Despre

Despre

CEL MAI MARE FESTIVAL DIN JUDEȚUL MUREȘ ORGANIZAT ÎNTRE 4 – 7. IULIE LA TÂRGU-MUREȘ! VIBE FESTIVAL ARE CA SCOP CREAREA UNUI EVENIMENT CU CARACTER CULTURAL, EDUCATIV ȘI MUZICAL PENTRU TINERII ÎNTRE 15-35 ANI DIN DIFERITELE REGIUNI ALE TRANSILVANIEI. VIBE CREAZĂ UN SPAȚIU UNDE TINERII POT SĂ-ȘI EXPRIME OPINIILE ȘI SĂ PARTICIPE LA WORK-SHOP-URI PE TEME ACTUALE ȘI IMPORTANTE PENTRU GENERAȚIILE LOR.

 

2023

Peste 102.700 de participanți

TIMMY TRUMPET, OLIVER HELDENS, KSHMR, TUJAMO, SAM PAGANINI, DAVID PENN, EELKE KLEIJN, AZAHRIAH, CARSON COMA, KOÓSZ MILÁN, LOTFI BEGI, PARNO GRASZT și mulți alții...

VIBE 2023 a fost cea mai mare și cea mai reușită ediție din istoria de cinci ani a festivalului. Aproximativ 600 de artiști au oferit concerte pentru a distra publicul numeros, în timp ce aproape 200 de artiști Koli au ajutat la menținerea ocupată a festivalierilor în timpul zilei. Deși festivalul VIBE a fost întotdeauna considerat un festival pentru persoanele în vârstă de 20 de ani, în 2023 a reușit să se adreseze și altor categorii de vârstă.

Povestea continuă...

Fii parte din ea!

 

2022

Peste 82.000 de participanți

JOHN NEWMAN, ALLE FARBEN, BURAK YETER, GOODBOYS, JONAS BLUE, NERVO, RITON, REGARD, SIGMA DJ SET, AZAHRIAH, BSW, CARSON COMA, TÓTH ANDI, BAGOSSY BROTHERS COMPANY, BLAHALOUISIANA, BRAINS și mulți alții...

Ediția din 2022 se mândrește cu un număr revoluționar, care se datorează și faptului că, după doi ani de repaus forțat, litoralul mureșean a putut în sfârșit să găzduiască din nou festivalul nostru. Un număr record de artiști și programe i-au așteptat pe festivalieri. În timpul zilei, festivalierii s-au putut cufunda în lumea modei, a științei și a tehnologiei, în timp ce "viberii" cu spirit ecologic au putut găsi, de asemenea, o varietate de spectacole interesante. Pentru acest festival au fost valabile și biletele achiziționate pentru ediția din 2020.

 

2021

Peste 17.000 de participanți

BYEALEX & A SLEPP, DZSÚDLÓ, KONYHA, INTIM TORNA ILLEGAL și mulți alții...

Pentru a înlocui festivalul amânat din anul precedent, am organizat "VIBE: The City Edition", care a debutat ca un eveniment urban mai limitat. Noua ediție s-a adresat tinerilor din Târgu Mureș, în speranța că, după un an și jumătate de pandemie, tinerii sunt dornici să petreacă din nou pe melodiile lor preferate. Planul a funcționat și a depășit așteptările.

 

2020

Festival online cu peste 230.000 de spectatori

Situația epidemică a împiedicat realizarea ediției din 2020, dar nu am vrut să lăsăm publicul fără o experiență, așa că am organizat un festival online cu ajutorul furnizorilor de streaming. Cele două zile de transmisiuni au atras peste 230.000 de telespectatori pe platforma web.

 

2019

Peste 48.000 de participanți

LOST FREQUENCIES, MODESTEP DJ SET, ALLE FARBEN, FOREIGN BEGGARS, YESYES, BËLGA KRÚBI, WELLHELLO, AK26, BELAU, BYEALEX ÉS A SLEPP, FOLLOW THE FLOW, FRAN PALERMO  și mulți alții...

Numărul de participanți la festival a crescut cu cincisprezece mii într-un an, depășind așteptările organizatorilor. A crescut și media de vârstă a participanților la această serie de evenimente aflată în creștere, dar principalul public țintă au rămas studenții maghiari din Transilvania, în principal din Târgu Mureș. Pe lângă forumul de cunoaștere VIBE Koli, din programul de zi au făcut parte și prezentări de modă, ateliere de lucru și spectacole de teatru.

 

2018

Peste 33.000 de participanți

SIGMA, WILLY WILLIAM, WELLHELLO, DUB PISTOLS, MARGARET ISLAND, FREESTYLERS, ESTI KORNÉL, BYALEX ÉS A SLEPP, INTIM TORNA ILLEGÁL, BLAHALOUISIANA, CHRIS LAWYER, NB, KISTEHÉN, JÓVILÁGVAN și mulți alții...

Bazându-ne pe experiența de anul trecut, am organizat cea de-a doua ediție a Festivalului VIBE cu un nou impuls. Line-up-ul a fost extins, atât în ceea ce privește artiștii, cât și programele, și a fost adăugat un nou motto: GOOD VIBES ONLY. Acest motto a fost de atunci cea mai bună reflectare a misiunii festivalului de a încuraja o atmosferă pozitivă, bună dispoziție și distracție.

 

2017

Peste 24.000 de participanți

KOSZIKA & THE HOTSHOTS, MARGARET ISLAND, BRAINS, PALMA HILLS, WELLHELLO, VAD FRUTTIK, PÉTERFY BORI, SZEMPÖL, INTIM TORNA ILLEGÁL, ANNA & THE BARBIES, KELEMEN KABÁTBAN, PIXA FEAT. KIS GROFÓ, THE BIEBERS și mulți alții...

Primul festival VIBE a început ca un eveniment de nișă. Acesta s-a adresat în primul rând tinerilor maghiari din Transilvania și comunității de organizații studențești din licee și universități. Tinerii care au aglomerat locul bine stabilit al fostului Festival Peninsula de pe malul râului Mureș au putut asista nu numai la concerte, ci și la prezentări interesante ale VIBE Koli, unde au putut obține informații utile și valoroase despre aproape orice subiect de interes pentru tineri. Ateliere de lucru, activități pentru copii și expoziții au făcut, de asemenea, parte din program. Ca o mărturie a succesului primei ediții, VIBE a fost selectat ca unul dintre primele zece festivaluri noi din Europa.

1