Szabályzat

Szabályzat

A MEGVÁSÁROLT JEGYEK ÉRVÉNYESEK A 2022-BEN MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ VIBE FESZTIVÁLRA!

JELEN SZABÁLYZAT A 2022-BEN MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ VIBE FESZTIVÁLRA VONATKOZIK. 

 

SZERVEZŐ

VIBE EVENTS MANAGEMENT K.F.T.

SZÉKHELY: SZÁSZFENES, GORBÓ VÖLGYE 200 SZÁM, KOLOZS MEGYE

CÉGBÍRÓSÁGI IKTATÓSZÁM: J12/10/2017. ADÓSZÁM: RO36889061

HIVATALOS KÉPVISELŐ: RÉS KONRÁD-GERGELY

 

RENDEZVÉNY

A VIBE FESZTIVÁLRA 2022. JÚNIUS 29. - JÚLIUS 3. KÖZÖTT KERÜL SOR, HELYSZÍNE A MAROS-PART, MAROSSZENTGYÖRGY, MAROS MEGYE, ROMÁNIA.

 

SZABÁLYZAT

A SZERVEZŐ FENNTARTJA A SZABÁLYZATRA VONATKOZÓ VÁLTOZTATÁSI JOGOT, A RÉSZTVEVŐ ELŐZETES TÁJÉKOZTATÁSA NÉLKÜL. MINDEN UTÓLAGOS MÓDOSÍTÁSRA VONATKOZÓ INFORMÁCIÓT AZ ESEMÉNY HONLAPJÁN, A WWW.VIBEFESTIVAL.RO OLDALON ÉS AZ ESEMÉNY BEJÁRATÁNÁL TALÁLNAK MEG A RÉSZTVEVŐK. A MÓDOSÍTÁSOK AZONNALI HATÁLLYAL ÉRVÉNYESÍTENDŐK.

A BELÉPŐJEGY MEGVÁSÁRLÁSÁVAL EGYIDEJŰLEG A RÉSZTVEVŐ EGYETÉRT A SZABÁLYZAT ELŐÍRÁSAINAK BETARTÁSÁVAL .

A SZERVEZŐ BIZTOSÍTJA A RÉSZTVEVŐT, HOGY A BÁRMILYEN FORMÁBAN VÁSÁROLT, ÉRVÉNYES BELÉPŐJEGY FELMUTATÁSA KÖVETKEZTÉBEN RÉSZT VEHET A RENDEZVÉNYEN.

 

BELÉPŐJEGYEK, A BELÉPŐJEGYEK TÍPUSA ÉS JEGYVÁSÁRLÁS

BELÉPŐJEGYEK, A BELÉPŐJEGYEK TÍPUSA

A JEGYVÁSÁRLÁS KÉT MÓDON TÖRTÉNHET: A BILETE.RO ONLINE RENDSZERÉBEN, A BILETE.RO PARTNEREINÉL VAGY A VIBE FESZTIVÁL KIJELÖLT PARTNEREITŐL, ILLETVE A PROMÓTEREKTŐL. A SZERVEZŐ CSAK A VIBE FESZTIVÁL PARTNEREI VALAMINT A BILETE.RO RENDSZEREN KERESZTÜL VÁSÁROLT JEGYEK ÉRVÉNYESSÉGÉT GARANTÁLJA.

A JEGYEK A KÖVETKEZŐ TÍPUSÚAK LEHETNEK: BÉRLET, VIP BÉRLET, NAPIJEGY ÉS KEMPINGJEGY.

BÉRLET: EZEN TÍPUSÚ BÉRLETTEL A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉST NYER A FESZTIVÁL EGÉSZ IDEJÉRE, 0. NAP (JÚNIUS 29.), 18 ÓRÁTÓL KEZDŐDŐEN ÉS JOGÁBAN ÁLL A RENDEZVÉNY TELJES IDEJE ALATT A FESZTIVÁL TERÜLETÉN TARTÓZKODNI (JÚLIUS 4., 10 ÓRÁIG). EZEN TÍPUSÚ JEGY ÖNMAGÁBAN NEM BIZTOSÍT BELÉPÉST A KEMPING TERÜLETÉRE. 

VIP BÉRLET: EZEN TÍPUSÚ BÉRLETTEL A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉST NYER A FESZTIVÁL EGÉSZ IDEJÉRE, 0. NAP (JÚNIUS 29.), 18 ÓRÁTÓL KEZDŐDŐEN ÉS JOGÁBAN ÁLL A RENDEZVÉNY TELJES IDEJE ALATT A FESZTIVÁL TERÜLETÉN TARTÓZKODNI (JÚLIUS 4., 10 ÓRÁIG). EZEN TÍPUSÚ JEGY BELÉPÉST BIZTOSÍT A RENDEZVÉNY TERÜLETÉN KIALAKÍTOTT VIP ZÓNÁBA. EZEN TÍPUSÚ JEGY ÖNMAGÁBAN NEM BIZTOSÍT BELÉPÉST A KEMPING TERÜLETÉRE. 

NAPIJEGY: A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉSÉT BIZTOSÍTJA AZ ADOTT NAPON, 10:00 ÓRÁTÓL A KÖVETKEZŐ NAP 10:00 ÓRÁIG (A 0. NAPRA ÉRVÉNYES NAPI JEGY JÚNIUS 29., 18 ÓRÁTÓL ÉRVÉNYES), EZT KÖVETŐEN A BELÉPŐJEGY ÉRVÉNYÉT VESZTI ÉS A RÉSZTVEVŐ KÖTELES ELHAGYNI A FESZTIVÁL TERÜLETÉT. HA A RÉSZTVEVŐNEK NINCS BELÉPÉSI ENGEDÉLYE, A SZERVEZŐNEK JOGÁBAN ÁLL KIKÍSÉRNI ŐT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRŐL, AKÁR A HATÓSÁGI SZERVEK BEVONÁSÁVAL.

KEMPINGJEGY: EZEN TÍPUSÚ JEGY BIZTOSÍTJA A RÉSZTVEVŐ SZÁMÁRA A KEMPINGBE VALÓ BELÉPÉST 0. NAP (JÚNIUS 29.), 18 ÓRÁTÓL KEZDŐDŐEN JÚLIUS 4., 10 ÓRÁIG.  A SZERVEZŐ EZ IDŐRE BIZTOSÍTJA A KEMPINGHELYET, AMELY RÉVÉN A RÉSZTVEVŐ JOGOSULT A KÜLÖN FELSZERELT TUSOLÓK HASZNÁLATÁRA IS. A KEMPINGJEGY SZEMÉLYRE VONATKOZIK, NEM SÁTORHELYRE.

BELÉPŐJEGYEK ÁRA

BÉRLETEK: 

 

VIP BÉRLETEK

NAPIJEGYEK

KEMPINGJEGY

A BELÉPŐJEGYEK NEM TARTALAMAZZÁK A KEZELÉSI KÖLTSÉGET.  

A SZERVEZŐK FENNTARTJÁK A JEGYÁRVÁLTOZTATÁS JOGÁT. 

 

KISKORÚAK

12 ÉVNÉL FIATALABB RÉSZTVEVŐK A FESZTIVÁL TELJES IDEJÉRE INGYENES BELÉPÉSRE JOGOSULTAK, CSAKIS ÚGY HA A SZÜLŐ IS BEFIZET ÉS BEMEGY A FESZTIVÁLRA VELE. A SZÜLŐ KÖTELES FELMUTATNI A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYÁT ÉS A GYEREK SZÜLETÉSI BIZONYÍTVÁNYÁT. KI KELL TÖLTENI EGY NYILATKOZATOT ÉS AZT FELMUTATNI A HELYSZÍNEN. KARSZALAGOT EGYIDŐBEN KELL KIVEGYE A KISKORÚ ÉS A SZÜLŐ. 
A NYILATKOZAT ITT ELÉRHETŐ: NYILATKOZAT
 
14 ÉV ALATTI SZEMÉLYEK CSAK SZÜLŐI FELÜGYELETTEL LÉPHETNEK BE A FESZTIVÁLRA, ÉS CSAKIS ÚGY HA A SZÜLŐ IS BEFIZET ÉS BEMEGY A FESZTIVÁLRA VELE. A SZÜLŐ KÖTELES FELMUTATNI A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYÁT ÉS A GYEREK SZÜLETÉSI BIZONYÍTVÁNYÁT. KI KELL TÖLTENI EGY NYILATKOZATOT ÉS AZT FELMUTATNI A HELYSZÍNEN. A KARSZALAGOT EGYIDŐBEN KELL KIVEGYE A KISKORÚ ÉS A SZÜLŐ. 
A NYILATKOZAT ITT ELÉRHETŐ: NYILATKOZAT

14-16 ÉV KÖZÖTT FELNŐTT KÍSÉRETÉBEN LÉPHETNEK BE A FESZTIVÁLRA, ÚGY HOGY A FELNŐTT IS BEFIZET ÉS BEMEGY VELE. KI KELL TÖLTENI EGY NYILATKOZATOT ÉS AZT FELMUTATNI A HELYSZÍNEN. A KARSZALAGOT EGYIDŐBEN KELL KIVEGYE A KISKORÚ ÉS A NAGYKORÚ KÍSÉRŐ.
A NYILATKOZAT ITT ELÉRHETŐ: NYILATKOZAT

A 18 ÉV ALATTIAK SPECIÁLIS KARSZALAGOT KAPNAK, AMELY BIZTOSÍTJA A SZOLGÁLTATÓK SZÁMÁRA A KISKORÚAK MEGKÜLÖNBÖZTETÉSÉT, TOVÁBBIAKBAN A SZOLGÁLTATÓ FELEL AZÉRT, HOGY A KISKORÚAK NE LEGYENEK ALKOHOLLAL ÉS CIGARETTÁVAL KISZOLGÁLVA.

A SZERVEZŐ FENNTARTJA A JOGÁT AZ ELŐZETES BEJELENTÉS NÉLKÜLI JEGYÁR VÁLTOZTATÁSRA.

 

FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐ SZEMÉLYEK

AZON FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐ SZEMÉLYEK, AKIK ELŐZETESEN ELKÜLDENEK EGY MÁSOLATOT A FOGYATÉKOSSÁGUKRÓL KIÁLLÍTOTT IGAZOLÁSRÓL AZ OFFICE@VIBEFESTIVAL.RO EMAIL CÍMRE, INGYENES BELÉPÉSBEN RÉSZESÜLNEK, VALAMINT AZ ŐKET KÍSÉRŐ SZEMÉLYNEK A BELÉPŐJEGY 50% -ÁT KELL FIZETNIE. 

 

JEGYEK ÉS KARKÖTŐK

A FESZTIVÁLRA A BELÉPÉS A KARKÖTŐ ALAPJÁN TÖRTÉNIK. CSAK A KÉZEN VISELT, ÉRVÉNYES KARKÖTŐVEL JOGOSULT A RÉSZTVEVŐ A BELÉPÉSRE. A SZERVEZŐ FENNTARTJA A JOGOT A KARKÖTŐK FOLYAMATOS ELLENŐRZÉSÉRE, ÚGY A FESZTIVÁL BEJÁRATÁNÁL MINT A FESZTIVÁL EGÉSZ TERÜLETÉN. A KARKÖTŐ ELVESZTÉSE, MEGRONGÁLÁSA VAGY MEGSEMMISÜLÉSE A RÉSZTVEVŐ FELELŐSSÉGE. A KARKÖTŐ ELVESZTÉSE, MEGRONGÁLÁSA VAGY MEGSEMMISÜLÉSE ESETÉN A RÉSZTVEVŐ NEM JOGOSULT A FESZTIVÁL TERÜLETÉN TARTÓZKODNI, MINDADDIG AMÍG NEM RENDELKEZIK EGY ÚJ BELÉPŐVEL. AZ ELSZAKADT, KIBONTOTT VAGY MEGRAGASZTOTT KARSZALAGOK NEM ÉRVÉNYESEK ÉS A SZERVEZŐ NEM CSERÉLI KI AZOKAT.

 

RÉSZVÉTEL

A BELÉPÉS KIZÁRÓLAG AZ ERRE KIJELÖLT HELYEKEN TÖRTÉNIK, A BELÉPŐJEGYET A SZERVEZŐ A BELÉPÉS ALKALMÁVAL KARSZALAGRA CSERÉLI. A BELÉPÉS SORÁN MINDEN RÉSZTVEVŐ KÖTELES FELMUTATNI A SZEMÉLYAZONOSSÁGI IGAZOLVÁNYÁT IS.

BELÉPÉSKOR MINDEN RÉSZTVEVŐ TUDOMÁST VESZ A JELEN SZABÁLYZAT TARTALMÁRÓL, AMELY LÁTHATÓ HELYEN LESZ KIHELYEZVE.

A RENDEZVÉNY BIZTONSÁGOS LEBONYOLÍTÁSA ÉRDEKÉBEN A SZERVEZŐ FENNTARTJA MAGÁNAK A JOGOT ARRA, HOGY MEGTILTSA BIZONYOS ESZKÖZÖKNEK A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE VALÓ BEVITELÉT.

TILOS BEVINNI A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE A KÖVETKEZŐKET: KÁBÍTÓSZEREK, PIROTECHNIKAI ESZKÖZÖK, ÜVEGEK, VESZÉLYES TÁRGYAK, KÉSEK, ESERNYŐK, ROBBANÉKONY-, GYÚLÉKONY-, TOXIKUS- TÁRGYAK VAGY ANYAGOK ÉS OLYAN TÁRGYAK AMELYEKKEL MÁSOKAT MEGSEBEZHETNEK.

A JELENLEGI TÖRVÉNYEK ELŐÍRÁSAI ALAPJÁN A RÉSZTVEVŐK NEM VIHETNEK BE A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE:

KÉSEKET, BÉNÍTÓ SPRAYT, LÁNCOKAT VAGY MÁS OLYAN JELLEGŰ TÁRGYAT, AMELYEK KÖZVESZÉLYT JELENTHETNEK.

A RÉSZTVEVŐK NEM VIHETNEK BE ALKOHOLT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE.

A FESZTIVÁLOZÓK NEM VIHETNEK BE SEMMILYEN ÉTELT VAGY FOLYADÉKOT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE. KIVÉTELT KÉPEZNEK EZ UTÓBBI ESETBEN A KEMPINGEZŐK, AKIKNEK ENGEDÉLYEZETT A NEM ROMLANDÓ ÉTEL (PL. KONZERV, KENYÉR) ÉS 2 LITER BONTATLAN VÍZ BEVITELE.

A RENDEZVÉNYEN MINDENKI A SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VESZ RÉSZT, BELEÉRTVE AZON SZEMÉLYEKET IS, AKIK OLYAN FIZIKAI VAGY PSZICHIKAI BETEGSÉGBEN SZENVEDNEK, AMELY ESETÉBEN KÁROS LEHET AZ EGÉSZSÉGÜKRE A NAGY TÖMEG, AZ ERŐS ZAJ VAGY A SPECIÁLIS HANG- ÉS KÉPEFFEKTUSOK LEJÁTSZÁSA.

AZ ELŐADÁSOK TARTALMAZHATNAK ERŐS FÉNYEFFEKTUSOKAT, AMELYEK KÁROSAK LEHETNEK A GYERMEKRE ÉS AZ EPILEPSZIÁBAN SZENVEDŐKRE. A SZERVEZŐK FELHÍVJÁK A FIGYELMET ARRA, HOGY LEHETNEK TŰZIJÁTÉKOK A RENDEZVÉNY SORÁN ÉS AZ EZ ÁLTAL OKOZOTT ESETLEGES KÁROKÉRT NEM VÁLLALNAK FELELŐSSÉGET.

TILOS AUTÓVAL BEHAJTANI A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE, A SZERVEZŐ ÁLTAL KIÁLLÍTOTT BEHAJTÁSI ENGEDÉLY NÉLKÜL.

 

VISELKEDÉSI KÖVETELMÉNYEK

MINDEN RÉSZTVEVŐ KÖTELES BETARTANI A JELEN SZABÁLYZATBAN MEGFOGALMAZOTTAKAT, VALAMINT A TÁRSADALMI SZABÁLYOK ÉS A HATÁLYOS TÖRVÉNYEK ELŐÍRÁSAIT. TILOS A RÉSZTVEVŐKNEK BÁRMI OLYAN TEVÉKENYSÉG A FESZTIVÁL TERÜLETÉN, AMELY VESZÉLYEZTETHETI A TÖBBI RÉSZTVEVŐ BIZTONSÁGÁT VAGY ALAPVETŐ JOGUKAT SÉRTHETI. A SZERVEZŐ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET AZ ESETLEGES ANYAGI- ÉS FIZIKAI KÁROKÉRT, AMELYEK A JELEN SZABÁLYZAT BE NEM TARTÁSA KÖVETKEZTÉBEN KELETKEZNEK, A SZABÁLYTALAN VISELKEDÉS KÖVETKEZTÉBEN KÁRTÉRÍTÉST KÖVETELHET.

A SZERVEZŐKNEK, A PARTNERSZERVEZŐKNEK ÉS AZ ENGEDÉLYEL RENDELKEZŐ SAJTÓNAK JOGÁBAN ÁLL FILMEZNI ÉS FÉNYKÉPEZNI AZ ESEMÉNYEN. A RÉSZTVEVŐK BELÉPÉSÜKKEL ELFOGADJÁK ÉS TUDOMÁST VESZNEK ARRÓL, HOGY MEGJELENHETNEK VIDEÓFELVÉTELEKEN VAGY FÉNYKÉPEKEN, ANÉLKÜL HOGY UTÓLAG BÁRMILYEN KÖVETELÉSRE JOGOSULTAK LENNÉNEK EZEN ANYAGOK FELHASZNÁLÁSA KÖVETKEZTÉBEN. A SZERVEZŐNEK JOGÁBAN ÁLL A FELVÉTELEKET FELHASZNÁLNI REKLÁMANYAGKÉNT ÉS PUBLIKUSSÁ TENNI, BÁRMILYEN UTÓLAGOS FIZETTSÉG NÉLKÜL.

A RÉSZTVEVŐKNEK JOGUKBAN ÁLL FÉNYKÉPEZNI ÉS VIDEÓFELVÉTELEKET KÉSZÍTENI, AZONBAN CSAK SAJÁT HASZNÁLATRA. BÁRMILYEN ANYAG PUBLIKÁLÁSA, INGYEN VAGY FIZETTSÉG FEJÉBEN, TILOS.

KIVÉTELES ESETEKBEN AZ ELŐADÓ KÉRHETI A FÉNYKÉPEZÉS ÉS A FILMEZÉS BETILTÁSÁT ELŐADÁSA IDEJÉN. EBBEN AZ ESETBEN A SZERVEZŐK ELŐZETES FELHÍVÁSBAN EZT KÖZÖLNI FOGJÁK AZ ESEMÉNY FACEBOOK OLDALÁN, A HELYSZÍNEN VAGY AZ ELŐADÁS ELŐTT.

TILOS BÁRMILYEN KERESKEDELMI- VAGY REKLÁMTEVÉKENYSÉG FOLYTATÁSA A FESZTIVÁL TERÜLETÉN BELÜL, A SZERVEZŐ ÍRÁSOS BELEEGYEZÉSÉNEK HIÁNYÁBAN.

TILOS A KISKORÚAK ALKOHOLLAL VALÓ KISZOLGÁLÁSA ÉS TILOS A KISKORÚAKNAK ALKOHOLT FOGYASZTANI. A KÁBÍTÓSZERFOGYASZTÁS ILLEGÁLIS ÉS TILOS, EZEN TEVÉKENYSÉG A HATÁLYOS TÖRVÉNYI ELŐÍRÁSOK ALAPJÁN BÜNTETENDŐ.

TILOS BÁRMILYEN TŰZES- VAGY GYÚLÉKONY ANYAG HASZNÁLATA A FESZTIVÁL EGÉSZ TERÜLETÉN (TILOS A TÁBORTŰZ VAGY BÁRMILYEN JELLEGŰ NYÍLT LÁNG KELETKEZTETÉSE ÉS HASZNÁLATA). KIVÉTELT KÉPEZNEK A SZERVEZŐK ÁLTAL ENGEDÉLYEZETT PROGRAMOK.

A BELÉPŐJEGY MEGVÁSÁRLÁSÁVAL EGYIDEJŰLEG A RÉSZTVEVŐ EGYETÉRT A MAROS SPORT- ÉS SZABADIDŐ KÖZPONT (WEEKEND) SZABÁLYZATÁVAL. A MAROS SPORT- ÉS SZABADIDŐ KÖZPONT (WEEKEND) MEDENCÉINEK HASZNÁLATA SAJÁT FELELŐSSÉGRE TÖRTÉNIK.

A MAROSBAN VALÓ FÜRDŐZÉS TILOS ÉS ÉLETVESZÉLYES.

 

VISELKEDÉSI KÖVETELMÉNYEK A FESZTIVÁL TERÜLETÉN BELÜL

A KEMPING ZÓNA, VALAMINT AZ EHHEZ TARTOZÓ HELYSZÍNEK NYITÁSI IDŐPONTJA: 2022. JÚNIUS 29., 18:00, ZÁRÁSUKRA PEDIG 2022. JÚLIUS 4-ÉN 10:00-KOR KERÜL SOR.

ZÁRÁS UTÁN A SZERVEZŐK NEM BIZTOSÍTANAK VÉDELMI FELÜGYELETET A KEMPING ZÓNÁNÁL.

A KEMPINGNEK 24 ÓRÁS NYITVATARTÁSA LESZ, A KEMPINGES BELÉPŐVEL RENDELKEZŐK AKÁRHÁNYSZOR ELHAGYHATJÁK ÉS VISSZAMEHETNEK A KEMPING HELYSZÍNRE.

A SZERVEZŐK NEM VÁLLALNAK FELELŐSSÉGET AZ ELHAGYOTT VAGY ELLOPOT SZEMÉLYES TÁRGYAKÉRT.

A KEMPING TERÜLETÉN TILOS FELSZERELNI BÁRMILYEN KERT VAGY TERASZ KIALAKÍTÁSÁRA HASZNÁLT BÚTORZATOT.

A KEMPINGEZŐK CSAK AKKORA SÁTORRAL JÖJJENEK, AMEKKORA SZÜKSÉGES A BENNE SZÁLLÁST FOGLALÓK SZÁMÁRA. A SZERVEZŐK NEM FOGADJÁK A NAGY ELŐTÉRREL RENDELKEZŐ SÁTRAKAT. A SZERVEZŐKNEK JOGUKBAN ÁLL NEM BEFOGADNI BIZONYOS SÁTRAKAT A KEMPING ZÓNA TERÜLETÉRE.

MINDEN RÉSZTVEVŐ TÁSKA ÉS TESTI KUTATÁSI ELLENŐRZÉSEN FOG ÁTMENNI MINDEN ALKALOMMAL, AMIKOR A KEMPING TERÜLETÉRE KÍVÁN BELÉPNI.

AZ ELKOBZOTT TÁRGYAKAT NEM SZOLGÁLTAT VISSZA A SZERVEZŐ. A RÉSZTVEVŐKNEK JOGUKBAN ÁLL VISSZATÉRÜLNI ÉS JAVAIKAT AZ AUTÓBAN HAGYNI, KIVÉTELT KÉPEZNEK AZ ILLEGÁLISAN BIRTOKOLT TÁRGYAK. A SZERVEZŐK NEM VÁLLALNAK FELELŐSSÉGET AZ AUTÓBAN HAGYOTT JAVAKÉRT.

AZON SZEMÉLYEK AKIKNÉL ILLEGÁLIS TÁRGYAKAT TALÁLNAK (KÁBÍTÓSZEREKET, TARTÁSI ENGEDÉLY NÉLKÜLI FEGYVEREKET), AZONNAL ÁT LESZNEK ADVA A HATÓSÁGOKNAK.

TILOS BEVINNI A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE ÁRAMGENERÁTORT, TŰZHELYKÉNT HASZNÁLANDÓ ESZKÖZÖKET.

A SÁTRAKAT KIZÁRÓLAG A SÁTORHELYNEK SZÁNT TÉRSÉGBEN SZABAD FELHÚZNI. A RÉSZTVEVŐK NEM TÁBOROZHATNAK LE OLYAN HELYEKRE AHOL ÁTJÁRÁS VAN BIZTOSÍTVA, ÉS A MOSDÓK VAGY A TUSOLÓK HELYÉRE SEM.

TILOS SZEMETELNI! A SZEMETET A SZEMÉTTÁROLÓKBAN KELL GYŰJTENI!

A KEMPINGEZŐKNEK BELÉPÉSKOR FEL KELL MUTATNIUK A FESZTIVÁLKARKÖTŐT.

A SZERVEZŐ GONDOSKODIK ARRÓL, HOGY A FESZTIVÁL TERÜLETÉN LEGYENEK TUSOLÓK, ILLEMHELYEK ÉS AZ EHHEZ SZÜKSÉGES ÁRAM.

A SZERVEZŐ NEM KÖTELES ÁRAMOT BIZTOSÍTANI A RÉSZTVEVŐKNEK.

A TUSOLÓK, VÉCÉK, VILÁGÍTÓ RENDSZEREK VAGY AZ ELVÁLASZTÓ KERÍTÉSEK MEGRONGÁLÁSA BÜNTETÉSSEL JÁR, A TETTESNEK KÖTELESSÉGE MEGTÉRÍTENI A KÁRT.

 

BIZTONSÁG

A FESZTIVÁL TERÜLETÉN A SZERVEZŐ BIZTONSÁGI EMBEREK SEGÍTSÉGÉVEL FELÜGYELI A RENDET. AZ ESEMÉNY SORÁN A RÉSZTVEVŐKNEK KÖTELESSÉGÜK TISZTELETBEN TARTANI A BIZTONSÁGI SZEMÉLYZET TEVÉKENYSÉGÉT, UGYANAKKOR KÖTELESEK EZEN SZEMÉLYEKKEL EGYÜTTMŰKÖDNI ÉS SÜRGŐSSÉG ESETÉN BETARTANI AZ ÁLTALUK KIADOTT INSTRUKCIÓKAT, PARANCSOKAT.

MÁS SZEMÉLY VESZÉLYEZTETÉSE VAGY BÁNTALMAZÁSA ESETÉN A BIZTONSÁGIAK SAJÁT MEGÍTÉLÉSÜK ALAPJÁN KIKÍSÉRHETIK A BÁNTALMAZÓ SZEMÉLYT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRŐL.

.

ELSŐSEGÉLY

A FESZTIVÁL TERÜLETÉN ELSŐSEGÉLY PONTOK LESZNEK FELSZERELVE, MELYEKNEK HASZNÁLATA INGYENES.

 

TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

A FESZTIVÁL IDEJE ALATT A RÉSZTVEVŐK A KÜLÖNBÖZŐ SZOLGÁLTATÁSOKAT ÉS KERESKEDELMI CIKKEKET AZ ERRE KIJELÖLT HELYEKEN VEHETIK IGÉNYBE. A RÉSZTVEVŐK KIZÁRÓLAG AZON FIZETÉSI ESZKÖZÖKET KÖTELESEK HASZNÁLNI, AMELYEKET A SZERVEZŐ, VALAMINT A SZERVEZŐ PARTNEREI ELFOGADNAK.

 

MEGHATÁROZÁSOK

CONTACTLESS KÁRTYA – NEM NÉVRE SZÓLÓ, ELEKTRONIKUS VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYOKAT TARTALMAZÓ HORDOZÓ. A RENDEZVÉNY KIZÁRÓLAGOS FIZETŐESZKÖZE. MINDEN KERESKEDŐNEK LEHETŐSÉGE LESZ A BEVÉTELEKET A CONTACTLESS KÁRTYA SEGÍTSÉGÉVEL ELSZÁMOLNI.

CONTACTLESS KÁRTYA FELTÖLTÉSE – AZ A FOLYAMAT, AMELYNEK SORÁN A RÉSZTVEVŐK FELTÖLTHETIK A FIZETÉSI ESZKÖZT, EZ ESETBEN A CONTACLESS KÁRTYÁT PÉNZZEL ÉS AMELLYEL UTÓLAG VÁSÁROLHATNAK A FESZTIVÁL TERÜLETÉN.

CONTACTLESS KÁRTYÁN MARADT PÉNZÖSSZEG TÖRLESZTÉSE – A FENTI FOLYAMAT FORDÍTOTT ELJÁRÁSA, AMELY SORÁN A RÉSZTVEVŐ VISSZAVÁLTHATJA PÉNZRE A KÁRTYÁN MARADT ÖSSZEGET.

CONTACTLESS KÁRTYA LEOLVASÓ – AZON GÉP, AMELY SEGÍTSÉGÉVEL A BEVÉTELEKET SZÁMON TARTJÁK ÉS AMELY SEGÍTSÉGÉVEL FIZETHETNEK AZ ELADOTT, MEGVETT ARÚÉRT.

A RENDEZVÉNY TELJES TERÜLETÉN ELÉRHETŐK LESZNEK A CONTACTLESS KÁRTYA FELTÖLTŐPONTOK.

 

FELELŐSSÉG ÉS GARANCIA

A SZERVEZŐ GARANTÁLJA A BELÉPÉST ÉS MINDEN SZOLGÁLTATÁS HASZNÁLATBA VÉTELÉT AZON RÉSZTVEVŐKNEK, AKIK ÉRVÉNYES BELÉPŐJEGGYEL RENDELKEZNEK. KÉNYSZERHELYZET ESETÉN A SZERVEZŐ SAJÁT ELHATÁROZÁSA ALAPJÁN MÓDOSÍTHATJA A FESZTIVÁL DÁTUMÁT. A FESZTIVÁL DÁTUMA NEM VÁLTOZIK KISEBB IDŐJÁRÁSVÁLTOZÁS ESETÉN (ESŐ, FELHŐS IDŐ, STB.).

A SZERVEZŐNEK JOGÁBAN ÁLL MÓDOSÍTANI A ZENEI PROGRAM IDŐPONTJÁT. A RÉSZTVEVŐNEK NEM ÁLL JOGÁBAN KÁRTÉRÍTÉST KÉRNI IDŐPONTMÓDOSÍTÁS ESETÉN.

A SZERVEZŐ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET A FESZTIVÁL TERÜLETÉN TÖRTÉNŐ KÁROKOZÁSOKÉRT, HA AZOK NEM A SZERVEZŐ MULASZTÁSA VAGY HIBÁS SZERVEZÉS ESETÉN TÖRTÉNTEK.

A KARSZALAG ÁTADÁSA UTÁN A SZERVEZŐ NEM FELELŐS ENNEK ÉPSÉGÉÉRT. A RÉSZTVEVŐNEK NEM ÁLL JOGÁBAN KÁRTÉRÍTÉST KÉRNI A SZERVEZŐTŐL A KARSZALAG UTÓLAGOS MEGRONGÁLÁSA, ELVESZTÉSE ESETÉN.

A SZERVEZŐ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET AZON TÖRTÉNÉSÉKRE, AMELYEK A FESZTIVÁL TERÜLETÉN KÍVÜL ZAJLANAK.

 

BÜNTETÉSEK

A SZERVEZŐNEK JOGÁBAN ÁLL AZONNALI HATÁLLYAL, TELJESEN VAGY ÁTMENETILEG, MEGTILTANI A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉSÉT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE VAGY ADOTT ESETBEN KIKISÉRNI ŐT, ABBAN AZ ESETBEN HA AZ NEM TARTJA BE A JELEN SZABÁLYZAT VAGY A ROMÁNIÁBAN ÉRVÉNYBEN LÉVŐ TÖRVÉNYEK ELŐÍRÁSAIT.

AZON SZEMÉLYEK, AKIK KEMPINGBELÉPŐ NÉLKÜL LÉPNEK BE A KEMPING TERÜLETÉRE, KÖTELEZŐEN KI KELL FIZESSÉK A KEMPINGBELÉPŐ ÁRÁT, KÜLÖNBEN A SZERVEZŐ MEGVONHATJA A RÉSZTVÉTELI JOGUKAT A FESZTIVÁLON. EZEN UTÓBBI ESETBEN A RÉSZTVEVŐNEK NEM ÁLL JOGÁBAN KÁRTÉRÍTÉST KÉRNI A SZERVEZŐTŐL.

A SZERVEZŐ HAMIS BELÉPŐJEGYEK ÉSZLELÉSE ESETÉN AZ ÜGYET BÜNTETŐJOGI ÚTRA TERELI.

 

KÉNYSZERHELYZET, VÉSZHELYZET

HÁBORÚ, TERRORTÁMADÁS, TÜNTETÉS, GAZDASÁGI EMBARGO, BALESET, TŰZ, TERMÉSZETI KATASZTRÓFA, FÖLDRENGÉS, ÁRVÍZ, HOSSZABB ÁRAMKIMARADÁS, JÁRVÁNY, HIVATALOS ELRENDELÉSEK VAGY MÁS, A SZERVEZŐ VAGY RÉSZTVEVŐ ÁLTAL ELŐRE NEM LÁTHATÓ ÉS BEFOLYÁSOLHATÓ TÖRTÉNÉSEK ESETÉN MINDKÉT FÉL ELÁLLHAT A SZABÁLYZAT ELŐÍRÁSAINAK BETARTÁSÁTÓL. AMENNYIBEN A FENTEBB EMLÍTETT ESETEK BÁRMELYIKE ELŐFORDUL ÉS MEGAKADÁLYOZZA A RENDEZVÉNY LÉTREJÖTTÉT, A SZERVEZŐ NEM KÖTELES VISSZATÉRÍTENI A JEGYEK ÁRÁT.

 

A JEGYVÁSÁRLÁSSAL A RÉSZTVEVŐ ELFOGADJA A FENTEBB LEÍRT SZABÁLYZATOT.

 

KIEGÉSZÍTÉS A SZABÁLYZATHOZ

JELEN SZABÁLYZAT ÉRVÉNYES MINDEN MEGVÁSÁROLT JEGYRE 2019. JÚLIUSÁTÓL, TOVÁBBÁ A 2022-BEN MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ VIBE FESZTIVÁLRA. A RÉSZTVEVŐ FELHASZNÁLHATJA A MEGVÁSÁROLT JEGYET A 2022-ES VIBE FESZTIVÁLRA.

 1. 174/2020 SZÁMÚ SÜRGŐSSÉGI KORMÁNYRENDELET ÉS A 131/2021 SZÁMÚ RENDEZVÉNYSZERVEZÉSI JOG FELFÜGGESZTÉSÉNEK IDŐSZAKÁBAN MEGTARTANDÓ ESEMÉNYEK TÖRVÉNYÉNEK ELŐÍRÁSAIT ÉS A VIBE FESZTIVÁL SZABÁLYZATÁNAK ELŐÍRÁSAIT BETARTVA A KÖVETKEZŐ SZABÁLYOK ALKALMAZANDÓK: 1. A MEGVÁSÁROLT JEGYEK ÁRÁT A SZERVEZŐ NEM KÖTELES VISSZATÉRÍTENI.

  2. MEGVÁSÁROLT JEGYEK AUTOMATIKUSAN JÖVŐRE IS ÉRVÉNYESEK
  - VIBE JEGYEK NEM NÉVRE SZÓLÓAK KIFEJEZETTEN AZÉRT, MERT CÉLUNK, HOGY AMENNYIBEN BÁRMELY OKNÁL FOGVA A JEGYVÁSÁRLÓ NEM TUD RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN, MÁSNAK LEGYEN LEHETŐSÉGE HELYETTE IS RÉSZESÜLNI A FESZTIVÁL VARÁZSÁBAN. EZÉRT A JEGY ELAJÁNDÉKOZHATÓ VAGY ELADHATÓ.

  3. JEGY ÁRA ÉRTÉKÉBEN EGY FOGYASZTÁSI VOUCHERT NYÚJT, AMELYET LE LEHET FOGYASZTANI A 2022-ES ÉVBEN MEGSZERVEZETT FESZTIVÁLON.
  - EZ VOUCHER NEM NÉVRE SZÓLÓ, TEHÁT TULAJDONOSA SZINTÚGY ELAJÁNDÉKOZHATJA VAGY ELADHATJA.

  4. SEMMISSÉ NYILVÁNÍTJ A MEGVÁSÁROLT JEGYET ÉS CSERÉBE A JEGY ÁRA ÉRTÉKÉBEN EGY VOUCHERT NYÚJT, AMELYET FEL LEHET HASZNÁLNI AZ ELKÖVETKEZENDŐ 3 FESZTIVÁLON (2022-2025), A JEGY ÁRÁBÓL LEVONVA.
  - EZ VOUCHER SZINTÉN NEM NÉVRE SZÓLÓ, TEHÁT TULAJDONOSA HASONLÓAN ELAJÁNDÉKOZHATJA VAGY ELADHATJA.

  FENT RÉSZLETEZETT LEHETŐSÉGEK KÖZÜL KIVÁLASZTOTT OPCIÓT A LEGAL@VIBEFESTIVAL.RO E-MAIL CÍMEN LEHET JELEZNI 2021. DECEMBER 31-IG. 14 NAPON BELÜL VÁLASZOLUNK A KÉRÉSRE. KÉRÜNK BIZONYOSODJ MEG ARRÓL, HOGY A SZERVEZŐ TUDOMÁSÁRA JUTOTT SZÁNDÉKOD, MERT A SPAMBE ÉRKEZETT LEVELEKÉRT NEM VÁLLALUNK FELELŐSÉGET. ABBAN AZ ESETBEN, HA NEM ÉRKEZIK VÁLASZ14 NAPON BELÜL, NÉZD ÁT A SPAM FIÓKOT, MERT NEM VÁLLALUNK FELELŐSÉGET AZ ODA ÉRKEZETT LEVELEKÉRT. AZON JEGYVÁSÁRLÓK ESETÉBEN, AKIK 2021. DECEMBER 31-IG NEM FEJEZTÉK KI VISSZAVÁLTÁSI SZÁNDÉKUKAT, A LEGAL@VIBEFESTIVAL.RO E-MAIL CÍMEN, A JEGYEIK AUTOMATIKUSAN ÉRVÉNYESEK LESZNEK A KÖVETKEZŐ FESZTIVÁL KIADÁSRA. KÖSZÖNJÜK MEGÉRTÉSED! ALIG VÁRJUK, HOGY FANTASZTIKUSSÁ TEGYÜK A 2022-ES VIBE FESZTIVÁLT ÉS, HOGY MINDENT IS BEPÓTOLJUNK, AMI KIMARADT!