. Ugyanott közönségtalálkozókat is terveznek a legnépszerűbb fellépőkkel. A teljes programmal és további részletekkel a későbbiekben jelentkeznek a szervezők.

Annak érdekében, hogy a fesztivál kezdetekor minél gördülékenyebben haladjon a jegykiváltás, két helyszínen teszik lehetővé a bérletek előzetes beszerzését. A marosvásárhelyi Shopping Cityben június 28-tól, a kolozsvári Iulius Mallban július 2-től 12 és 20 óra között várják azokat, akik a fesztivál teljes idejére váltják ki bérletüket és kempinghelyüket.

Az újdonságok sorába illeszkedik – a szálláskínálat bővülése és a helyszíni arculatváltoztatás mellett az óriáskerék, mely a magasból is megmutatja, milyen nagyra nőtt az ötödik VIBE Fesztivál. Az ínyencek is készüljenek, ugyanis minden eddiginél változatosabb lesz az ételfelhozatal, a hagyományos fesztiválkaják mellett a nemzetközi konyhából is elérhetőek lesznek többféle finomságok.