Szabályzat

Szabályzat

MINDEN 2023. JÚLIUS 10-TŐL MEGVÁSÁROLT JEGY ÉRVÉNYES A VIBE FESZTIVÁL 2024-ES KIADÁSÁRA!

JELEN SZABÁLYZAT A 2024-BEN MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ VIBE FESZTIVÁLRA VONATKOZIK. 

 

SZERVEZŐ

VIBE EVENTS MANAGEMENT K.F.T.

SZÉKHELY: SZÁSZFENES, GORBÓ VÖLGYE 200 SZÁM, KOLOZS MEGYE

CÉGBÍRÓSÁGI IKTATÓSZÁM: J12/10/2017. ADÓSZÁM: RO36889061

HIVATALOS KÉPVISELŐ: RÉS KONRÁD-GERGELY

 

RENDEZVÉNY

A VIBE FESZTIVÁLRA 2024. JÚLIUS 03. - JÚLIUS 07. KÖZÖTT KERÜL SOR, HELYSZÍNE A MAROS-PART, MAROSSZENTGYÖRGY, MAROS MEGYE, ROMÁNIA.

 

SZABÁLYZAT

A SZERVEZŐ FENNTARTJA A SZABÁLYZATRA VONATKOZÓ VÁLTOZTATÁSI JOGOT, A RÉSZTVEVŐ ELŐZETES TÁJÉKOZTATÁSA NÉLKÜL. MINDEN UTÓLAGOS MÓDOSÍTÁSRA VONATKOZÓ INFORMÁCIÓT AZ ESEMÉNY HONLAPJÁN, A WWW.VIBEFESTIVAL.RO OLDALON ÉS AZ ESEMÉNY BEJÁRATÁNÁL TALÁLNAK MEG A RÉSZTVEVŐK. A MÓDOSÍTÁSOK AZONNALI HATÁLLYAL ÉRVÉNYESÍTENDŐK.

A BELÉPŐJEGY MEGVÁSÁRLÁSÁVAL EGYIDEJŰLEG A RÉSZTVEVŐ EGYETÉRT A SZABÁLYZAT ELŐÍRÁSAINAK BETARTÁSÁVAL. INGYENES JEGYEK ESETÉN (TEHÁT NEM VÁSÁROLT) AMIKOR A FESZTIVÁLOZÓ MEGKAPJA A BELÉPŐJEGYÉT FORRÁSTÓL FÜGGETLENÜL, SZINTÉN EGYETÉRT A SZABÁLYZAT ELŐÍRÁSAINAK BETARTÁSÁVAL.

A SZERVEZŐ BIZTOSÍTJA A RÉSZTVEVŐT, HOGY A BÁRMILYEN FORMÁBAN VÁSÁROLT VAGY INGYENESEN KAPOTT, ÉRVÉNYES BELÉPŐJEGY FELMUTATÁSA KÖVETKEZTÉBEN RÉSZT VEHET A RENDEZVÉNYEN. A SZERVEZŐ NEM FELEL AZOKÉRT A JEGYEKÉRT ÉS NEM GARANTÁL BELÉPÉST AZOK SZÁMÁRA, AKIK NEM A HIVATALOS WEBOLDALON (WWW.VIBEFESTIVAL.RO) VAGY A RENDEZVÉNY HIVATALOS PROMÓTEREITŐL, PARTNERHELYEITŐL VAGY PARTNERSZERVEZETEITŐL VÁSÁROLTA, TOVÁBBÁ HA NEM A RENDEZVÉNY HIVATALOS KÉPVISELŐITŐL KAPTA INGYENES BELÉPŐJEGYÉT.

 

BELÉPŐJEGYEK, A BELÉPŐJEGYEK TÍPUSA ÉS JEGYVÁSÁRLÁS

BELÉPŐJEGYEK, A BELÉPŐJEGYEK TÍPUSA

A JEGYVÁSÁRLÁS KÉT MÓDON TÖRTÉNHET: A VIBEFESTIVAL.RO ONLINE RENDSZERÉBEN VAGY A VIBE FESZTIVÁL KIJELÖLT PARTNEREITŐL, ILLETVE A FESZTIVÁL HIVATALOS PROMÓTEREITŐL. A SZERVEZŐ CSAK A VIBE FESZTIVÁL HIVATALOS OLDALÁN (WWW.VIBEFESTIVAL.RO), VAGY HIVATALOS PARTNERHELYEITŐL, PROMÓTEREITŐL ÉS PARTNERSZERVEZETEITŐL VÁSÁROLT JEGYEK ÉRVÉNYESSÉGÉT GARANTÁLJA.

A VÁSÁRLÓ KÉRÉSÉRE A SZERVEZŐ NEM KÖTELES VISSZATÉRÍTENI A JEGYEK ÁRÁT.

MINDEN ELEKTORONIKUS FORMÁTUMBAN LÉVŐ JEGY, TELEFONON VAGY EGYÉB ELEKTRONIKAI ESZKÖZÖN IS BEOLVASHATÓ. NEM SZÜKSÉGES KINYOMTATNI.

MINDEN FIZIKAILAG VÁSÁROLT JEGYET, A FESZTIVÁLOZÓ KÖTELES FELMUTATNI EREDETI ÉS FIZIKAI FORMÁTUMBAN A JEGYBEVÁLTÁS IDEJÉN. NEM FOGADJUK EL ELEKTRONIKUS FORMÁBAN.

A FIZIKAI JEGYEKEN LÉVŐ JEGYKÓD IGAZOLJA A JEGY ÉRVÉNYESSÉGÉT. KÉRJÜK VIGYÁZNI RÁ! AMENNYIBEN LESZAKAD VAGY ELVESZTŐDIK, AKKOR A JEGY ÉRVÉNYESSÉGÉT VESZTI.

A FIZIKAI JEGYEK ELVESZTÉSE, SÉRÜLÉSE ESETÉN, NEM VÁLLALJUK A FELELŐSSÉGET ÉS NEM ÁLL MÓDUNKBAN ÚJAT KIÁLLÍTANI.


A JEGYEKKEL FELMERÜLŐ KÉRDÉSEKKEL KAPCSOLATBAN, KÉRJÜK VEGYÉK FEL A KAPCSOLATOT VELÜNK, A [email protected] E-MAIL CÍMEN KERESZTŰL.

A JEGYEK A KÖVETKEZŐ TÍPUSÚAK LEHETNEK: BÉRLET, VIP BÉRLET, KEMPING BÉRLET, GLAMPING BÉRLET, NAPIJEGY TOVÁBBÁ EZEN JEGYEK INGYENES VERZIÓI. (MEGHÍVÓK, NYEREMÉNYEK, TÁMOGATÁSOK STB.)

MINDEN TÍPUSÚ INGYENES JEGY NÉVRE SZÓLÓ! TEHÁT CSAK AZ LÉPHET BE VELE A FESZTIVÁLRA, AKINEK A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYÁN UGYANAZ A NÉV SZEREPEL, MINT A JEGYEN. ÁTIRATÁSRA NINCS LEHETŐSÉG.

AZ ONLINE VÁSÁROLT JEGYEK NEM NÉVRE SZÓLÓAK, TEHÁT EL LEHET AJÁNDÉKOZNI VAGY EL LEHET ADNI. A VÁSÁRLÁSKOR MEGADOTT NEVEKET, A KARSZALAGRA VALÓ BEVÁLTÁSKOR NEM FOGJÁK FIGYELEMBE VENNI.

BÉRLET: EZEN TÍPUSÚ BÉRLETTEL A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉST NYER A FESZTIVÁL EGÉSZ IDEJÉRE, 0. NAP (JÚLIUS 3.), 10 ÓRÁTÓL KEZDŐDŐEN ÉS JOGÁBAN ÁLL A RENDEZVÉNY TELJES IDEJE ALATT A FESZTIVÁL TERÜLETÉN TARTÓZKODNI, KIVÉVE A VIP ZÓNÁBAN (JÚLIUS 8., 10 ÓRÁIG). EZEN TÍPUSÚ JEGY ÖNMAGÁBAN NEM BIZTOSÍT BELÉPÉST A KEMPING TERÜLETÉRE.

VIP BÉRLET: EZEN TÍPUSÚ BÉRLETTEL A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉST NYER A FESZTIVÁL EGÉSZ IDEJÉRE, 0. NAP (JÚLIUS 3.), 10 ÓRÁTÓL KEZDŐDŐEN ÉS JOGÁBAN ÁLL A RENDEZVÉNY TELJES IDEJE ALATT A FESZTIVÁL TERÜLETÉN TARTÓZKODNI (JÚLIUS 8., 10 ÓRÁIG). EZEN TÍPUSÚ JEGY BELÉPÉST BIZTOSÍT A RENDEZVÉNY TERÜLETÉN KIALAKÍTOTT VIP ZÓNÁBA IS, ANNAK PROGRAMJA SZERINT. EZEN TÍPUSÚ JEGY ÖNMAGÁBAN NEM BIZTOSÍT BELÉPÉST A KEMPING TERÜLETÉRE.

NAPIJEGY: A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉSÉT BIZTOSÍTJA AZ ADOTT NAPON A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE, KIVÉVE A VIP ZÓNÁBA, 10:00 ÓRÁTÓL A KÖVETKEZŐ NAP 10:00 ÓRÁIG (A 0. NAPRA ÉRVÉNYES NAPI JEGY JÚLIUS 3., 10 ÓRÁTÓL ÉRVÉNYES), EZT KÖVETŐEN A BELÉPŐJEGY ÉRVÉNYÉT VESZTI ÉS A RÉSZTVEVŐ KÖTELES ELHAGYNI A FESZTIVÁL TERÜLETÉT. HA A RÉSZTVEVŐNEK NINCS BELÉPÉSI ENGEDÉLYE, A SZERVEZŐNEK JOGÁBAN ÁLL KIKÍSÉRNI ŐT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRŐL, AKÁR A HATÓSÁGI SZERVEK BEVONÁSÁVAL. EZEN TÍPUSÚ JEGY ÖNMAGÁBAN NEM BIZTOSÍT BELÉPÉST A KEMPING TERÜLETÉRE.

VIP NAPIJEGY: A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉSÉT BIZTOSÍTJA A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE AZ ADOTT NAPON 10:00 ÓRÁTÓL A KÖVETKEZŐ NAP 10:00 ÓRÁIG (A 0. NAPRA ÉRVÉNYES VIP NAPIJEGY JÚLIUS 03., 10 ÓRÁTÓL ÉRVÉNYES), EZT KÖVETŐEN A BELÉPŐJEGY ÉRVÉNYÉT VESZTI ÉS A RÉSZTVEVŐ KÖTELES ELHAGYNI A FESZTIVÁL TERÜLETÉT. HA A RÉSZTVEVŐNEK NINCS BELÉPÉSI ENGEDÉLYE, A SZERVEZŐNEK JOGÁBAN ÁLL KIKÍSÉRNI ŐT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRŐL, AKÁR A HATÓSÁGI SZERVEK BEVONÁSÁVAL. EZEN TÍPUSÚ JEGY BELÉPÉST BIZTOSÍT A RENDEZVÉNY TERÜLETÉN KIALAKÍTOTT VIP ZÓNÁBA IS. EZEN TÍPUSÚ JEGY ÖNMAGÁBAN NEM BIZTOSÍT BELÉPÉST A KEMPING TERÜLETÉRE.

KEMPING BÉRLET: EZEN TÍPUSÚ JEGY BIZTOSÍTJA A RÉSZTVEVŐ SZÁMÁRA A KEMPINGBE VALÓ BELÉPÉST 0. NAP (JÚLIUS 3.), 10 ÓRÁTÓL KEZDŐDŐEN JÚLIUS 8., 10 ÓRÁIG. A SZERVEZŐ EZ IDŐRE BIZTOSÍTJA A KEMPINGHELYET, AMELY RÉVÉN A RÉSZTVEVŐ JOGOSULT A KÜLÖN FELSZERELT TUSOLÓK HASZNÁLATÁRA IS. A KEMPINGJEGY SZEMÉLYRE VONATKOZIK, NEM SÁTORHELYRE.

GLAMPING BÉRLET: EZEN TÍPUSÚ JEGY BIZTOSÍTJA A RÉSZTVEVŐ SZÁMÁRA A KEMPINGBE ÉS A GLAMPINGBE VALÓ BELÉPÉST 0. NAP (JÚLIUS 3.), 10 ÓRÁTÓL KEZDŐDŐEN JÚLIUS 8., 10 ÓRÁIG. A SZERVEZŐ A RÉSZTVEVŐ RENDELKEZÉSÉRE BOCSÁJTJA A KEMPING ÉS A GLAMPING ZÓNÁBAN LÉVŐ MOSDÓKAT ÉS TUSOLÓKAT. 

LIFETIME VIP PASS: EZEN TÍPUSÚ BÉRLETTEL A FESZTIVÁLOZÓ BELÉPÉST NYER A FESZTIVÁL 2024-ES,  TOVÁBBÁ MINDEN A VIBE EVENTS MANAGEMENT S.R.L. ÁLTAL MEGRENDEZETT VIBE FESZTIVÁL KIADÁSRA. A FESZTIVÁLOZÓ MINDEN ÉVBEN A FESZTIVÁL KAPUNYITÁSÁTÓL, EGÉSZEN A KAPUZÁRÁSÁIG A FESZTIVÁL TERÜLETÉN TARTÓZKODHAT. BELÉPHET A FESZTIVÁLOZÓK SZÁMÁRA ELÉRHETŐ ZÓNÁKBA, A VIP ZÓNÁBA IS, ILLETVE NEM LÉPHET BE A KEMPING TERÜLETÉRE. 

A BÉRLET NÉVRE SZÓLÓ, TEHÁT CSAKIS AZ A SZEMÉLY HASZNÁLHATJA FEL A FESZTIVÁL MINDENKORI KIADÁSAIN, AKI VÁSÁROLTA VAGY ELNYERTE.

A VÁSÁRLÁST/NYEREMÉNYT KÖVETŐ MINDEN ÉV SZEPTEMBERÉBEN A FESZTIVÁLOZÓ E-MAILT KELL ÍRJON A [email protected] E-MAIL CÍMRE, AHOL IGÉNYELHETI A KÖVETKEZŐ KIADÁSRA A BÉRLETÉT.

 

GLAMPING JEGY BEVÁLTÁSA KARSZALAGRA, KULCSOK ÁTVÉTELE ÉS FELELŐSSÉG VÁLLALÁS:AZ A SZEMÉLY AKI ELSŐKÉNT ÉRKEZIK MEG A GLAMPING HÁZBA, JURTÁBA VAGY SÁTORBA ÁTVESZI ANNAK A KULCSÁT ÉS A TOVÁBBIAKBAN Ő FELEL AZÉRT, HOGY A LAKRÉSZ TOVÁBBI LAKÓI ÉS Ő IS SZABADON KÖZLEKEDHESSENEK. A KULCS ELHAGYÁSA ESETÉN A GLAMPING ZÓNA BEJÁRATÁNÁL LEHET ÚJAT IGÉNYELNI, KÁRTÉRÍTÉST KELL FIZETNI, AMELYNEK ÖSSZEGÉT A SZERVEZŐ HATÁROZZA MEG A LENTEBB EMLÍTÉSRE KERÜLŐ FELELŐSSÉGVÁLLALÓ NYILATKOZATBAN ÉS A RÉSZTVEVŐ ALÁÍRJA.

TOVÁBBÁ ALÁÍR EGY FELELŐSSÉGVÁLLALÓ NYILATKOZATOT, AMELYBEN VÁLLALJA, HOGY KÁRTÉRÍTÉST FIZET, AMENNYIBEN ELTŰNÉS VAGY RONGÁLÓDÁS TÖRTÉNIK AZ ADOTT LAKRÉSZBEN. AMIKOR A RÉSZTVEVŐK VÉGLEG SZERETNÉK ELHAGYNI A LAKRÉSZT, JELEZNÜK KELL A GLAMPING ZÓNA BEJÁRATÁNÁL LÉVŐ SZERVEZŐKNEK, HOGY TÁVOZNÁNANK ÉS KÖZÖSEN ELLENŐRZIK A LAKRÉSZT, HOGY TÖRTÉNT-E RONGÁLÓDÁS VAGY TÜNT-E EL BÁRMI. AMENYIBEN A SZERVEZŐK RONGÁLÓDÁST VAGY ELTÜNÉST ÉSZLELNEK KÁRTÉRÍTÉST KELL FIZETNI, AMELYNEK ÖSSZEGÉT A SZERVEZŐ HATÁROZZA MEG A LENTEBB EMLÍTÉSRE KERÜLŐ FELELŐSSÉGVÁLLALÓ NYILATKOZATBAN ÉS A RÉSZTVEVŐ ALÁÍRJA.

A GLAMPING JEGYEKET A FESZTIVÁL BEJÁRATÁNÁL TUDJÁK KARSZALAGRA BEVÁLTANI. A KULCSOKAT ÉS EGYÉB TARTOZÉKOKAT A GLAMPING ZÓNA BEJÁRATÁNÁL VEHETNEK ÁT.

A GLAMPINGBEN VALÓ TOVÁBBI MAGATARTÁSI SZABÁLYOKAT, MEG LEHET TEKINTENI A "MAGAVISELETI KÖVETELMÉNYEK A FESZTIVÁL TERÜLETÉN BELÜL" PONTBAN.

 

BELÉPŐJEGYEK ÁRA

BÉRLETEK

VIP BÉRLETEK

NAPIJEGYEK

VIP NAPIJEGYEK

KEMPING BÉRLETEK

GLAMPING

KEMPING KIEGÉSZÍTŐK

 

A BELÉPŐJEGYEK NEM TARTALAMAZZÁK A KEZELÉSI KÖLTSÉGET. A SZERVEZŐK FENNTARTJÁK A JEGYÁRVÁLTOZTATÁS JOGÁT. A BELÉPŐJEGYEK ONLINE VÁSÁRLÁSAKOR, A RENDEZVÉNY HIVATALOS JEGYÉRTÉKESÍTÉSI SZOLGÁLTATÓJA A NETPOSITIVE EVENTS SRL TOVÁBBI 7,5 SZÁZALÉKOS KEZELÉSI KÖLTSÉGET SZÁMOL FEL, A VÁSÁROLT TERMÉKEK TELJES ÖSSZEGÉBŐL.

KISKORÚAK

A KARSZALAG KIVÉTELÉNEK IDŐPONTJÁBAN BETÖLTÖTT ÉLETKORT VESSZÜK FIGYELEMBE.

12 ÉVNÉL FIATALABB RÉSZTVEVŐK A FESZTIVÁL TELJES IDEJÉRE INGYENES BELÉPÉSRE JOGOSULTAK, CSAKIS ÚGY HA A SZÜLŐ VAGY A TÖRVÉNYES KÉPVISELŐ IS BEFIZET ÉS BEMEGY A FESZTIVÁLRA VELE. A SZÜLŐ KÖTELES FELMUTATNI A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYÁT,  ÉS A GYEREK SZÜLETÉSI BIZONYÍTVÁNYÁT. KI KELL TÖLTENI EGY NYILATKOZATOT ÉS AZT FELMUTATNI A HELYSZÍNEN. KARSZALAGOT EGYIDŐBEN KELL KIVEGYE A KISKORÚ ÉS A SZÜLŐ/TÖRVÉNYES KÉPVISELŐ.
A SZERVEZŐ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET AZ ALÁÍRÁSOK ELLENŐRZÉSÉÉRT, ILLETVE A NYILATKOZATOK ALÁÍRÁSÁNAK MÓDJÁRA, EZ A NYILATKOZAT ELŐTERJESZTŐK TERHE/FELELŐSSÉGE.

MINDEN FELELŐSSÉG AMI A KISKORÚ TARTÓZKODÁSÁT A FESZTIVÁLON ILLETI A SZÜLŐT VAGY A TÖRVÉNYES KÉPVISELŐT TERHELI. 
A NYILATKOZAT ITT ELÉRHETŐ:
NYILATKOZAT

12-16 ÉV KÖZÖTT FELNŐTT KÍSÉRETÉBEN LÉPHETNEK BE A FESZTIVÁLRA, ÚGY HOGY A FELNŐTT IS BEFIZET ÉS BEMEGY VELE. KARSZALAGOT EGYIDŐBEN KELL KIVEGYE A KISKORÚ ÉS A NAGYKORÚ KÍSÉRŐ. A KARSZALAG KIVÁLTÁSAKOR LE KELL ADJANAK A KISKORÚ EGYIK SZÜLŐJE/TÖRVÉNYES KÉPVISELŐJE ÁLTAL KITÖLTÖTT SZÜLŐI BELEEGYEZÉST, AMELYBEN SZEREPEL A FELNŐTT KÍSÉRŐ NEVE IS, AKI VÁLLALJA A FELELŐSSÉGET. 12-14 ÉV KÖZÖTT KÖTELEZŐ A KISKORÚ ESETÉBEN FELMUTATNI A SZÜLETÉSI BIZONYÍTVÁNYT.


A SZERVEZŐ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET AZ ALÁÍRÁSOK ELLENŐRZÉSÉÉRT ÉS HITELESSÉGÉÉRT.


MINDEN FELELŐSSÉG AMI A KISKORÚ TARTÓZKODÁSÁT A FESZTIVÁLON ILLETI, A SZÜLŐT VAGY ÉS/VAGY A FELNŐTTET TERHELI AKI KISÉRETÉBEN BELÉPTEK. 
A NYILATKOZAT ITT ELÉRHETŐ:
NYILATKOZAT

MINDEN 18 ÉV ALATTI SPECIÁLIS KARSZALAGOT KAP A FESZTIVÁL SZERVEZŐKTŐL. EZ BIZTOSÍTJA A SZOLGÁLTATÓK SZÁMÁRA A KISKORÚAK MEGKÜLÖNBÖZTETÉSÉT. A SZOLGÁLTATÓKAT TERHELI TELJES MÉRTÉKBEN AZ HOGY A KISKORÚAK NE LEGYENEK ALKOHOLLAL ÉS CIGARETTÁVAL KISZOLGÁLVA.

A SPECIÁLIS KARSZALAG LEVÉTELE SZIGORÚAN TILOS, ÉS EZEN SZABÁLY MEGSZEGÉSE AZ ADOTT KISKORÚ FESZTIVÁLRÓL VALÓ KITILTÁSÁT VONJA MAGA UTÁN.

VIBE SZERENCSEKERÉK JÁTÉK

A VIBE ROULETTE HASZNÁLATÁVAL ELFOGADOM, HOGY FELIRATKOZOM A VIBE FESZTIVÁL HÍRLEVELÉRE, ILLETVE BELEEGYEZEM ABBA, HOGY HÍRLEVELEKET KAPJAK ERRŐL A CÍMRŐL.

EGY SZEMÉLY CSAK EGY ALKALOMMAL HASZNÁLHATJA A VIBE ROULETTE APPLIKÁCIÓT.

A KAMPÁNY ÉS VIBE ROULETTE APPLIKÁCIÓ CSAK A SHOPPING CITY TARGU MURES HIVATALOS VIBE STANDNÁL ELÉRHETŐ, ÉS CSAK A VIBE EVENTS MANAGEMENT SRL ALKALMAZOTTJA JELENLÉTÉBEN HASZNÁLHATÓ.

TERMÉK NYEREMÉNY (KULCSTARTÓ, DOMBORÚ STICKER, STICKER PACK) CSAK A SHOPPING CITY TARGU MURES HIVATALOS VIBE STANDJÁNÁL KIVÁLTHATÓ, A KÉSZLET EREJÉIG.

VIBE VOUCHER NYEREMÉNY (5%, 25%, 50%) CSAK A VIBEFESTIVAL.RO WEBOLDALON KERESZTÜL BEVÁLTHATÓ A JEGYEK MENÜPONTNÁL 2023.12.13 ÉS 2023.12.19. PERIÓDUSBAN

SHOPPING CITY TARGU MURES VOUCHER NYEREMÉNY BEVÁLTHATÓ A SHOPPING CITY TARGU MURES BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBAN A SHOPPING CITY TARGU MURES SZABÁLYZATA ALAPJÁN.

A VIBE EVENTS MANAGEMENT SRL FENNTARTJA A JOGOT A NYEREMÉNY NEM ÁTADÁSÁRA, AMENNYIBEN A KEDVEZMÉNYEZETT NEM HIVATALOS ÚTON, VAGY A VIBE ROULETTE SZABÁLYZATÁT MEGKERÜLVE JUTOTT A NYEREMÉNY BIRTOKÁBA.

A FELIRATKOZÁS ÉS RÉSZVÉTEL INGYENES.

A VIBE ROULTTE KAMPÁNY 2023.12.13 - 2023.12.19 PERIÓDUSBAN ÉRVÉNYES.

 

FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐ SZEMÉLYEK

KISKORÚ ESETÉBEN, FÜGGETLENÜL A FOGYATÉKOSSÁG TÍPUSÁTÓL ÉS FOKOZATÁTÓL IGÉNYELHETŐ INGYENES BÉRLET A KISKORÚ ÉS EGY KÍSÉRŐ SZÁMÁRA IS. A KISKORÚAK BELÉPÉSÉVEL KAPCSOLATOS TOVÁBBI SZABÁLYOKAT MEG LEHET TEKINTENI FENTEBB.

FELNŐTT ESETÉBEN CSAKIS A "GRAV" ÉS AZ "ACCENTUAT" FOKOZATTAL (GRAD) LEHET IGÉNYELNI INGYENES BÉRLETET, TOVÁBBÁ A KÖVETKEZŐ TÍPUSOKBAN (TIP): FIZIC, VIZUAL, AUDITIV, SURDOCECITATE, SOMATIC. EBBEN AZ ESETBEN IS IGÉNYELHETŐ A KÍSÉRŐ SZÁMÁRA AZ INGYENES BÉRLET. 

AMENNYIBEN EZEN KATEGÓRIÁKBA ESIK, A FOGYATÉKOSSÁGOT IGAZOLÓ DOKUMENTUMOT KELL ELKÜLDENI, AMELY IGAZOLJA, HOGY MEGFELEL A KRITÉRIUMOKNAK S [email protected] E-MAIL CÍMRE. (CERTIFICAT DE INCADRARE IN GRAD DE HANDICAP) TOVÁBBÁ A KÍSÉRŐ NEVÉT. 

A JEGY IGÉNYLÉSEKOR A KÍSÉRŐ ÉS FOGYATÉKKAL ÉLŐ SZEMÉLY ELFOGADJA, HOGY SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VESZ RÉSZT A VIBE FESZTIVÁL 2024-ES KIADÁSÁN. BÁRMILYEN PROBLÉMA ESETÉN A VIBE EVENTS MANAGEMENT NEM VÁLLALJA A FELELŐSSÉGET.

IGÉNYLÉSI HATÁRIDŐ: JÚNIUS 25.

JEGYEK ÉS KARKÖTŐK

A RÉSZTVEVŐK AZ ALÁBBI NÉGY ZÓNÁBA LÉPHETNEK BE A FESZTIVÁL TERÜLETÉN:

A RÉSZTVEVŐ A JEGYÉT/JEGYEIT KARSZALAGRA KELL BEVÁLTANIA VAGY A FESZTIVÁL BEJÁRATÁNÁL, VAGY A FESZTIVÁL ÁLTAL ELŐRE MEGHÍRDETETT KARSZALAGKIVÁLTÓ PONTOKON. 

A KARSZALAGOT KIVÁLTANI CSAKIS ÉRVÉNYES ÉS FIZIKAILAG FELMUTATOTT SZEMÉLYI IGAZOLVÁNNYAL LEHET. (TEHÁT NEM LEHET KÉPEN, FÉNYMÁSOLVA STB.) KISKORÚAK ESETÉN TOVÁBBI DOKUMENTUMOK FELMUTATÁSA SZÜKSÉGES, AMELYET FENTEBB LEHET MEGTKINTENI.

A KARSZALAGOT A SZERVEZŐ TESZI FEL AZON FESZTIVÁLOZÓ KEZÉRE AKI FELMUTATJA AZ ÉRVÉNYES SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYÁT, ILLETVE AZ ÉRVÉNYES JEGYÉT/JEGYEIT, A BEVÁLTÁS PILLANATÁBAN. MINDEN FESZTIVÁLOZÓ CSAKIS A SAJÁT KARKÖTŐJÉT VÁLTHATJA KI. A KARSZALAGOT EZUTÁN SZIGORÚAN TILOS ÁTADNI MÁSNAK. HA A SZERVEZŐK AZT ÉSZLELIK, HOGY VALAKIN NEM A SAJÁT KARSZALAGJA VAN ŐT ÉS A KARSZALAG EREDETI TULAJDONOSÁT IS KITÍLTJÁK A FESZTIVÁLRÓL.

MINDEN SZEMÉLY CSAK SAJÁT MAGÁNAK VÁLTHATJA BE A BELÉPŐJEGYÉT KARSZALAGRA

INGYENES JEGYEK ESETÉN CSAKIS AZ VÁLTHATJA BE A JEGYET KARSZALAGRA, AKINEK A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYÁN SZEREPLŐ NEVE MEGEGYEZIK A JEGYEN SZEREPLŐ NÉVVEL. 

A FESZTIVÁL ZÓNÁIBA CSAKIS KARSZALAGGAL LEHET BELÉPNI, AMELYET A FESZTIVÁLOZÓ KÖTELEZŐEN A KEZÉN KELL VISELJEN. A KARSZALAGON ELHELYEZETT CHIP (KÉSŐBBIEKBEN RFID TAG) FOGJA TÁROLNI A FESZTIVÁLOZÓ ZÓNABELÉPÉSI JOGAIT, TEHÁT HOGY MELYIK ZÓNÁBA LÉPHET BE A FENTEBB EMLÍTETTEK KÖZÜL.

A KIVÁLTOTT KARSZALAGON ELHELYEZETT RFID TAG TARTALMAZNI FOGJA A FESZTIVÁLOZÓ ÁLTAL FELMUTATOTT BELÉPŐJEGYEK ALAPJÁN, A ZÓNABELÉPÉSI JOGAIT. TOVÁBBÁ A KARSZALAGRA FELKERÜLNEK A FESZTIVÁLOZÓ SZEMÉLYES ADATAI ÉS FÉNYKÉPE.

 

A FESZTIVÁLRA ÉS ANNAK ZÓNÁIBA VALÓ A BELÉPÉS A KARKÖTŐ ALAPJÁN TÖRTÉNIK. CSAK A KÉZEN VISELT, ÉRVÉNYES KARKÖTŐVEL JOGOSULT A RÉSZTVEVŐ A BELÉPÉSRE. A ZÓNABELÉPÉSI JOGOT A KARSZALAGON ELHELYEZETT RFID TAG HATÁROZZA MEG. A FESZTIVÁLOZÓ CSAK ABBAN AZ ESETBEN JOGOSULT BELÉPNI EGY ADOTT ZÓNÁBA, HA AZ RFD TAG TARTALMAZZA A ZÓNABELÉPÉSI JOGOT, TOVÁBBÁ A FESZTIVÁLOZÓ SZEMÉLYI ADATAI VANNAK RAJTA, AMELYET A FÉNYKÉPE IGAZOL. A SZERVEZŐ FENNTARTJA A JOGOT A KARKÖTŐK FOLYAMATOS ELLENŐRZÉSÉRE, ÚGY A FESZTIVÁL ÉS ANNAK ZÓNÁINAK BEJÁRATÁNÁL MINT A FESZTIVÁL EGÉSZ TERÜLETÉN. A KARSZALAGOK ÉS ZÓNABELÉPÉSI JOGOK ELLENŐRZÉSE EGY SPECIÁLIS ELEKTRONIKUS ESZKÖZZEL FOG TÖRTÉNNI. AMELY KIMUTATJA, HOGY A FESZTIVÁLOZÓ BELÉPHET-E AZ ADOTT ZÓNÁBA, TOVÁBBÁ AZ RFID TAG-EN ELHELYEZETT FÉNYKÉP IGAZOLJA, HOGY TÉNYLEGESEN A FESZTIVÁLOZÓ TULAJDONA AZ A KARSZALAG.


A KARKÖTŐ VAGY AZ RFID TAG ELVESZTÉSE, MEGRONGÁLÁSA VAGY MEGSEMMISÜLÉSE A RÉSZTVEVŐ FELELŐSSÉGE. A KARKÖTŐ VAGY RFID TAG ELVESZTÉSE, MEGRONGÁLÁSA VAGY MEGSEMMISÜLÉSE ESETÉN A RÉSZTVEVŐ NEM JOGOSULT A FESZTIVÁL TERÜLETÉN TARTÓZKODNI, MINDADDIG AMÍG NEM RENDELKEZIK EGY ÚJ ÉRVÉNYES KARSZALAGGAL ÉS RFID TAG-GEL. AZ ELSZAKADT, KIBONTOTT VAGY MEGRAGASZTOTT KARSZALAGOK ÉS RFID TAG-EK NEM ÉRVÉNYESEK ÉS A SZERVEZŐ NEM GARANTÁLJA, HOGY KICSERÉLI AZOKAT. BÁRMILYEN PROBLÉMA ESETÉN A FESZTIVÁL BEJÁRATÁNÁL ELHELYEZETT KONTÉNEREKHEZ KELL FORDULNI, A HELP DESK ABLAKHOZ. A PROBLÉMÁK MEGOLDÁSÁNAK ÉRDEKÉBEN KÖTELEZŐEN FEL KELL MUTASSA A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYÁT ÉS A JEGYET/JEGYEKET, AMELYEKKEL KIVÁLTOTTA A KARSZALAGJÁT.

 

RÉSZVÉTEL

A FESZTIVÁLRA ÉS ANNAK ZÓNIÁIBA VALÓ BELÉPÉS KIZÁRÓLAG AZ ERRE KIJELÖLT HELYEKEN TÖRTÉNIK.

A JEGY MEGVÁSÁRLÁSAKOR MINDEN RÉSZTVEVŐ TUDOMÁST VESZ A JELEN SZABÁLYZAT TARTALMÁRÓL, AMELY LÁTHATÓ HELYEN LESZ KIHELYEZVE. INGYENES JEGYEK ESETÉN, AMINT MEGKAPJA A JEGYET TUDOMÁST VESZ JELEN SZABÁLYZAT TARTALMÁRÓL.

A RENDEZVÉNY BIZTONSÁGOS LEBONYOLÍTÁSA ÉRDEKÉBEN A SZERVEZŐ FENNTARTJA MAGÁNAK A JOGOT ARRA, HOGY MEGTILTSA BIZONYOS ESZKÖZÖKNEK A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE VALÓ BEVITELÉT.

TILOS BEVINNI A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE A KÖVETKEZŐKET: KÁBÍTÓSZEREK, PIROTECHNIKAI ESZKÖZÖK, ÜVEGEK, VESZÉLYES TÁRGYAK, KÉSEK, ESERNYŐK, ROBBANÉKONY-, GYÚLÉKONY-, TOXIKUS- TÁRGYAK VAGY ANYAGOK ÉS OLYAN TÁRGYAK AMELYEKKEL MÁSOKAT MEGSEBEZHETNEK.

A JELENLEGI TÖRVÉNYEK ELŐÍRÁSAI ALAPJÁN A RÉSZTVEVŐK NEM VIHETNEK BE A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE:

KÉSEKET, BÉNÍTÓ SPRAYT, LÁNCOKAT VAGY MÁS OLYAN JELLEGŰ TÁRGYAT, AMELYEK KÖZVESZÉLYT JELENTHETNEK.

A RÉSZTVEVŐK NEM VIHETNEK BE ALKOHOLT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE.

A FESZTIVÁLOZÓK NEM VIHETNEK BE SEMMILYEN ÉTELT VAGY FOLYADÉKOT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE. KIVÉTELT KÉPEZNEK EZ UTÓBBI ESETBEN A KEMPINGEZŐK, AKIKNEK ENGEDÉLYEZETT A NEM ROMLANDÓ ÉTEL (PL. KONZERV, KENYÉR) ÉS 2 LITER BONTATLAN VÍZ BEVITELE.

A RENDEZVÉNYEN MINDENKI A SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VESZ RÉSZT, BELEÉRTVE AZON SZEMÉLYEKET IS, AKIK OLYAN FIZIKAI VAGY PSZICHIKAI BETEGSÉGBEN SZENVEDNEK, AMELY ESETÉBEN KÁROS LEHET AZ EGÉSZSÉGÜKRE A NAGY TÖMEG, AZ ERŐS ZAJ VAGY A SPECIÁLIS HANG- ÉS KÉPEFFEKTUSOK LEJÁTSZÁSA.

AZ ELŐADÁSOK TARTALMAZHATNAK ERŐS FÉNYEFFEKTUSOKAT, AMELYEK KÁROSAK LEHETNEK A GYERMEKRE ÉS AZ EPILEPSZIÁBAN SZENVEDŐKRE. A SZERVEZŐK FELHÍVJÁK A FIGYELMET ARRA, HOGY LEHETNEK TŰZIJÁTÉKOK A RENDEZVÉNY SORÁN ÉS AZ EZ ÁLTAL OKOZOTT ESETLEGES KÁROKÉRT NEM VÁLLALNAK FELELŐSSÉGET.

TILOS AUTÓVAL BEHAJTANI A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE, A SZERVEZŐ ÁLTAL KIÁLLÍTOTT BEHAJTÁSI ENGEDÉLY NÉLKÜL.

 

MAGAVISELETI KÖVETELMÉNYEK

MINDEN RÉSZTVEVŐ KÖTELES BETARTANI A JELEN SZABÁLYZATBAN MEGFOGALMAZOTTAKAT, VALAMINT A TÁRSADALMI SZABÁLYOK ÉS A HATÁLYOS TÖRVÉNYEK ELŐÍRÁSAIT. TILOS A RÉSZTVEVŐKNEK BÁRMI OLYAN TEVÉKENYSÉG A FESZTIVÁL TERÜLETÉN, AMELY VESZÉLYEZTETHETI A TÖBBI RÉSZTVEVŐ BIZTONSÁGÁT VAGY ALAPVETŐ JOGUKAT SÉRTHETI. A SZERVEZŐ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET AZ ESETLEGES ANYAGI- ÉS FIZIKAI KÁROKÉRT, AMELYEK A JELEN SZABÁLYZAT BE NEM TARTÁSA KÖVETKEZTÉBEN KELETKEZNEK, A SZABÁLYTALAN VISELKEDÉS KÖVETKEZTÉBEN KÁRTÉRÍTÉST KÖVETELHET.

A SZERVEZŐKNEK, A PARTNERSZERVEZŐKNEK ÉS AZ ENGEDÉLYEL RENDELKEZŐ SAJTÓNAK JOGÁBAN ÁLL FILMEZNI ÉS FÉNYKÉPEZNI AZ ESEMÉNYEN. A RÉSZTVEVŐK BELÉPÉSÜKKEL ELFOGADJÁK ÉS TUDOMÁST VESZNEK ARRÓL, HOGY MEGJELENHETNEK VIDEÓFELVÉTELEKEN VAGY FÉNYKÉPEKEN, ANÉLKÜL HOGY UTÓLAG BÁRMILYEN KÖVETELÉSRE JOGOSULTAK LENNÉNEK EZEN ANYAGOK FELHASZNÁLÁSA KÖVETKEZTÉBEN. A SZERVEZŐNEK JOGÁBAN ÁLL A FELVÉTELEKET FELHASZNÁLNI REKLÁMANYAGKÉNT ÉS PUBLIKUSSÁ TENNI, BÁRMILYEN UTÓLAGOS FIZETTSÉG NÉLKÜL.

A RÉSZTVEVŐKNEK JOGUKBAN ÁLL FÉNYKÉPEZNI ÉS VIDEÓFELVÉTELEKET KÉSZÍTENI, AZONBAN CSAK SAJÁT HASZNÁLATRA. BÁRMILYEN ANYAG PUBLIKÁLÁSA, INGYEN VAGY FIZETTSÉG FEJÉBEN, TILOS.

KIVÉTELES ESETEKBEN AZ ELŐADÓ KÉRHETI A FÉNYKÉPEZÉS ÉS A FILMEZÉS BETILTÁSÁT ELŐADÁSA IDEJÉN. EBBEN AZ ESETBEN A SZERVEZŐK ELŐZETES FELHÍVÁSBAN EZT KÖZÖLNI FOGJÁK AZ ESEMÉNY FACEBOOK OLDALÁN, A HELYSZÍNEN VAGY AZ ELŐADÁS ELŐTT.

TILOS BÁRMILYEN KERESKEDELMI- VAGY REKLÁMTEVÉKENYSÉG FOLYTATÁSA A FESZTIVÁL TERÜLETÉN BELÜL, A SZERVEZŐ ÍRÁSOS BELEEGYEZÉSÉNEK HIÁNYÁBAN.

TILOS A KISKORÚAK ALKOHOLLAL VALÓ KISZOLGÁLÁSA ÉS TILOS A KISKORÚAKNAK ALKOHOLT FOGYASZTANI. A KÁBÍTÓSZERFOGYASZTÁS ILLEGÁLIS ÉS TILOS, EZEN TEVÉKENYSÉG A HATÁLYOS TÖRVÉNYI ELŐÍRÁSOK ALAPJÁN BÜNTETENDŐ.

TILOS BÁRMILYEN TŰZES- VAGY GYÚLÉKONY ANYAG HASZNÁLATA A FESZTIVÁL EGÉSZ TERÜLETÉN (TILOS A TÁBORTŰZ VAGY BÁRMILYEN JELLEGŰ NYÍLT LÁNG KELETKEZTETÉSE ÉS HASZNÁLATA). KIVÉTELT KÉPEZNEK A SZERVEZŐK ÁLTAL ENGEDÉLYEZETT PROGRAMOK.

A BELÉPŐJEGY MEGVÁSÁRLÁSÁVAL EGYIDEJŰLEG A RÉSZTVEVŐ EGYETÉRT A MAROS SPORT- ÉS SZABADIDŐ KÖZPONT (WEEKEND) SZABÁLYZATÁVAL. A MAROS SPORT- ÉS SZABADIDŐ KÖZPONT (WEEKEND) MEDENCÉINEK HASZNÁLATA SAJÁT FELELŐSSÉGRE TÖRTÉNIK. INGYENES JEGYEK ESETÉN, AMINT MEGKAPJA A JEGYET TUDOMÁST VESZ ÉS ELFOGADJA A MAROS SPORT- ÉS SZABADIDŐ KÖZPONT SZABÁLYZATÁT.

A MAROSBAN VALÓ FÜRDŐZÉS TILOS ÉS ÉLETVESZÉLYES.

 

MAGAVISELETI KÖVETELMÉNYEK A FESZTIVÁL TERÜLETÉN BELÜL

A KEMPING ÉS GLAMPING ZÓNA, VALAMINT AZ EHHEZ TARTOZÓ HELYSZÍNEK NYITÁSI IDŐPONTJA: 2024. JÚLIUS 3., 10:00, ZÁRÁSUKRA PEDIG 2024. JÚLIUS 8-ÁN 10:00-KOR KERÜL SOR.

ZÁRÁS UTÁN A SZERVEZŐK NEM BIZTOSÍTANAK VÉDELMI FELÜGYELETET A KEMPING ÉS GLAMPING ZÓNÁNÁL.

A KEMPINGNEK ÉS GLAMPINGNEK 24 ÓRÁS NYITVATARTÁSA LESZ, A KEMPINGES ÉS GLAMPINGES BELÉPŐVEL RENDELKEZŐK AKÁRHÁNYSZOR ELHAGYHATJÁK ÉS VISSZAMEHETNEK A KEMPING ÉS GLAMPING HELYSZÍNRE.

A SZERVEZŐK NEM VÁLLALNAK FELELŐSSÉGET AZ ELHAGYOTT VAGY ELLOPOT SZEMÉLYES TÁRGYAKÉRT.

A KEMPING ÉS GLAMPING TERÜLETÉN TILOS FELSZERELNI BÁRMILYEN KERT VAGY TERASZ KIALAKÍTÁSÁRA HASZNÁLT BÚTORZATOT.

A KEMPINGEZŐK CSAK AKKORA SÁTORRAL JÖJJENEK, AMEKKORA SZÜKSÉGES A BENNE SZÁLLÁST FOGLALÓK SZÁMÁRA. A SZERVEZŐK NEM FOGADJÁK A NAGY ELŐTÉRREL RENDELKEZŐ SÁTRAKAT. A SZERVEZŐKNEK JOGUKBAN ÁLL NEM BEFOGADNI BIZONYOS SÁTRAKAT A KEMPING ZÓNA TERÜLETÉRE.

MINDEN RÉSZTVEVŐ TÁSKA ÉS TESTI KUTATÁSI ELLENŐRZÉSEN FOG ÁTMENNI MINDEN ALKALOMMAL, AMIKOR A KEMPING ÉS GLAMPING TERÜLETÉRE KÍVÁN BELÉPNI.

AZ ELKOBZOTT TÁRGYAKAT NEM SZOLGÁLTAT VISSZA A SZERVEZŐ. A RÉSZTVEVŐKNEK JOGUKBAN ÁLL VISSZATÉRÜLNI ÉS JAVAIKAT AZ AUTÓBAN HAGYNI, KIVÉTELT KÉPEZNEK AZ ILLEGÁLISAN BIRTOKOLT TÁRGYAK. A SZERVEZŐK NEM VÁLLALNAK FELELŐSSÉGET AZ AUTÓBAN HAGYOTT JAVAKÉRT.

AZON SZEMÉLYEK AKIKNÉL ILLEGÁLIS TÁRGYAKAT TALÁLNAK (KÁBÍTÓSZEREKET, TARTÁSI ENGEDÉLY NÉLKÜLI FEGYVEREKET), AZONNAL ÁT LESZNEK ADVA A HATÓSÁGOKNAK.

TILOS BEVINNI A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE ÁRAMGENERÁTORT, TŰZHELYKÉNT HASZNÁLANDÓ ESZKÖZÖKET.

A SÁTRAKAT KIZÁRÓLAG A SÁTORHELYNEK SZÁNT TÉRSÉGBEN SZABAD FELHÚZNI. A RÉSZTVEVŐK NEM TÁBOROZHATNAK LE OLYAN HELYEKRE AHOL ÁTJÁRÁS VAN BIZTOSÍTVA, ÉS A MOSDÓK VAGY A TUSOLÓK HELYÉRE SEM.

TILOS SZEMETELNI! A SZEMETET A SZEMÉTTÁROLÓKBAN KELL GYŰJTENI!

A KEMPINGEZŐKNEK ÉS A GLAMPINGEZŐKNEK BELÉPÉSKOR FEL KELL MUTATNIUK A FESZTIVÁLKARKÖTŐT, AMELYEN AZ ELHELYEZETT RFID TAG IGAZOLJA A GLAMPING ÉS KEMPING ZÓNÁKBA VALÓ BELÉPÉSÉT. AZ RFID TAG ÉRVÉNYESSÉGÉT EGY ELEKTRONIKUS BEOLVASÓ ESZKÖZZEL ELLENŐRZIK A SZERVEZŐK. ABBAN AZ ESETBEN ÉRVÉNYES AZ RFID TAG, AMENNYIBEN RENDELKEZIK AZ ADOTT ZÓNÁBA VALÓ BELÉPÉSI JOGGAL, ÉS UGYANAZON SZEMÉLY ADATAI SZEREPELNEK RAJT, MINT AKI BE SZERETNE MENNI. EZT A FÉNYKÉP IGAZOLJA.


A SZERVEZŐ GONDOSKODIK ARRÓL, HOGY A FESZTIVÁL TERÜLETÉN LEGYENEK TUSOLÓK, ILLEMHELYEK ÉS AZ EHHEZ SZÜKSÉGES ÁRAM.

A SZERVEZŐ NEM KÖTELES ÁRAMOT BIZTOSÍTANI A RÉSZTVEVŐKNEK.

A TUSOLÓK, VÉCÉK, VILÁGÍTÓ RENDSZEREK VAGY AZ ELVÁLASZTÓ KERÍTÉSEK MEGRONGÁLÁSA BÜNTETÉSSEL JÁR, A TETTESNEK KÖTELESSÉGE MEGTÉRÍTENI A KÁRT.

 

BIZTONSÁG

A FESZTIVÁL TERÜLETÉN A SZERVEZŐ BIZTONSÁGI EMBEREK SEGÍTSÉGÉVEL FELÜGYELI A RENDET. AZ ESEMÉNY SORÁN A RÉSZTVEVŐKNEK KÖTELESSÉGÜK TISZTELETBEN TARTANI A BIZTONSÁGI SZEMÉLYZET TEVÉKENYSÉGÉT, UGYANAKKOR KÖTELESEK EZEN SZEMÉLYEKKEL EGYÜTTMŰKÖDNI ÉS SÜRGŐSSÉG ESETÉN BETARTANI AZ ÁLTALUK KIADOTT INSTRUKCIÓKAT, PARANCSOKAT.

MÁS SZEMÉLY VESZÉLYEZTETÉSE VAGY BÁNTALMAZÁSA ESETÉN A BIZTONSÁGIAK SAJÁT MEGÍTÉLÉSÜK ALAPJÁN KIKÍSÉRHETIK A BÁNTALMAZÓ SZEMÉLYT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRŐL, AKÁR A HATÓSÁGOK SEGÍTSÉGÉT IGÉNYBE VÉVE.

 

ELSŐSEGÉLY

A FESZTIVÁL TERÜLETÉN ELSŐSEGÉLY PONTOK LESZNEK FELSZERELVE, MELYEKNEK HASZNÁLATA INGYENES.

 

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK A FESZTIVÁL TERÜLETÉN

 

A FESZTIVÁL TERÜLETÉN KIZÁRÓLAG EGY MÓDON LEHET FIZETNI: A KARSZALAGON ELHELYEZETT RFID TAG-EL. A FESZTIVÁL TERÜLETÉN NEM LEHET KÉSZPÉNZZEL ÉS BANKKÁRTYÁVAL FIZETNI CSAKIS AZ RFID TAG PÉNZFELTÖLTŐ PONTJÁN AZAZ A CASH-POINTBAN. 

A FESZTIVÁLOZÓ 2024. 07. 03., 10:00 ÓRÁTÓL EGÉSZEN 2024. 07. 08., 11:00 ÓRÁIG BÁRMIKOR FELTÖLTHET PÉNZT AZ RFID TAG-RE ÉS BÁRMIKOR LE IS VEHET AZ ERRE KIJELÖLT PÉNZFELTÖLTŐ PONTBAN, AZAZ A CASH-POINTBAN. A FELTÖLTÉS LEHETSÉGES BANKKÁRTYÁVAL ÉS KÉSZPÉNZZEL IS.

A FESZTIVÁLOZÓ AZ RFID TAG-EN LÉVŐ EGYENLEGÉT BÁRMIKOR ELLENŐRIZHETI BÁRMELY FIZETÉSI ÉS PÉNZFELTÖLTÉSI PONTON. 

A MEGRONGÁLT, ELHAGYOTT, ELLOPOTT RFID TAG-OKÉRT NEM VÁLLALUNK FELELŐSSÉGET ÉS NEM GARANTÁLJUK, HOGY A RAJTA LÉVŐ ÖSSZEGET VISSZA TUDJUK SZOLGÁLTATNI A FESZTIVÁLOZÓHOZ. 

AMENNYIBEN A KARSZALAG ÉS AZ RFID TAG ÉPSÉGBEN VAN, VISZONT GOND VAN A RAJTA LÉVŐ ÖSSZEGGEL, AKKOR A PÉNZFELTÖLTŐ PONTHOZ, AZAZ A CASH-POINTHOZ KELL FORDULNI SEGÍTSÉGÉRT, AHOL AZ RFID TAG HÁTÁN LÉVŐ AZONOSÍTÓ ALAPJÁN ELLENŐRIZNI TUDJUK A TRANZAKCIÓKAT. 

AMENNYIBEN SÉRÜLT, ELHAGYOTT, ELLOPOTT STB. KARSZALAGRÓL VAGY RFID TAG-RŐL VAN SZÓ, A FESZTIVÁL BEJÁRATÁNÁL ELHELYEZETT KARSZALAGKIVÁLTÓ PONTNÁL  A HELP DESK ABLAKHOZ KELL FORDULNI. A PROBLÉMÁK MEGOLDÁSÁNAK ÉRDEKÉBEN KÖTELEZŐEN FEL KELL MUTASSA A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYÁT ÉS A JEGYET/JEGYEKET, AMELYEKKEL KIVÁLTOTTA A KARSZALAGJÁT.

 

REPOHÁR RENDSZER

A HULLADÉKCSÖKKENTÉS ÉRDEKÉBEN A FESZTIVÁLON REPOHÁR RENDSZER MŰKÖDIK, AMINEK CÉLJA CSÖKKENTENI AZ ELDOBOTT EGYSZER HASZNÁLATOS POHARAKBÓL SZÁRMAZÓ SZEMETET. 

POHÁR VÁSÁRLÁSA: A FESZTIVÁL TERÜLETÉN A BÁROKNÁL AZ ITALOKAT ÚJRAHASZNÁLHATÓ POHARAKBA TÖLTIK, AMIKET KÖTELEZŐEN MEG KELL VÁSÁROLNI 9 RON/POHÁR ÁRON. A RÉSZTVEVŐK, A VÁSÁROLT ITAL FÜGGVÉNYÉBEN, 300 ML VAGY 400 ML ŰRTARTALMÚ POHARAKAT KAPNAK A BÁRTÓL. EZEK A POHARAK TÖBBSZÖR HASZNÁLHATÓAK, EZZEL HOZZÁJÁRULVA A MŰANYAG HULLADÉK CSÖKKENTÉSÉHEZ.

POHÁR LEADÁSA ÉS VISSZAVÁLTÁSA: A FESZTIVÁL VÉGÉN, VAGY AMIKOR A POHÁRRA MÁR NINCS SZÜKSÉG, A PÉNZFELTÖLTŐ (CASH POINT) PONTON LEHET BEVÁLTANI, ÉS A RÉSZTVEVŐ 7 RON-T KAP VISSZA POHARANKÉNT AZ ÁLTALA KIFIZETETT 9 RON-BÓL, MIVEL LEVONÓDIK A TISZTÍTÁSI KÖLTSÉG. AZ ÖSSZEGET A RÉSZTVEVŐK RFID TAG-JÉRE FOGNAK FELTÖLTENI. A POHARAKAT KIZÁRÓLAG A KIJELÖLT PONTOKON LEHET LEADNI LEGKÉSŐBB 2024.07.08 11:00 ÓRÁIG.

POHARAK CSERÉJE: A PISZKOS POHARAK A BÁROKNÁL INGYENESEN TISZTÁRA CSERÉLHETŐK.

FELELŐSSÉG ÉS HASZNÁLAT: A POHARAK A VÁSÁRLÁSTÓL A VISSZAVÁLTÁSIG A RÉSZTVEVŐK TULAJDONÁT KÉPEZIK. A POHARAKAT GONDOSAN KELL HASZNÁLNI, ÉS TILOS ELDOBNI A FESZTIVÁL TERÜLETÉN. ELVESZTETT VAGY SÉRÜLT POHARAKÉRT A FESZTIVÁL NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET, ÉS AZOK ÁRÁT NEM TÉRÍTJÜK VISSZA.

 

FELELŐSSÉG ÉS GARANCIA

A SZERVEZŐ GARANTÁLJA A BELÉPÉST ÉS MINDEN SZOLGÁLTATÁS HASZNÁLATBA VÉTELÉT AZON RÉSZTVEVŐKNEK, AKIK ÉRVÉNYES BELÉPŐJEGGYEL RENDELKEZNEK. KÉNYSZERHELYZET ESETÉN A SZERVEZŐ SAJÁT ELHATÁROZÁSA ALAPJÁN MÓDOSÍTHATJA A FESZTIVÁL DÁTUMÁT. A FESZTIVÁL DÁTUMA NEM VÁLTOZIK KISEBB IDŐJÁRÁSVÁLTOZÁS ESETÉN (ESŐ, FELHŐS IDŐ, STB.).

A SZERVEZŐNEK JOGÁBAN ÁLL MÓDOSÍTANI A ZENEI PROGRAM IDŐPONTJÁT. A RÉSZTVEVŐNEK NEM ÁLL JOGÁBAN KÁRTÉRÍTÉST KÉRNI IDŐPONTMÓDOSÍTÁS ESETÉN.

A SZERVEZŐ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET A FESZTIVÁL TERÜLETÉN TÖRTÉNŐ KÁROKOZÁSOKÉRT, HA AZOK NEM A SZERVEZŐ MULASZTÁSA VAGY HIBÁS SZERVEZÉS ESETÉN TÖRTÉNTEK.

A KARSZALAG ÉS RFID TAG ÁTADÁSA UTÁN A SZERVEZŐ NEM FELELŐS ENNEK ÉPSÉGÉÉRT. A RÉSZTVEVŐNEK NEM ÁLL JOGÁBAN KÁRTÉRÍTÉST KÉRNI A SZERVEZŐTŐL A KARSZALAG UTÓLAGOS MEGRONGÁLÁSA, ELVESZTÉSE ESETÉN.

A SZERVEZŐ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET AZON TÖRTÉNÉSÉKRE, AMELYEK A FESZTIVÁL TERÜLETÉN KÍVÜL ZAJLANAK.

 

BÜNTETÉSEK

A SZERVEZŐNEK JOGÁBAN ÁLL AZONNALI HATÁLLYAL, TELJESEN VAGY ÁTMENETILEG, MEGTILTANI A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉSÉT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE VAGY ADOTT ESETBEN KIKISÉRNI ŐT, ABBAN AZ ESETBEN HA AZ NEM TARTJA BE A JELEN SZABÁLYZAT VAGY A ROMÁNIÁBAN ÉRVÉNYBEN LÉVŐ TÖRVÉNYEK ELŐÍRÁSAIT.

AZON SZEMÉLYEK, AKIK KEMPINGBELÉPŐ NÉLKÜL LÉPNEK BE A KEMPING VAGY A GLAMPING TERÜLETÉRE, KÖTELEZŐEN KI KELL FIZESSÉK A KEMPING VAGY GLAMPING BELÉPŐ ÁRÁT, KÜLÖNBEN A SZERVEZŐ MEGVONHATJA A RÉSZTVÉTELI JOGUKAT A FESZTIVÁLON. EZEN UTÓBBI ESETBEN A RÉSZTVEVŐNEK NEM ÁLL JOGÁBAN KÁRTÉRÍTÉST KÉRNI A SZERVEZŐTŐL.

A SZERVEZŐ HAMIS BELÉPŐJEGYEK ÉSZLELÉSE ESETÉN AZ ÜGYET BÜNTETŐJOGI ÚTRA TERELI.

 

KÉNYSZERHELYZET, VÉSZHELYZET

HÁBORÚ, TERRORTÁMADÁS, TÜNTETÉS, GAZDASÁGI EMBARGO, BALESET, TŰZ, TERMÉSZETI KATASZTRÓFA, FÖLDRENGÉS, ÁRVÍZ, HOSSZABB ÁRAMKIMARADÁS, JÁRVÁNY, HIVATALOS ELRENDELÉSEK VAGY MÁS, A SZERVEZŐ VAGY RÉSZTVEVŐ ÁLTAL ELŐRE NEM LÁTHATÓ ÉS BEFOLYÁSOLHATÓ TÖRTÉNÉSEK ESETÉN A SZERVEZŐ AZONNALI HATÁLLYAL MÓDOSÍTHATJA A SZABÁLYZATOT, AMIT A FESZTIVÁLOZÓKNAK KÖVETNIÜK KELL. AMENNYIBEN A FENTEBB EMLÍTETT ESETEK BÁRMELYIKE ELŐFORDUL ÉS MEGAKADÁLYOZZA A RENDEZVÉNY LÉTREJÖTTÉT, A SZERVEZŐ NEM KÖTELES VISSZATÉRÍTENI A JEGYEK ÁRÁT.

 

A JEGY MEGVÁSÁRLÁSÁVAL A RÉSZTVEVŐ ELFOGADJA A FENTI SZABÁLYZATOT.

A SZERVEZŐK FENNTARTJÁK A VÁLTOZTATÁS JOGÁT.

2