Szabályzat

Szabályzat

MINDEN 2023. JÚLIUS 10-TŐL MEGVÁSÁROLT JEGY ÉRVÉNYES A VIBE FESZTIVÁL 2024-ES KIADÁSÁRA!

JELEN SZABÁLYZAT A 2024-BEN MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ VIBE FESZTIVÁLRA VONATKOZIK. 

 

SZERVEZŐ

VIBE EVENTS MANAGEMENT K.F.T.

SZÉKHELY: SZÁSZFENES, GORBÓ VÖLGYE 200 SZÁM, KOLOZS MEGYE

CÉGBÍRÓSÁGI IKTATÓSZÁM: J12/10/2017. ADÓSZÁM: RO36889061

HIVATALOS KÉPVISELŐ: RÉS KONRÁD-GERGELY

 

RENDEZVÉNY

A VIBE FESZTIVÁLRA 2024. JÚLIUS 03. - JÚLIUS 07. KÖZÖTT KERÜL SOR, HELYSZÍNE A MAROS-PART, MAROSSZENTGYÖRGY, MAROS MEGYE, ROMÁNIA.

 

SZABÁLYZAT

A SZERVEZŐ FENNTARTJA A SZABÁLYZATRA VONATKOZÓ VÁLTOZTATÁSI JOGOT, A RÉSZTVEVŐ ELŐZETES TÁJÉKOZTATÁSA NÉLKÜL. MINDEN UTÓLAGOS MÓDOSÍTÁSRA VONATKOZÓ INFORMÁCIÓT AZ ESEMÉNY HONLAPJÁN, A WWW.VIBEFESTIVAL.RO OLDALON ÉS AZ ESEMÉNY BEJÁRATÁNÁL TALÁLNAK MEG A RÉSZTVEVŐK. A MÓDOSÍTÁSOK AZONNALI HATÁLLYAL ÉRVÉNYESÍTENDŐK.

A BELÉPŐJEGY MEGVÁSÁRLÁSÁVAL EGYIDEJŰLEG A RÉSZTVEVŐ EGYETÉRT A SZABÁLYZAT ELŐÍRÁSAINAK BETARTÁSÁVAL .

A SZERVEZŐ BIZTOSÍTJA A RÉSZTVEVŐT, HOGY A BÁRMILYEN FORMÁBAN VÁSÁROLT, ÉRVÉNYES BELÉPŐJEGY FELMUTATÁSA KÖVETKEZTÉBEN RÉSZT VEHET A RENDEZVÉNYEN.

 

BELÉPŐJEGYEK, A BELÉPŐJEGYEK TÍPUSA ÉS JEGYVÁSÁRLÁS

BELÉPŐJEGYEK, A BELÉPŐJEGYEK TÍPUSA

A JEGYVÁSÁRLÁS KÉT MÓDON TÖRTÉNHET: A VIBEFESTIVAL.RO ONLINE RENDSZERÉBEN VAGY A VIBE FESZTIVÁL KIJELÖLT PARTNEREITŐL, ILLETVE A FESZTIVÁL HIVATALOS PROMÓTEREITŐL. A SZERVEZŐ CSAK A VIBE FESZTIVÁL PARTNEREI VALAMINT A BILETE.RO RENDSZEREN KERESZTÜL VÁSÁROLT JEGYEK ÉRVÉNYESSÉGÉT GARANTÁLJA.

A VÁSÁRLÓ KÉRÉSÉRE A SZERVEZŐ NEM KÖTELES VISSZATÉRÍTENI A JEGYEK ÁRÁT.

MINDEN ELEKTORONIKUS FORMÁTUMBAN LÉVŐ JEGY, TELEFONON VAGY EGYÉB ELEKTRONIKAI ESZKÖZÖN IS BEOLVASHATÓ. NEM SZÜKSÉGES KINYOMTATNI.

MINDEN FIZIKAILAG VÁSÁROLT JEGYET, A FESZTIVÁLOZÓ KÖTELES FELMUTATNI EREDETI ÉS FIZIKAI FORMÁTUMBAN A JEGYBEVÁLTÁS IDEJÉN. NEM FOGADJUK EL ELEKTRONIKUS FORMÁBAN.

A FIZIKAI JEGYEKEN LÉVŐ JEGYKÓD IGAZOLJA A JEGY ÉRVÉNYESSÉGÉT. KÉRJÜK VIGYÁZNI RÁ! AMENNYIBEN LESZAKAD VAGY ELVESZTŐDIK, AKKOR A JEGY ÉRVÉNYESSÉGÉT VESZTI.

A FIZIKAI JEGYEK ELVESZTÉSE, SÉRÜLÉSE ESETÉN, NEM VÁLLALJUK A FELELŐSSÉGET ÉS NEM ÁLL MÓDUNKBAN ÚJAT KIÁLLÍTANI.


A JEGYEKKEL FELMERÜLŐ KÉRDÉSEKKEL KAPCSOLATBAN, KÉRJÜK VEGYÉK FEL A KAPCSOLATOT VELÜNK, A [email protected] E-MAIL CÍMEN KERESZTŰL.

A JEGYEK A KÖVETKEZŐ TÍPUSÚAK LEHETNEK: BÉRLET, VIP BÉRLET, NAPIJEGY, VIP NAPIJEGY KEMPING BÉRLET, GLAMPING BÉRLET, INGYENES BÉRLETEK, INGYENES NAPIJEGYEK ÉS INGYENES KEMPING BÉRLETEK.

MINDEN TÍPUSÚ INGYENES JEGY (SUPPORT PASS, VIBE TISZTELETJEGY, VIP TISZTELETJEGY, KEMPING TISZTELETJEGY, DAY SUPPORT PASS,VIP DAY SUPPORT PASS, PROMOTER PASS, CREW PASS) NÉVRE SZÓLÓ! TEHÁT CSAK AZ LÉPHET BE VELE
A FESZTIVÁLRA, AKINEK A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYÁN UGYANAZ A NÉV SZEREPEL, MINT A JEGYEN. ÁTIRATÁSRA NINCS LEHETŐSÉG.

AZ ONLINE VÁSÁROLT JEGYEK NÉVRE SZÓLÓAK. A NEVEK ÁTIRATÁSÁRA LESZ LEHETŐSÉG, HAMAROSAN JELENTKEZÜNK PONTOS INFORMÁCIÓKKAL.

BÉRLET: EZEN TÍPUSÚ BÉRLETTEL A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉST NYER A FESZTIVÁL EGÉSZ IDEJÉRE, 0. NAP (JÚLIUS 3.), 18 ÓRÁTÓL KEZDŐDŐEN ÉS JOGÁBAN ÁLL A RENDEZVÉNY TELJES IDEJE ALATT A FESZTIVÁL TERÜLETÉN TARTÓZKODNI, KIVÉVE A VIP ZÓNÁBAN (JÚLIUS 8., 10 ÓRÁIG). EZEN TÍPUSÚ JEGY ÖNMAGÁBAN NEM BIZTOSÍT BELÉPÉST A KEMPING TERÜLETÉRE.

VIP BÉRLET: EZEN TÍPUSÚ BÉRLETTEL A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉST NYER A
FESZTIVÁL EGÉSZ IDEJÉRE, 0. NAP (JÚLIUS 3.), 18 ÓRÁTÓL KEZDŐDŐEN ÉS JOGÁBAN ÁLL A RENDEZVÉNY TELJES IDEJE ALATT A FESZTIVÁL TERÜLETÉN TARTÓZKODNI (JÚLIUS 8., 10 ÓRÁIG). EZEN TÍPUSÚ JEGY BELÉPÉST BIZTOSÍT A RENDEZVÉNY TERÜLETÉN KIALAKÍTOTT VIP ZÓNÁBA IS. EZEN TÍPUSÚ JEGY ÖNMAGÁBAN NEM BIZTOSÍT BELÉPÉST A KEMPING TERÜLETÉRE.

NAPIJEGY: A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉSÉT BIZTOSÍTJA AZ ADOTT NAPON A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE, KIVÉVE A VIP ZÓNÁBA, 10:00 ÓRÁTÓL A KÖVETKEZŐ NAP 10:00 ÓRÁIG (A 0. NAPRA ÉRVÉNYES NAPI JEGY JÚLIUS 3., 18 ÓRÁTÓL ÉRVÉNYES), EZT KÖVETŐEN A BELÉPŐJEGY ÉRVÉNYÉT VESZTI ÉS A RÉSZTVEVŐ KÖTELES ELHAGYNI A FESZTIVÁL TERÜLETÉT. HA A RÉSZTVEVŐNEK NINCS BELÉPÉSI ENGEDÉLYE, A SZERVEZŐNEK JOGÁBAN ÁLL KIKÍSÉRNI ŐT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRŐL, AKÁR A HATÓSÁGI SZERVEK BEVONÁSÁVAL. EZEN TÍPUSÚ JEGY ÖNMAGÁBAN NEM BIZTOSÍT BELÉPÉST A KEMPING TERÜLETÉRE.

VIP NAPIJEGY: A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉSÉT BIZTOSÍTJA A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE AZ ADOTT NAPON 10:00 ÓRÁTÓL A KÖVETKEZŐ NAP 10:00 ÓRÁIG (A 0. NAPRA ÉRVÉNYES VIP NAPIJEGY JÚLIUS 05., 18 ÓRÁTÓL ÉRVÉNYES), EZT KÖVETŐEN A BELÉPŐJEGY ÉRVÉNYÉT VESZTI ÉS A RÉSZTVEVŐ KÖTELES ELHAGYNI A FESZTIVÁL TERÜLETÉT. HA A RÉSZTVEVŐNEK NINCS BELÉPÉSI ENGEDÉLYE, A SZERVEZŐNEK JOGÁBAN ÁLL KIKÍSÉRNI ŐT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRŐL, AKÁR A HATÓSÁGI SZERVEK BEVONÁSÁVAL. EZEN TÍPUSÚ JEGY BELÉPÉST BIZTOSÍT A RENDEZVÉNY TERÜLETÉN KIALAKÍTOTT VIP ZÓNÁBA IS. EZEN TÍPUSÚ JEGY ÖNMAGÁBAN NEM BIZTOSÍT BELÉPÉST A KEMPING TERÜLETÉRE.

KEMPING BÉRLET: EZEN TÍPUSÚ JEGY BIZTOSÍTJA A RÉSZTVEVŐ SZÁMÁRA A KEMPINGBE VALÓ BELÉPÉST 0. NAP (JÚLIUS 3.), 18 ÓRÁTÓL KEZDŐDŐEN JÚLIUS 8., 10 ÓRÁIG. A SZERVEZŐ EZ IDŐRE BIZTOSÍTJA A KEMPINGHELYET, AMELY RÉVÉN A RÉSZTVEVŐ JOGOSULT A KÜLÖN FELSZERELT TUSOLÓK HASZNÁLATÁRA IS. A KEMPINGJEGY SZEMÉLYRE VONATKOZIK, NEM SÁTORHELYRE.

GLAMPING BÉRLET: EZEN TÍPUSÚ JEGY BIZTOSÍTJA A RÉSZTVEVŐ SZÁMÁRA A KEMPINGBE ÉS A GLAMPINGBE VALÓ BELÉPÉST 0. NAP (JÚLIUS 3.), 18 ÓRÁTÓL KEZDŐDŐEN JÚLIUS 8., 10 ÓRÁIG. A SZERVEZŐ A RÉSZTVEVŐ RENDELKEZÉSÉRE BOCSÁJTJA A KEMPING ÉS A GLAMPING ZÓNÁBAN LÉVŐ MOSDÓKAT ÉS TUSOLÓKAT. 

LIFETIME VIP PASS: EZEN TÍPUSÚ BÉRLETTEL A FESZTIVÁLOZÓ BELÉPÉST NYER A FESZTIVÁL 2024-ES, TOVÁBBÁ MINDEN A VIBE EVENTS MANAGEMENT S.R.L. ÁLTAL MEGRENDEZETT KIADÁSRA. A FESZTIVÁLOZÓ MINDEN ÉVBEN A FESZTIVÁL KAPUNYITÁSÁTÓL, EGÉSZEN A KAPUZÁRÁSÁIG A FESZTIVÁL TERÜLETÉN TARTÓZKODHAT. BELÉPHET A FESZTIVÁLOZÓK SZÁMÁRA ELÉRHETŐ ZÓNÁKBA, A VIP ZÓNÁBA IS, ILLETVE NEM LÉPHET BE A KEMPING TERÜLETÉRE. 

A BÉRLET NÉVRE SZÓLÓ, TEHÁT CSAKIS AZ A SZEMÉLY HASZNÁLHATJA FEL A FESZTIVÁL MINDENKORI KIADÁSAIN, AKI VÁSÁROLTA VAGY ELNYERTE.

A VÁSÁRLÁST/NYEREMÉNYT KÖVETŐ MINDEN ÉV SZEPTEMBERÉBEN A FESZTIVÁLOZÓ E-MAILT KELL ÍRJON A [email protected] E-MAIL CÍMRE, AHOL IGÉNYELHETI A KÖVETKEZŐ KIADÁSRA A BÉRLETÉT.

 

GLAMPING JEGY BEVÁLTÁSA KARSZALAGRA, KULCSOK ÁTVÉTELE ÉS FELELŐSSÉG VÁLLALÁS:
AZ A SZEMÉLY AKI ELSŐKÉNT ÉRKEZIK MEG A GLAMPING HÁZBA, IGLUBA VAGY SÁTORBA ÁTVESZI ANNAK A KULCSÁT ÉS A TOVÁBBIAKBAN Ő FELEL AZÉRT, HOGY A LAKRÉSZ TOVÁBBI LAKÓI ÉS Ő IS SZABADON KÖZLEKEDHESSENEK. A KULCS ELHAGYÁSA ESETÉN A JEGYEKNÉL, A HELP DESK-NÉL LEHET ÚJAT IGÉNYELNI, KÁRTÉRÍTÉS FIZETÉSÉVEL.

TOVÁBBÁ ALÁÍR EGY FELELŐSSÉGVÁLLALÓ NYILATKOZATOT, AMELYBEN VÁLLALJA, HOGY KÁRTÉRÍTÉST FIZET, AMENNYIBEN ELTŰNÉS VAGY RONGÁLÓDÁS TÖRTÉNIK AZ ADOTT LAKRÉSZBEN. GARANCIAKÉNT A JEGY BEVÁLTÁSAKOR, LEADJA A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYÁT ÉS CSAK AKKOR VEHETI ÁT, AMIKOR ELHAGYTÁK A LAKRÉSZT ÉS A SZERVEZŐK ELLENŐRIZTÉK, HOGY NEM TÜNT EL SEMMI ÉS NEM TÖRTÉNT RONGÁLÓDÁS. 

A KARSZALAG BEVÁLTÁSAKOR JELEZNI KELL AZT AZ IDŐPONTOT, AMIKOR MINDEN OTT LAKÓ ELHAGYJA A LAKRÉSZT ÉS A SZERVEZŐ ELLENŐRIZHETI AZT.

A GLAMPINGBEN VALÓ TOVÁBBI MAGATARTÁSI SZABÁLYOKAT, MEG LEHET TEKINTENI A "MAGAVISELETI KÖVETELMÉNYEK A FESZTIVÁL TERÜLETÉN BELÜL" PONTBAN.

BELÉPŐJEGYEK ÁRA

BÉRLETEK

VIP BÉRLETEK

NAPIJEGYEK

VIP NAPIJEGYEK

KEMPING BÉRLETEK

GLAMPING

 

A BELÉPŐJEGYEK NEM TARTALAMAZZÁK A KEZELÉSI KÖLTSÉGET. A SZERVEZŐK FENNTARTJÁK A JEGYÁRVÁLTOZTATÁS JOGÁT.

 

KISKORÚAK

12 ÉVNÉL FIATALABB RÉSZTVEVŐK A FESZTIVÁL TELJES IDEJÉRE INGYENES BELÉPÉSRE JOGOSULTAK, CSAKIS ÚGY HA A SZÜLŐ VAGY A TÖRVÉNYES KÉPVISELŐ IS BEFIZET ÉS BEMEGY A FESZTIVÁLRA VELE. A SZÜLŐ KÖTELES FELMUTATNI A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYÁT,  ÉS A GYEREK SZÜLETÉSI BIZONYÍTVÁNYÁT. KI KELL TÖLTENI EGY NYILATKOZATOT ÉS AZT FELMUTATNI A HELYSZÍNEN. KARSZALAGOT EGYIDŐBEN KELL KIVEGYE A KISKORÚ ÉS A SZÜLŐ.
A SZERVEZŐ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET AZ ALÁÍRÁSOK ELLENŐRZÉSÉÉRT, ILLETVE A NYILATKOZATOK ALÁÍRÁSÁNAK MÓDJÁRA, EZ A NYILATKOZAT ELŐTERJESZTŐK TERHE/FELELŐSSÉGE.

 

MINDEN FELELŐSSÉG AMI A KISKORÚ TARTÓZKODÁSÁT A FESZTIVÁLON ILLETI A SZÜLŐT VAGY A TÖRVÉNYES KÉPVISELŐT TERHELI. 
A NYILATKOZAT ITT ELÉRHETŐ:
NYILATKOZAT

12-16 ÉV KÖZÖTT FELNŐTT KÍSÉRETÉBEN LÉPHETNEK BE A FESZTIVÁLRA, ÚGY HOGY A FELNŐTT IS BEFIZET ÉS BEMEGY VELE. KARSZALAGOT EGYIDŐBEN KELL KIVEGYE A KISKORÚ ÉS A NAGYKORÚ KÍSÉRŐ. A KARSZALAG KIVÁLTÁSAKOR LE KELL ADJANAK A KISKORÚ EGYIK SZÜLŐJE ÁLTAL KITÖLTÖTT SZÜLŐI BELEEGYEZÉST, AMELYBEN SZEREPEL A FELNŐTT KÍSÉRŐ NEVE IS, AKI VÁLLALJA A FELELŐSSÉGET. 


A SZERVEZŐ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET AZ ALÁÍRÁSOK ELLENŐRZÉSÉÉRT, ILLETVE A NYILATKOZATOK ALÁÍRÁSÁNAK MÓDJÁRA, EZ A NYILATKOZAT ELŐTERJESZTŐK TERHE/FELELŐSSÉGE.
MINDEN FELELŐSSÉG AMI A KISKORÚ TARTÓZKODÁSÁT A FESZTIVÁLON ILLETI, A SZÜLŐT VAGY ÉS/VAGY A FELNŐTTET TERHELI AKI KISÉRETÉBEN BELÉPTEK. 
A NYILATKOZAT ITT ELÉRHETŐ:
NYILATKOZAT

MINDEN 18 ÉV ALATTI SPECIÁLIS KARSZALAGOT KAP A FESZTIVÁL SZERVEZŐKTŐL. EZ BIZTOSÍTJA A SZOLGÁLTATÓK SZÁMÁRA A KISKORÚAK MEGKÜLÖNBÖZTETÉSÉT. A SZOLGÁLTATÓKAT TERHELI TELJES MÉRTÉKBEN AZ HOGY A KISKORÚAK NE LEGYENEK ALKOHOLLAL ÉS CIGARETTÁVAL KISZOLGÁLVA.

 

VIBE SZERENCSEKERÉK JÁTÉK

A VIBE ROULETTE HASZNÁLATÁVAL ELFOGADOM, HOGY FELIRATKOZOM A VIBE FESZTIVÁL HÍRLEVELÉRE, ILLETVE BELEEGYEZEM ABBA, HOGY HÍRLEVELEKET KAPJAK ERRŐL A CÍMRŐL.

EGY SZEMÉLY CSAK EGY ALKALOMMAL HASZNÁLHATJA A VIBE ROULETTE APPLIKÁCIÓT.

A KAMPÁNY ÉS VIBE ROULETTE APPLIKÁCIÓ CSAK A SHOPPING CITY TARGU MURES HIVATALOS VIBE STANDNÁL ELÉRHETŐ, ÉS CSAK A VIBE EVENTS MANAGEMENT SRL ALKALMAZOTTJA JELENLÉTÉBEN HASZNÁLHATÓ.

TERMÉK NYEREMÉNY (KULCSTARTÓ, DOMBORÚ STICKER, STICKER PACK) CSAK A SHOPPING CITY TARGU MURES HIVATALOS VIBE STANDJÁNÁL KIVÁLTHATÓ, A KÉSZLET EREJÉIG.

VIBE VOUCHER NYEREMÉNY (5%, 25%, 50%) CSAK A VIBEFESTIVAL.RO WEBOLDALON KERESZTÜL BEVÁLTHATÓ A JEGYEK MENÜPONTNÁL 2023.12.13 ÉS 2023.12.19. PERIÓDUSBAN

SHOPPING CITY TARGU MURES VOUCHER NYEREMÉNY BEVÁLTHATÓ A SHOPPING CITY TARGU MURES BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBAN A SHOPPING CITY TARGU MURES SZABÁLYZATA ALAPJÁN.

A VIBE EVENTS MANAGEMENT SRL FENNTARTJA A JOGOT A NYEREMÉNY NEM ÁTADÁSÁRA, AMENNYIBEN A KEDVEZMÉNYEZETT NEM HIVATALOS ÚTON, VAGY A VIBE ROULETTE SZABÁLYZATÁT MEGKERÜLVE JUTOTT A NYEREMÉNY BIRTOKÁBA.

A FELIRATKOZÁS ÉS RÉSZVÉTEL INGYENES.

A VIBE ROULTTE KAMPÁNY 2023.12.13 - 2023.12.19 PERIÓDUSBAN ÉRVÉNYES.

 

FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐ SZEMÉLYEK

EBBEN AZ ÜGYBEN 2024. JANUÁRJÁTÓL LEHET ÉRDEKLŐDNI A [email protected] E-MAIL CÍMEN.

JEGYEK ÉS KARKÖTŐK

A FESZTIVÁLRA A BELÉPÉS A KARKÖTŐ ALAPJÁN TÖRTÉNIK. CSAK A KÉZEN VISELT, ÉRVÉNYES KARKÖTŐVEL JOGOSULT A RÉSZTVEVŐ A BELÉPÉSRE. A SZERVEZŐ FENNTARTJA A JOGOT A KARKÖTŐK FOLYAMATOS ELLENŐRZÉSÉRE, ÚGY A FESZTIVÁL BEJÁRATÁNÁL MINT A FESZTIVÁL EGÉSZ TERÜLETÉN. A KARKÖTŐ ELVESZTÉSE, MEGRONGÁLÁSA VAGY MEGSEMMISÜLÉSE A RÉSZTVEVŐ FELELŐSSÉGE. A KARKÖTŐ ELVESZTÉSE, MEGRONGÁLÁSA VAGY MEGSEMMISÜLÉSE ESETÉN A RÉSZTVEVŐ NEM JOGOSULT A FESZTIVÁL TERÜLETÉN TARTÓZKODNI, MINDADDIG AMÍG NEM RENDELKEZIK EGY ÚJ BELÉPŐVEL. AZ ELSZAKADT, KIBONTOTT VAGY MEGRAGASZTOTT KARSZALAGOK NEM ÉRVÉNYESEK ÉS A SZERVEZŐ NEM CSERÉLI KI AZOKAT.

 

RÉSZVÉTEL

A BELÉPÉS KIZÁRÓLAG AZ ERRE KIJELÖLT HELYEKEN TÖRTÉNIK, A BELÉPŐJEGYET A SZERVEZŐ A BELÉPÉS ALKALMÁVAL KARSZALAGRA CSERÉLI. A BELÉPÉS SORÁN MINDEN RÉSZTVEVŐ KÖTELES FELMUTATNI A SZEMÉLYAZONOSSÁGI IGAZOLVÁNYÁT IS.

A JEGY MEGVÁSÁRLÁSAKOR MINDEN RÉSZTVEVŐ TUDOMÁST VESZ A JELEN SZABÁLYZAT TARTALMÁRÓL, AMELY LÁTHATÓ HELYEN LESZ KIHELYEZVE.

A RENDEZVÉNY BIZTONSÁGOS LEBONYOLÍTÁSA ÉRDEKÉBEN A SZERVEZŐ FENNTARTJA MAGÁNAK A JOGOT ARRA, HOGY MEGTILTSA BIZONYOS ESZKÖZÖKNEK A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE VALÓ BEVITELÉT.

TILOS BEVINNI A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE A KÖVETKEZŐKET: KÁBÍTÓSZEREK, PIROTECHNIKAI ESZKÖZÖK, ÜVEGEK, VESZÉLYES TÁRGYAK, KÉSEK, ESERNYŐK, ROBBANÉKONY-, GYÚLÉKONY-, TOXIKUS- TÁRGYAK VAGY ANYAGOK ÉS OLYAN TÁRGYAK AMELYEKKEL MÁSOKAT MEGSEBEZHETNEK.

A JELENLEGI TÖRVÉNYEK ELŐÍRÁSAI ALAPJÁN A RÉSZTVEVŐK NEM VIHETNEK BE A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE:

KÉSEKET, BÉNÍTÓ SPRAYT, LÁNCOKAT VAGY MÁS OLYAN JELLEGŰ TÁRGYAT, AMELYEK KÖZVESZÉLYT JELENTHETNEK.

A RÉSZTVEVŐK NEM VIHETNEK BE ALKOHOLT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE.

A FESZTIVÁLOZÓK NEM VIHETNEK BE SEMMILYEN ÉTELT VAGY FOLYADÉKOT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE. KIVÉTELT KÉPEZNEK EZ UTÓBBI ESETBEN A KEMPINGEZŐK, AKIKNEK ENGEDÉLYEZETT A NEM ROMLANDÓ ÉTEL (PL. KONZERV, KENYÉR) ÉS 2 LITER BONTATLAN VÍZ BEVITELE.

A RENDEZVÉNYEN MINDENKI A SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VESZ RÉSZT, BELEÉRTVE AZON SZEMÉLYEKET IS, AKIK OLYAN FIZIKAI VAGY PSZICHIKAI BETEGSÉGBEN SZENVEDNEK, AMELY ESETÉBEN KÁROS LEHET AZ EGÉSZSÉGÜKRE A NAGY TÖMEG, AZ ERŐS ZAJ VAGY A SPECIÁLIS HANG- ÉS KÉPEFFEKTUSOK LEJÁTSZÁSA.

AZ ELŐADÁSOK TARTALMAZHATNAK ERŐS FÉNYEFFEKTUSOKAT, AMELYEK KÁROSAK LEHETNEK A GYERMEKRE ÉS AZ EPILEPSZIÁBAN SZENVEDŐKRE. A SZERVEZŐK FELHÍVJÁK A FIGYELMET ARRA, HOGY LEHETNEK TŰZIJÁTÉKOK A RENDEZVÉNY SORÁN ÉS AZ EZ ÁLTAL OKOZOTT ESETLEGES KÁROKÉRT NEM VÁLLALNAK FELELŐSSÉGET.

TILOS AUTÓVAL BEHAJTANI A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE, A SZERVEZŐ ÁLTAL KIÁLLÍTOTT BEHAJTÁSI ENGEDÉLY NÉLKÜL.

 

MAGAVISELETI KÖVETELMÉNYEK

MINDEN RÉSZTVEVŐ KÖTELES BETARTANI A JELEN SZABÁLYZATBAN MEGFOGALMAZOTTAKAT, VALAMINT A TÁRSADALMI SZABÁLYOK ÉS A HATÁLYOS TÖRVÉNYEK ELŐÍRÁSAIT. TILOS A RÉSZTVEVŐKNEK BÁRMI OLYAN TEVÉKENYSÉG A FESZTIVÁL TERÜLETÉN, AMELY VESZÉLYEZTETHETI A TÖBBI RÉSZTVEVŐ BIZTONSÁGÁT VAGY ALAPVETŐ JOGUKAT SÉRTHETI. A SZERVEZŐ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET AZ ESETLEGES ANYAGI- ÉS FIZIKAI KÁROKÉRT, AMELYEK A JELEN SZABÁLYZAT BE NEM TARTÁSA KÖVETKEZTÉBEN KELETKEZNEK, A SZABÁLYTALAN VISELKEDÉS KÖVETKEZTÉBEN KÁRTÉRÍTÉST KÖVETELHET.

A SZERVEZŐKNEK, A PARTNERSZERVEZŐKNEK ÉS AZ ENGEDÉLYEL RENDELKEZŐ SAJTÓNAK JOGÁBAN ÁLL FILMEZNI ÉS FÉNYKÉPEZNI AZ ESEMÉNYEN. A RÉSZTVEVŐK BELÉPÉSÜKKEL ELFOGADJÁK ÉS TUDOMÁST VESZNEK ARRÓL, HOGY MEGJELENHETNEK VIDEÓFELVÉTELEKEN VAGY FÉNYKÉPEKEN, ANÉLKÜL HOGY UTÓLAG BÁRMILYEN KÖVETELÉSRE JOGOSULTAK LENNÉNEK EZEN ANYAGOK FELHASZNÁLÁSA KÖVETKEZTÉBEN. A SZERVEZŐNEK JOGÁBAN ÁLL A FELVÉTELEKET FELHASZNÁLNI REKLÁMANYAGKÉNT ÉS PUBLIKUSSÁ TENNI, BÁRMILYEN UTÓLAGOS FIZETTSÉG NÉLKÜL.

A RÉSZTVEVŐKNEK JOGUKBAN ÁLL FÉNYKÉPEZNI ÉS VIDEÓFELVÉTELEKET KÉSZÍTENI, AZONBAN CSAK SAJÁT HASZNÁLATRA. BÁRMILYEN ANYAG PUBLIKÁLÁSA, INGYEN VAGY FIZETTSÉG FEJÉBEN, TILOS.

KIVÉTELES ESETEKBEN AZ ELŐADÓ KÉRHETI A FÉNYKÉPEZÉS ÉS A FILMEZÉS BETILTÁSÁT ELŐADÁSA IDEJÉN. EBBEN AZ ESETBEN A SZERVEZŐK ELŐZETES FELHÍVÁSBAN EZT KÖZÖLNI FOGJÁK AZ ESEMÉNY FACEBOOK OLDALÁN, A HELYSZÍNEN VAGY AZ ELŐADÁS ELŐTT.

TILOS BÁRMILYEN KERESKEDELMI- VAGY REKLÁMTEVÉKENYSÉG FOLYTATÁSA A FESZTIVÁL TERÜLETÉN BELÜL, A SZERVEZŐ ÍRÁSOS BELEEGYEZÉSÉNEK HIÁNYÁBAN.

TILOS A KISKORÚAK ALKOHOLLAL VALÓ KISZOLGÁLÁSA ÉS TILOS A KISKORÚAKNAK ALKOHOLT FOGYASZTANI. A KÁBÍTÓSZERFOGYASZTÁS ILLEGÁLIS ÉS TILOS, EZEN TEVÉKENYSÉG A HATÁLYOS TÖRVÉNYI ELŐÍRÁSOK ALAPJÁN BÜNTETENDŐ.

TILOS BÁRMILYEN TŰZES- VAGY GYÚLÉKONY ANYAG HASZNÁLATA A FESZTIVÁL EGÉSZ TERÜLETÉN (TILOS A TÁBORTŰZ VAGY BÁRMILYEN JELLEGŰ NYÍLT LÁNG KELETKEZTETÉSE ÉS HASZNÁLATA). KIVÉTELT KÉPEZNEK A SZERVEZŐK ÁLTAL ENGEDÉLYEZETT PROGRAMOK.

A BELÉPŐJEGY MEGVÁSÁRLÁSÁVAL EGYIDEJŰLEG A RÉSZTVEVŐ EGYETÉRT A MAROS SPORT- ÉS SZABADIDŐ KÖZPONT (WEEKEND) SZABÁLYZATÁVAL. A MAROS SPORT- ÉS SZABADIDŐ KÖZPONT (WEEKEND) MEDENCÉINEK HASZNÁLATA SAJÁT FELELŐSSÉGRE TÖRTÉNIK.

A MAROSBAN VALÓ FÜRDŐZÉS TILOS ÉS ÉLETVESZÉLYES.

 

MAGAVISELETI KÖVETELMÉNYEK A FESZTIVÁL TERÜLETÉN BELÜL

A KEMPING ZÓNA, VALAMINT AZ EHHEZ TARTOZÓ HELYSZÍNEK NYITÁSI IDŐPONTJA: 2023. JÚLIUS 3., 18:00, ZÁRÁSUKRA PEDIG 2024. JÚLIUS 8-ÁN 10:00-KOR KERÜL SOR.

ZÁRÁS UTÁN A SZERVEZŐK NEM BIZTOSÍTANAK VÉDELMI FELÜGYELETET A KEMPING ZÓNÁNÁL.

A KEMPINGNEK 24 ÓRÁS NYITVATARTÁSA LESZ, A KEMPINGES BELÉPŐVEL RENDELKEZŐK AKÁRHÁNYSZOR ELHAGYHATJÁK ÉS VISSZAMEHETNEK A KEMPING HELYSZÍNRE.

A SZERVEZŐK NEM VÁLLALNAK FELELŐSSÉGET AZ ELHAGYOTT VAGY ELLOPOT SZEMÉLYES TÁRGYAKÉRT.

A KEMPING TERÜLETÉN TILOS FELSZERELNI BÁRMILYEN KERT VAGY TERASZ KIALAKÍTÁSÁRA HASZNÁLT BÚTORZATOT.

A KEMPINGEZŐK CSAK AKKORA SÁTORRAL JÖJJENEK, AMEKKORA SZÜKSÉGES A BENNE SZÁLLÁST FOGLALÓK SZÁMÁRA. A SZERVEZŐK NEM FOGADJÁK A NAGY ELŐTÉRREL RENDELKEZŐ SÁTRAKAT. A SZERVEZŐKNEK JOGUKBAN ÁLL NEM BEFOGADNI BIZONYOS SÁTRAKAT A KEMPING ZÓNA TERÜLETÉRE.

MINDEN RÉSZTVEVŐ TÁSKA ÉS TESTI KUTATÁSI ELLENŐRZÉSEN FOG ÁTMENNI MINDEN ALKALOMMAL, AMIKOR A KEMPING TERÜLETÉRE KÍVÁN BELÉPNI.

AZ ELKOBZOTT TÁRGYAKAT NEM SZOLGÁLTAT VISSZA A SZERVEZŐ. A RÉSZTVEVŐKNEK JOGUKBAN ÁLL VISSZATÉRÜLNI ÉS JAVAIKAT AZ AUTÓBAN HAGYNI, KIVÉTELT KÉPEZNEK AZ ILLEGÁLISAN BIRTOKOLT TÁRGYAK. A SZERVEZŐK NEM VÁLLALNAK FELELŐSSÉGET AZ AUTÓBAN HAGYOTT JAVAKÉRT.

AZON SZEMÉLYEK AKIKNÉL ILLEGÁLIS TÁRGYAKAT TALÁLNAK (KÁBÍTÓSZEREKET, TARTÁSI ENGEDÉLY NÉLKÜLI FEGYVEREKET), AZONNAL ÁT LESZNEK ADVA A HATÓSÁGOKNAK.

TILOS BEVINNI A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE ÁRAMGENERÁTORT, TŰZHELYKÉNT HASZNÁLANDÓ ESZKÖZÖKET.

A SÁTRAKAT KIZÁRÓLAG A SÁTORHELYNEK SZÁNT TÉRSÉGBEN SZABAD FELHÚZNI. A RÉSZTVEVŐK NEM TÁBOROZHATNAK LE OLYAN HELYEKRE AHOL ÁTJÁRÁS VAN BIZTOSÍTVA, ÉS A MOSDÓK VAGY A TUSOLÓK HELYÉRE SEM.

TILOS SZEMETELNI! A SZEMETET A SZEMÉTTÁROLÓKBAN KELL GYŰJTENI!

A KEMPINGEZŐKNEK ÉS A GLAMPINGEZŐKNEK BELÉPÉSKOR FEL KELL MUTATNIUK A FESZTIVÁLKARKÖTŐT.

A SZERVEZŐ GONDOSKODIK ARRÓL, HOGY A FESZTIVÁL TERÜLETÉN LEGYENEK TUSOLÓK, ILLEMHELYEK ÉS AZ EHHEZ SZÜKSÉGES ÁRAM.

A SZERVEZŐ NEM KÖTELES ÁRAMOT BIZTOSÍTANI A RÉSZTVEVŐKNEK.

A TUSOLÓK, VÉCÉK, VILÁGÍTÓ RENDSZEREK VAGY AZ ELVÁLASZTÓ KERÍTÉSEK MEGRONGÁLÁSA BÜNTETÉSSEL JÁR, A TETTESNEK KÖTELESSÉGE MEGTÉRÍTENI A KÁRT.

 

BIZTONSÁG

A FESZTIVÁL TERÜLETÉN A SZERVEZŐ BIZTONSÁGI EMBEREK SEGÍTSÉGÉVEL FELÜGYELI A RENDET. AZ ESEMÉNY SORÁN A RÉSZTVEVŐKNEK KÖTELESSÉGÜK TISZTELETBEN TARTANI A BIZTONSÁGI SZEMÉLYZET TEVÉKENYSÉGÉT, UGYANAKKOR KÖTELESEK EZEN SZEMÉLYEKKEL EGYÜTTMŰKÖDNI ÉS SÜRGŐSSÉG ESETÉN BETARTANI AZ ÁLTALUK KIADOTT INSTRUKCIÓKAT, PARANCSOKAT.

MÁS SZEMÉLY VESZÉLYEZTETÉSE VAGY BÁNTALMAZÁSA ESETÉN A BIZTONSÁGIAK SAJÁT MEGÍTÉLÉSÜK ALAPJÁN KIKÍSÉRHETIK A BÁNTALMAZÓ SZEMÉLYT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRŐL.

 

ELSŐSEGÉLY

A FESZTIVÁL TERÜLETÉN ELSŐSEGÉLY PONTOK LESZNEK FELSZERELVE, MELYEKNEK HASZNÁLATA INGYENES.

 

MEGHATÁROZÁSOK

CONTACTLESS KÁRTYA – NEM NÉVRE SZÓLÓ, ELEKTRONIKUS VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYOKAT TARTALMAZÓ HORDOZÓ. A RENDEZVÉNY KIZÁRÓLAGOS FIZETŐESZKÖZE. MINDEN KERESKEDŐNEK LEHETŐSÉGE LESZ A BEVÉTELEKET A CONTACTLESS KÁRTYA SEGÍTSÉGÉVEL ELSZÁMOLNI.

CONTACTLESS KÁRTYA FELTÖLTÉSE – AZ A FOLYAMAT, AMELYNEK SORÁN A RÉSZTVEVŐK FELTÖLTHETIK A FIZETÉSI ESZKÖZT, EZ ESETBEN A CONTACLESS KÁRTYÁT PÉNZZEL ÉS AMELLYEL UTÓLAG VÁSÁROLHATNAK A FESZTIVÁL TERÜLETÉN.

CONTACTLESS KÁRTYÁN MARADT PÉNZÖSSZEG TÖRLESZTÉSE – A FENTI FOLYAMAT FORDÍTOTT ELJÁRÁSA, AMELY SORÁN A RÉSZTVEVŐ VISSZAVÁLTHATJA PÉNZRE A KÁRTYÁN MARADT ÖSSZEGET.

CONTACTLESS KÁRTYA LEOLVASÓ – AZON GÉP, AMELY SEGÍTSÉGÉVEL A BEVÉTELEKET SZÁMON TARTJÁK ÉS AMELY SEGÍTSÉGÉVEL FIZETHETNEK AZ ELADOTT, MEGVETT ARÚÉRT.

A RENDEZVÉNY TELJES TERÜLETÉN ELÉRHETŐK LESZNEK A CONTACTLESS KÁRTYA FELTÖLTŐPONTOK.

 

FELELŐSSÉG ÉS GARANCIA

A SZERVEZŐ GARANTÁLJA A BELÉPÉST ÉS MINDEN SZOLGÁLTATÁS HASZNÁLATBA VÉTELÉT AZON RÉSZTVEVŐKNEK, AKIK ÉRVÉNYES BELÉPŐJEGGYEL RENDELKEZNEK. KÉNYSZERHELYZET ESETÉN A SZERVEZŐ SAJÁT ELHATÁROZÁSA ALAPJÁN MÓDOSÍTHATJA A FESZTIVÁL DÁTUMÁT. A FESZTIVÁL DÁTUMA NEM VÁLTOZIK KISEBB IDŐJÁRÁSVÁLTOZÁS ESETÉN (ESŐ, FELHŐS IDŐ, STB.).

A SZERVEZŐNEK JOGÁBAN ÁLL MÓDOSÍTANI A ZENEI PROGRAM IDŐPONTJÁT. A RÉSZTVEVŐNEK NEM ÁLL JOGÁBAN KÁRTÉRÍTÉST KÉRNI IDŐPONTMÓDOSÍTÁS ESETÉN.

A SZERVEZŐ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET A FESZTIVÁL TERÜLETÉN TÖRTÉNŐ KÁROKOZÁSOKÉRT, HA AZOK NEM A SZERVEZŐ MULASZTÁSA VAGY HIBÁS SZERVEZÉS ESETÉN TÖRTÉNTEK.

A KARSZALAG ÁTADÁSA UTÁN A SZERVEZŐ NEM FELELŐS ENNEK ÉPSÉGÉÉRT. A RÉSZTVEVŐNEK NEM ÁLL JOGÁBAN KÁRTÉRÍTÉST KÉRNI A SZERVEZŐTŐL A KARSZALAG UTÓLAGOS MEGRONGÁLÁSA, ELVESZTÉSE ESETÉN.

A SZERVEZŐ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET AZON TÖRTÉNÉSÉKRE, AMELYEK A FESZTIVÁL TERÜLETÉN KÍVÜL ZAJLANAK.

 

BÜNTETÉSEK

A SZERVEZŐNEK JOGÁBAN ÁLL AZONNALI HATÁLLYAL, TELJESEN VAGY ÁTMENETILEG, MEGTILTANI A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉSÉT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE VAGY ADOTT ESETBEN KIKISÉRNI ŐT, ABBAN AZ ESETBEN HA AZ NEM TARTJA BE A JELEN SZABÁLYZAT VAGY A ROMÁNIÁBAN ÉRVÉNYBEN LÉVŐ TÖRVÉNYEK ELŐÍRÁSAIT.

AZON SZEMÉLYEK, AKIK KEMPINGBELÉPŐ NÉLKÜL LÉPNEK BE A KEMPING VAGY A GLAMPING TERÜLETÉRE, KÖTELEZŐEN KI KELL FIZESSÉK A KEMPINGBELÉPŐ ÁRÁT, KÜLÖNBEN A SZERVEZŐ MEGVONHATJA A RÉSZTVÉTELI JOGUKAT A FESZTIVÁLON. EZEN UTÓBBI ESETBEN A RÉSZTVEVŐNEK NEM ÁLL JOGÁBAN KÁRTÉRÍTÉST KÉRNI A SZERVEZŐTŐL.

A SZERVEZŐ HAMIS BELÉPŐJEGYEK ÉSZLELÉSE ESETÉN AZ ÜGYET BÜNTETŐJOGI ÚTRA TERELI.

 

KÉNYSZERHELYZET, VÉSZHELYZET

HÁBORÚ, TERRORTÁMADÁS, TÜNTETÉS, GAZDASÁGI EMBARGO, BALESET, TŰZ, TERMÉSZETI KATASZTRÓFA, FÖLDRENGÉS, ÁRVÍZ, HOSSZABB ÁRAMKIMARADÁS, JÁRVÁNY, HIVATALOS ELRENDELÉSEK VAGY MÁS, A SZERVEZŐ VAGY RÉSZTVEVŐ ÁLTAL ELŐRE NEM LÁTHATÓ ÉS BEFOLYÁSOLHATÓ TÖRTÉNÉSEK ESETÉN MINDKÉT FÉL ELÁLLHAT A SZABÁLYZAT ELŐÍRÁSAINAK BETARTÁSÁTÓL. AMENNYIBEN A FENTEBB EMLÍTETT ESETEK BÁRMELYIKE ELŐFORDUL ÉS MEGAKADÁLYOZZA A RENDEZVÉNY LÉTREJÖTTÉT, A SZERVEZŐ NEM KÖTELES VISSZATÉRÍTENI A JEGYEK ÁRÁT.

 

A JEGY MEGVÁSÁRLÁSÁVAL A RÉSZTVEVŐ ELFOGADJA A FENTI SZABÁLYZATOT.

A SZERVEZŐK FENNTARTJÁK A VÁLTOZTATÁS JOGÁT.