Szabályzat

Szabályzat

MINDEN 2022. JÚLIUS 4-TŐL MEGVÁSÁROLT JEGY ÉRVÉNYES A VIBE FESZTIVÁL 2023-AS KIADÁSÁRA!

JELEN SZABÁLYZAT A 2023-BAN MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ VIBE FESZTIVÁLRA VONATKOZIK. 

 

SZERVEZŐ

VIBE EVENTS MANAGEMENT K.F.T.

SZÉKHELY: SZÁSZFENES, GORBÓ VÖLGYE 200 SZÁM, KOLOZS MEGYE

CÉGBÍRÓSÁGI IKTATÓSZÁM: J12/10/2017. ADÓSZÁM: RO36889061

HIVATALOS KÉPVISELŐ: RÉS KONRÁD-GERGELY

 

RENDEZVÉNY

A VIBE FESZTIVÁLRA 2023. JÚLIUS 05. - JÚLIUS 09. KÖZÖTT KERÜL SOR, HELYSZÍNE A MAROS-PART, MAROSSZENTGYÖRGY, MAROS MEGYE, ROMÁNIA.

 

SZABÁLYZAT

A SZERVEZŐ FENNTARTJA A SZABÁLYZATRA VONATKOZÓ VÁLTOZTATÁSI JOGOT, A RÉSZTVEVŐ ELŐZETES TÁJÉKOZTATÁSA NÉLKÜL. MINDEN UTÓLAGOS MÓDOSÍTÁSRA VONATKOZÓ INFORMÁCIÓT AZ ESEMÉNY HONLAPJÁN, A WWW.VIBEFESTIVAL.RO OLDALON ÉS AZ ESEMÉNY BEJÁRATÁNÁL TALÁLNAK MEG A RÉSZTVEVŐK. A MÓDOSÍTÁSOK AZONNALI HATÁLLYAL ÉRVÉNYESÍTENDŐK.

A BELÉPŐJEGY MEGVÁSÁRLÁSÁVAL EGYIDEJŰLEG A RÉSZTVEVŐ EGYETÉRT A SZABÁLYZAT ELŐÍRÁSAINAK BETARTÁSÁVAL .

A SZERVEZŐ BIZTOSÍTJA A RÉSZTVEVŐT, HOGY A BÁRMILYEN FORMÁBAN VÁSÁROLT, ÉRVÉNYES BELÉPŐJEGY FELMUTATÁSA KÖVETKEZTÉBEN RÉSZT VEHET A RENDEZVÉNYEN.

 

BELÉPŐJEGYEK, A BELÉPŐJEGYEK TÍPUSA ÉS JEGYVÁSÁRLÁS

BELÉPŐJEGYEK, A BELÉPŐJEGYEK TÍPUSA

A JEGYVÁSÁRLÁS KÉT MÓDON TÖRTÉNHET: A BILETE.RO ONLINE RENDSZERÉBEN, A BILETE.RO PARTNEREINÉL VAGY A VIBE FESZTIVÁL KIJELÖLT PARTNEREITŐL, ILLETVE A FESZTIVÁL HIVATALOS PROMÓTEREITŐL. A SZERVEZŐ CSAK A VIBE FESZTIVÁL PARTNEREI VALAMINT A BILETE.RO RENDSZEREN KERESZTÜL VÁSÁROLT JEGYEK ÉRVÉNYESSÉGÉT GARANTÁLJA.


MINDEN ELEKTRONIKUS FORMÁTUMBAN VÁSÁROLT JEGY NÉVRE SZÓLÓ, TEHÁT NEM ÁTADHATÓ. A VÁSÁROLT JEGYEK ÁTRUHÁZHATÓAK A BILETE.RO PLATFORMJÁN, FELÁR FEJÉBEN.

MINDEN ELEKTRONIKUS FORMÁTUMBAN LÉVŐ MEGHÍVÓ NÉVRE SZÓLÓ, TEHÁT NEM ADHATÓ ÁT.

MINDEN ELEKTORONIKUS FORMÁTUMBAN LÉVŐ JEGY, TELEFONON VAGY EGYÉB ELEKTRONIKAI ESZKÖZÖN IS BEOLVASHATÓ. NEM SZÜKSÉGES KINYOMTATNI.

MINDEN FIZIKAILAG VÁSÁROLT JEGYET, A FESZTIVÁLOZÓ KÖTELES FELMUTATNI EREDETI ÉS FIZIKAI FORMÁTUMBAN A JEGYBEVÁLTÁS IDEJÉN. NEM FOGADJUK EL ELEKTRONIKUS FORMÁBAN.

A FIZIKAI JEGYEKEN LÉVŐ JEGYKÓD IGAZOLJA A JEGY ÉRVÉNYESSÉGÉT. KÉRJÜK VIGYÁZNI RÁ! AMENNYIBEN LESZAKAD VAGY ELVESZTŐDIK, AKKOR A JEGY ÉRVÉNYESSÉGÉT VESZTI.

A FIZIKAI JEGYEK ELVESZTÉSE, SÉRÜLÉSE ESETÉN, NEM VÁLLALJUK A
FELELŐSSÉGET ÉS NEM ÁLL MÓDUNKBAN ÚJAT KIÁLLÍTANI.


A JEGYEKKEL FELMERÜLŐ KÉRDÉSEKKEL KAPCSOLATBAN, KÉRJÜK VEGYÉK FEL A KAPCSOLATOT VELÜNK, A TICKETS@VIBEFESTIVAL.RO E-MAIL CÍMEN KERESZTŰL.

A JEGYEK A KÖVETKEZŐ TÍPUSÚAK LEHETNEK: BÉRLET, VIP BÉRLET, NAPIJEGY, VIP NAPIJEGY ÉS KEMPING BÉRLET.

BÉRLET: EZEN TÍPUSÚ BÉRLETTEL A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉST NYER A FESZTIVÁL EGÉSZ IDEJÉRE, 0. NAP (JÚLIUS 05.), 18 ÓRÁTÓL KEZDŐDŐEN ÉS JOGÁBAN ÁLL A RENDEZVÉNY TELJES IDEJE ALATT A FESZTIVÁL TERÜLETÉN TARTÓZKODNI, KIVÉVE A VIP ZÓNÁBAN (JÚLIUS 10., 10 ÓRÁIG). EZEN TÍPUSÚ JEGY ÖNMAGÁBAN NEM BIZTOSÍT BELÉPÉST A KEMPING TERÜLETÉRE.

VIP BÉRLET: EZEN TÍPUSÚ BÉRLETTEL A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉST NYER A
FESZTIVÁL EGÉSZ IDEJÉRE, 0. NAP (JÚLIUS 05.), 18 ÓRÁTÓL KEZDŐDŐEN ÉS JOGÁBAN ÁLL A RENDEZVÉNY TELJES IDEJE ALATT A FESZTIVÁL TERÜLETÉN TARTÓZKODNI (JÚLIUS 10., 10 ÓRÁIG). EZEN TÍPUSÚ JEGY BELÉPÉST BIZTOSÍT A RENDEZVÉNY TERÜLETÉN KIALAKÍTOTT VIP ZÓNÁBA IS. EZEN TÍPUSÚ JEGY ÖNMAGÁBAN NEM BIZTOSÍT BELÉPÉST A KEMPING TERÜLETÉRE.

NAPIJEGY: A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉSÉT BIZTOSÍTJA AZ ADOTT NAPON A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE, KIVÉVE A VIP ZÓNÁBA, 10:00 ÓRÁTÓL A KÖVETKEZŐ NAP 10:00 ÓRÁIG (A 0. NAPRA ÉRVÉNYES NAPI JEGY JÚLIUS 05., 18 ÓRÁTÓL ÉRVÉNYES), EZT KÖVETŐEN A BELÉPŐJEGY ÉRVÉNYÉT VESZTI ÉS A RÉSZTVEVŐ KÖTELES ELHAGYNI A FESZTIVÁL TERÜLETÉT. HA A RÉSZTVEVŐNEK NINCS BELÉPÉSI ENGEDÉLYE, A SZERVEZŐNEK JOGÁBAN ÁLL KIKÍSÉRNI ŐT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRŐL, AKÁR A HATÓSÁGI SZERVEK BEVONÁSÁVAL. EZEN TÍPUSÚ JEGY ÖNMAGÁBAN NEM BIZTOSÍT BELÉPÉST A KEMPING TERÜLETÉRE.

VIP NAPIJEGY: A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉSÉT BIZTOSÍTJA A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE AZ ADOTT NAPON 10:00 ÓRÁTÓL A KÖVETKEZŐ NAP 10:00 ÓRÁIG (A 0. NAPRA ÉRVÉNYES VIP NAPIJEGY JÚLIUS 05., 18 ÓRÁTÓL ÉRVÉNYES), EZT KÖVETŐEN A BELÉPŐJEGY ÉRVÉNYÉT VESZTI ÉS A RÉSZTVEVŐ KÖTELES ELHAGYNI A FESZTIVÁL TERÜLETÉT. HA A RÉSZTVEVŐNEK NINCS BELÉPÉSI ENGEDÉLYE, A SZERVEZŐNEK JOGÁBAN ÁLL KIKÍSÉRNI ŐT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRŐL, AKÁR A HATÓSÁGI SZERVEK BEVONÁSÁVAL. EZEN TÍPUSÚ JEGY BELÉPÉST BIZTOSÍT A RENDEZVÉNY TERÜLETÉN KIALAKÍTOTT VIP ZÓNÁBA IS. EZEN TÍPUSÚ JEGY ÖNMAGÁBAN NEM BIZTOSÍT BELÉPÉST A KEMPING TERÜLETÉRE.

KEMPING BÉRLET: EZEN TÍPUSÚ JEGY BIZTOSÍTJA A RÉSZTVEVŐ SZÁMÁRA A KEMPINGBE VALÓ BELÉPÉST 0. NAP (JÚLIUS 05.), 18 ÓRÁTÓL KEZDŐDŐEN JÚLIUS 10., 10 ÓRÁIG. A SZERVEZŐ EZ IDŐRE BIZTOSÍTJA A KEMPINGHELYET, AMELY RÉVÉN A RÉSZTVEVŐ JOGOSULT A KÜLÖN FELSZERELT TUSOLÓK HASZNÁLATÁRA IS. A KEMPINGJEGY SZEMÉLYRE VONATKOZIK, NEM SÁTORHELYRE.

BELÉPŐJEGYEK ÁRA

BÉRLETEK: 

VIP BÉRLETEK

NAPIJEGYEK

VIP NAPIJEGYEK

KEMPING BÉRLETEK

A BELÉPŐJEGYEK NEM TARTALAMAZZÁK A KEZELÉSI KÖLTSÉGET. A SZERVEZŐK FENNTARTJÁK A JEGYÁRVÁLTOZTATÁS JOGÁT.

A JEGYEK NÉVRE SZÓLÓAK, EZÉRT NEM TOVÁBBADHATÓAK. CSAK AZ LÉPHET BE A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE, AKINEK A JEGYÉN SZEREPLŐ NEVE MEGEGYEZIK A SZEMÉLYIGAZOLVÁNYÁN SZEREPLŐ NEVÉVEL.

LESZ LEHETŐSÉG JEGY ÁTIRATÁSRA. EZ A FOLYAMAT KEZELÉSI KÖLTSÉGET VON MAJD MAGA UTÁN. RÉSZLETEKKEL HAMAROSAN JELENTKEZÜNK. 

KISKORÚAK

12 ÉVNÉL FIATALABB RÉSZTVEVŐK A FESZTIVÁL TELJES IDEJÉRE INGYENES BELÉPÉSRE JOGOSULTAK, CSAKIS ÚGY HA A SZÜLŐ IS BEFIZET ÉS BEMEGY A FESZTIVÁLRA VELE. A SZÜLŐ KÖTELES FELMUTATNI A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYÁT ÉS A GYEREK SZÜLETÉSI BIZONYÍTVÁNYÁT. KI KELL TÖLTENI EGY NYILATKOZATOT ÉS AZT FELMUTATNI A HELYSZÍNEN. KARSZALAGOT EGYIDŐBEN KELL KIVEGYE A KISKORÚ ÉS A SZÜLŐ. 
A NYILATKOZAT ITT ELÉRHETŐ: NYILATKOZAT
 
14 ÉV ALATTI SZEMÉLYEK CSAK SZÜLŐI FELÜGYELETTEL LÉPHETNEK BE A FESZTIVÁLRA, ÉS CSAKIS ÚGY HA A SZÜLŐ IS BEFIZET ÉS BEMEGY A FESZTIVÁLRA VELE. A SZÜLŐ KÖTELES FELMUTATNI A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYÁT ÉS A GYEREK SZÜLETÉSI BIZONYÍTVÁNYÁT. KI KELL TÖLTENI EGY NYILATKOZATOT ÉS AZT FELMUTATNI A HELYSZÍNEN. A KARSZALAGOT EGYIDŐBEN KELL KIVEGYE A KISKORÚ ÉS A SZÜLŐ. 
A NYILATKOZAT ITT ELÉRHETŐ: NYILATKOZAT

14-16 ÉV KÖZÖTT FELNŐTT KÍSÉRETÉBEN LÉPHETNEK BE A FESZTIVÁLRA, ÚGY HOGY A FELNŐTT IS BEFIZET ÉS BEMEGY VELE. KI KELL TÖLTENI EGY NYILATKOZATOT ÉS AZT FELMUTATNI A HELYSZÍNEN. A KARSZALAGOT EGYIDŐBEN KELL KIVEGYE A KISKORÚ ÉS A NAGYKORÚ KÍSÉRŐ.
A NYILATKOZAT ITT ELÉRHETŐ: NYILATKOZAT

A 18 ÉV ALATTIAK SPECIÁLIS KARSZALAGOT KAPNAK, AMELY BIZTOSÍTJA A SZOLGÁLTATÓK SZÁMÁRA A KISKORÚAK MEGKÜLÖNBÖZTETÉSÉT, TOVÁBBIAKBAN A SZOLGÁLTATÓ FELEL AZÉRT, HOGY A KISKORÚAK NE LEGYENEK ALKOHOLLAL ÉS CIGARETTÁVAL KISZOLGÁLVA.

A SZERVEZŐ FENNTARTJA A JOGÁT AZ ELŐZETES BEJELENTÉS NÉLKÜLI JEGYÁR VÁLTOZTATÁSRA.

 

FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐ SZEMÉLYEK

AZON FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐ SZEMÉLYEK, AKIK ELŐZETESEN ELKÜLDENEK EGY MÁSOLATOT A FOGYATÉKOSSÁGUKRÓL KIÁLLÍTOTT IGAZOLÁSRÓL AZ OFFICE@VIBEFESTIVAL.RO EMAIL CÍMRE, INGYENES BELÉPÉSBEN RÉSZESÜLNEK, VALAMINT AZ ŐKET KÍSÉRŐ SZEMÉLYNEK A BELÉPŐJEGY 50% -ÁT KELL FIZETNIE. 

 

JEGYEK ÉS KARKÖTŐK

A FESZTIVÁLRA A BELÉPÉS A KARKÖTŐ ALAPJÁN TÖRTÉNIK. CSAK A KÉZEN VISELT, ÉRVÉNYES KARKÖTŐVEL JOGOSULT A RÉSZTVEVŐ A BELÉPÉSRE. A SZERVEZŐ FENNTARTJA A JOGOT A KARKÖTŐK FOLYAMATOS ELLENŐRZÉSÉRE, ÚGY A FESZTIVÁL BEJÁRATÁNÁL MINT A FESZTIVÁL EGÉSZ TERÜLETÉN. A KARKÖTŐ ELVESZTÉSE, MEGRONGÁLÁSA VAGY MEGSEMMISÜLÉSE A RÉSZTVEVŐ FELELŐSSÉGE. A KARKÖTŐ ELVESZTÉSE, MEGRONGÁLÁSA VAGY MEGSEMMISÜLÉSE ESETÉN A RÉSZTVEVŐ NEM JOGOSULT A FESZTIVÁL TERÜLETÉN TARTÓZKODNI, MINDADDIG AMÍG NEM RENDELKEZIK EGY ÚJ BELÉPŐVEL. AZ ELSZAKADT, KIBONTOTT VAGY MEGRAGASZTOTT KARSZALAGOK NEM ÉRVÉNYESEK ÉS A SZERVEZŐ NEM CSERÉLI KI AZOKAT.

JEGYEK BEVÁLTÁSA ÉS KARKÖTŐK KIVÁLTÁSA

A JEGYEK BEVÁLTÁSA CSAKIS SZEMÉLYESEN LEHETSÉGES, SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY (VAGY BÁRMILYEN KÉPES OKIRAT, AMELY TARTALMAZZA A SZEMÉLY CNP-JÉT) FELMUTATÁSÁVAL.

A KARSZALAGOK ÁTVÉTELE, CSAKIS SZEMÉLYESEN LEHETSÉGES, A JEGYEK BEVÁLTÁSÁVAL EGYIDŐBEN.

RÉSZVÉTEL

A BELÉPÉS KIZÁRÓLAG AZ ERRE KIJELÖLT HELYEKEN TÖRTÉNIK, A BELÉPŐJEGYET A SZERVEZŐ A BELÉPÉS ALKALMÁVAL KARSZALAGRA CSERÉLI. A BELÉPÉS SORÁN MINDEN RÉSZTVEVŐ KÖTELES FELMUTATNI A SZEMÉLYAZONOSSÁGI IGAZOLVÁNYÁT IS.

A JEGY MEGVÁSÁRLÁSAKOR MINDEN RÉSZTVEVŐ TUDOMÁST VESZ A JELEN SZABÁLYZAT TARTALMÁRÓL, AMELY LÁTHATÓ HELYEN LESZ KIHELYEZVE.

A RENDEZVÉNY BIZTONSÁGOS LEBONYOLÍTÁSA ÉRDEKÉBEN A SZERVEZŐ FENNTARTJA MAGÁNAK A JOGOT ARRA, HOGY MEGTILTSA BIZONYOS ESZKÖZÖKNEK A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE VALÓ BEVITELÉT.

TILOS BEVINNI A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE A KÖVETKEZŐKET: KÁBÍTÓSZEREK, PIROTECHNIKAI ESZKÖZÖK, ÜVEGEK, VESZÉLYES TÁRGYAK, KÉSEK, ESERNYŐK, ROBBANÉKONY-, GYÚLÉKONY-, TOXIKUS- TÁRGYAK VAGY ANYAGOK ÉS OLYAN TÁRGYAK AMELYEKKEL MÁSOKAT MEGSEBEZHETNEK.

A JELENLEGI TÖRVÉNYEK ELŐÍRÁSAI ALAPJÁN A RÉSZTVEVŐK NEM VIHETNEK BE A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE:

KÉSEKET, BÉNÍTÓ SPRAYT, LÁNCOKAT VAGY MÁS OLYAN JELLEGŰ TÁRGYAT, AMELYEK KÖZVESZÉLYT JELENTHETNEK.

A RÉSZTVEVŐK NEM VIHETNEK BE ALKOHOLT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE.

A FESZTIVÁLOZÓK NEM VIHETNEK BE SEMMILYEN ÉTELT VAGY FOLYADÉKOT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE. KIVÉTELT KÉPEZNEK EZ UTÓBBI ESETBEN A KEMPINGEZŐK, AKIKNEK ENGEDÉLYEZETT A NEM ROMLANDÓ ÉTEL (PL. KONZERV, KENYÉR) ÉS 2 LITER BONTATLAN VÍZ BEVITELE.

A RENDEZVÉNYEN MINDENKI A SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VESZ RÉSZT, BELEÉRTVE AZON SZEMÉLYEKET IS, AKIK OLYAN FIZIKAI VAGY PSZICHIKAI BETEGSÉGBEN SZENVEDNEK, AMELY ESETÉBEN KÁROS LEHET AZ EGÉSZSÉGÜKRE A NAGY TÖMEG, AZ ERŐS ZAJ VAGY A SPECIÁLIS HANG- ÉS KÉPEFFEKTUSOK LEJÁTSZÁSA.

AZ ELŐADÁSOK TARTALMAZHATNAK ERŐS FÉNYEFFEKTUSOKAT, AMELYEK KÁROSAK LEHETNEK A GYERMEKRE ÉS AZ EPILEPSZIÁBAN SZENVEDŐKRE. A SZERVEZŐK FELHÍVJÁK A FIGYELMET ARRA, HOGY LEHETNEK TŰZIJÁTÉKOK A RENDEZVÉNY SORÁN ÉS AZ EZ ÁLTAL OKOZOTT ESETLEGES KÁROKÉRT NEM VÁLLALNAK FELELŐSSÉGET.

TILOS AUTÓVAL BEHAJTANI A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE, A SZERVEZŐ ÁLTAL KIÁLLÍTOTT BEHAJTÁSI ENGEDÉLY NÉLKÜL.

 

MAGAVISELETI KÖVETELMÉNYEK

MINDEN RÉSZTVEVŐ KÖTELES BETARTANI A JELEN SZABÁLYZATBAN MEGFOGALMAZOTTAKAT, VALAMINT A TÁRSADALMI SZABÁLYOK ÉS A HATÁLYOS TÖRVÉNYEK ELŐÍRÁSAIT. TILOS A RÉSZTVEVŐKNEK BÁRMI OLYAN TEVÉKENYSÉG A FESZTIVÁL TERÜLETÉN, AMELY VESZÉLYEZTETHETI A TÖBBI RÉSZTVEVŐ BIZTONSÁGÁT VAGY ALAPVETŐ JOGUKAT SÉRTHETI. A SZERVEZŐ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET AZ ESETLEGES ANYAGI- ÉS FIZIKAI KÁROKÉRT, AMELYEK A JELEN SZABÁLYZAT BE NEM TARTÁSA KÖVETKEZTÉBEN KELETKEZNEK, A SZABÁLYTALAN VISELKEDÉS KÖVETKEZTÉBEN KÁRTÉRÍTÉST KÖVETELHET.

A SZERVEZŐKNEK, A PARTNERSZERVEZŐKNEK ÉS AZ ENGEDÉLYEL RENDELKEZŐ SAJTÓNAK JOGÁBAN ÁLL FILMEZNI ÉS FÉNYKÉPEZNI AZ ESEMÉNYEN. A RÉSZTVEVŐK BELÉPÉSÜKKEL ELFOGADJÁK ÉS TUDOMÁST VESZNEK ARRÓL, HOGY MEGJELENHETNEK VIDEÓFELVÉTELEKEN VAGY FÉNYKÉPEKEN, ANÉLKÜL HOGY UTÓLAG BÁRMILYEN KÖVETELÉSRE JOGOSULTAK LENNÉNEK EZEN ANYAGOK FELHASZNÁLÁSA KÖVETKEZTÉBEN. A SZERVEZŐNEK JOGÁBAN ÁLL A FELVÉTELEKET FELHASZNÁLNI REKLÁMANYAGKÉNT ÉS PUBLIKUSSÁ TENNI, BÁRMILYEN UTÓLAGOS FIZETTSÉG NÉLKÜL.

A RÉSZTVEVŐKNEK JOGUKBAN ÁLL FÉNYKÉPEZNI ÉS VIDEÓFELVÉTELEKET KÉSZÍTENI, AZONBAN CSAK SAJÁT HASZNÁLATRA. BÁRMILYEN ANYAG PUBLIKÁLÁSA, INGYEN VAGY FIZETTSÉG FEJÉBEN, TILOS.

KIVÉTELES ESETEKBEN AZ ELŐADÓ KÉRHETI A FÉNYKÉPEZÉS ÉS A FILMEZÉS BETILTÁSÁT ELŐADÁSA IDEJÉN. EBBEN AZ ESETBEN A SZERVEZŐK ELŐZETES FELHÍVÁSBAN EZT KÖZÖLNI FOGJÁK AZ ESEMÉNY FACEBOOK OLDALÁN, A HELYSZÍNEN VAGY AZ ELŐADÁS ELŐTT.

TILOS BÁRMILYEN KERESKEDELMI- VAGY REKLÁMTEVÉKENYSÉG FOLYTATÁSA A FESZTIVÁL TERÜLETÉN BELÜL, A SZERVEZŐ ÍRÁSOS BELEEGYEZÉSÉNEK HIÁNYÁBAN.

TILOS A KISKORÚAK ALKOHOLLAL VALÓ KISZOLGÁLÁSA ÉS TILOS A KISKORÚAKNAK ALKOHOLT FOGYASZTANI. A KÁBÍTÓSZERFOGYASZTÁS ILLEGÁLIS ÉS TILOS, EZEN TEVÉKENYSÉG A HATÁLYOS TÖRVÉNYI ELŐÍRÁSOK ALAPJÁN BÜNTETENDŐ.

TILOS BÁRMILYEN TŰZES- VAGY GYÚLÉKONY ANYAG HASZNÁLATA A FESZTIVÁL EGÉSZ TERÜLETÉN (TILOS A TÁBORTŰZ VAGY BÁRMILYEN JELLEGŰ NYÍLT LÁNG KELETKEZTETÉSE ÉS HASZNÁLATA). KIVÉTELT KÉPEZNEK A SZERVEZŐK ÁLTAL ENGEDÉLYEZETT PROGRAMOK.

A BELÉPŐJEGY MEGVÁSÁRLÁSÁVAL EGYIDEJŰLEG A RÉSZTVEVŐ EGYETÉRT A MAROS SPORT- ÉS SZABADIDŐ KÖZPONT (WEEKEND) SZABÁLYZATÁVAL. A MAROS SPORT- ÉS SZABADIDŐ KÖZPONT (WEEKEND) MEDENCÉINEK HASZNÁLATA SAJÁT FELELŐSSÉGRE TÖRTÉNIK.

A MAROSBAN VALÓ FÜRDŐZÉS TILOS ÉS ÉLETVESZÉLYES.

 

MAGAVISELETI KÖVETELMÉNYEK A FESZTIVÁL TERÜLETÉN BELÜL

A KEMPING ZÓNA, VALAMINT AZ EHHEZ TARTOZÓ HELYSZÍNEK NYITÁSI IDŐPONTJA: 2023. JÚLIUS 5., 18:00, ZÁRÁSUKRA PEDIG 2023. JÚLIUS 10-ÉN 10:00-KOR KERÜL SOR.

ZÁRÁS UTÁN A SZERVEZŐK NEM BIZTOSÍTANAK VÉDELMI FELÜGYELETET A KEMPING ZÓNÁNÁL.

A KEMPINGNEK 24 ÓRÁS NYITVATARTÁSA LESZ, A KEMPINGES BELÉPŐVEL RENDELKEZŐK AKÁRHÁNYSZOR ELHAGYHATJÁK ÉS VISSZAMEHETNEK A KEMPING HELYSZÍNRE.

A SZERVEZŐK NEM VÁLLALNAK FELELŐSSÉGET AZ ELHAGYOTT VAGY ELLOPOT SZEMÉLYES TÁRGYAKÉRT.

A KEMPING TERÜLETÉN TILOS FELSZERELNI BÁRMILYEN KERT VAGY TERASZ KIALAKÍTÁSÁRA HASZNÁLT BÚTORZATOT.

A KEMPINGEZŐK CSAK AKKORA SÁTORRAL JÖJJENEK, AMEKKORA SZÜKSÉGES A BENNE SZÁLLÁST FOGLALÓK SZÁMÁRA. A SZERVEZŐK NEM FOGADJÁK A NAGY ELŐTÉRREL RENDELKEZŐ SÁTRAKAT. A SZERVEZŐKNEK JOGUKBAN ÁLL NEM BEFOGADNI BIZONYOS SÁTRAKAT A KEMPING ZÓNA TERÜLETÉRE.

MINDEN RÉSZTVEVŐ TÁSKA ÉS TESTI KUTATÁSI ELLENŐRZÉSEN FOG ÁTMENNI MINDEN ALKALOMMAL, AMIKOR A KEMPING TERÜLETÉRE KÍVÁN BELÉPNI.

AZ ELKOBZOTT TÁRGYAKAT NEM SZOLGÁLTAT VISSZA A SZERVEZŐ. A RÉSZTVEVŐKNEK JOGUKBAN ÁLL VISSZATÉRÜLNI ÉS JAVAIKAT AZ AUTÓBAN HAGYNI, KIVÉTELT KÉPEZNEK AZ ILLEGÁLISAN BIRTOKOLT TÁRGYAK. A SZERVEZŐK NEM VÁLLALNAK FELELŐSSÉGET AZ AUTÓBAN HAGYOTT JAVAKÉRT.

AZON SZEMÉLYEK AKIKNÉL ILLEGÁLIS TÁRGYAKAT TALÁLNAK (KÁBÍTÓSZEREKET, TARTÁSI ENGEDÉLY NÉLKÜLI FEGYVEREKET), AZONNAL ÁT LESZNEK ADVA A HATÓSÁGOKNAK.

TILOS BEVINNI A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE ÁRAMGENERÁTORT, TŰZHELYKÉNT HASZNÁLANDÓ ESZKÖZÖKET.

A SÁTRAKAT KIZÁRÓLAG A SÁTORHELYNEK SZÁNT TÉRSÉGBEN SZABAD FELHÚZNI. A RÉSZTVEVŐK NEM TÁBOROZHATNAK LE OLYAN HELYEKRE AHOL ÁTJÁRÁS VAN BIZTOSÍTVA, ÉS A MOSDÓK VAGY A TUSOLÓK HELYÉRE SEM.

TILOS SZEMETELNI! A SZEMETET A SZEMÉTTÁROLÓKBAN KELL GYŰJTENI!

A KEMPINGEZŐKNEK BELÉPÉSKOR FEL KELL MUTATNIUK A FESZTIVÁLKARKÖTŐT.

A SZERVEZŐ GONDOSKODIK ARRÓL, HOGY A FESZTIVÁL TERÜLETÉN LEGYENEK TUSOLÓK, ILLEMHELYEK ÉS AZ EHHEZ SZÜKSÉGES ÁRAM.

A SZERVEZŐ NEM KÖTELES ÁRAMOT BIZTOSÍTANI A RÉSZTVEVŐKNEK.

A TUSOLÓK, VÉCÉK, VILÁGÍTÓ RENDSZEREK VAGY AZ ELVÁLASZTÓ KERÍTÉSEK MEGRONGÁLÁSA BÜNTETÉSSEL JÁR, A TETTESNEK KÖTELESSÉGE MEGTÉRÍTENI A KÁRT.

 

BIZTONSÁG

A FESZTIVÁL TERÜLETÉN A SZERVEZŐ BIZTONSÁGI EMBEREK SEGÍTSÉGÉVEL FELÜGYELI A RENDET. AZ ESEMÉNY SORÁN A RÉSZTVEVŐKNEK KÖTELESSÉGÜK TISZTELETBEN TARTANI A BIZTONSÁGI SZEMÉLYZET TEVÉKENYSÉGÉT, UGYANAKKOR KÖTELESEK EZEN SZEMÉLYEKKEL EGYÜTTMŰKÖDNI ÉS SÜRGŐSSÉG ESETÉN BETARTANI AZ ÁLTALUK KIADOTT INSTRUKCIÓKAT, PARANCSOKAT.

MÁS SZEMÉLY VESZÉLYEZTETÉSE VAGY BÁNTALMAZÁSA ESETÉN A BIZTONSÁGIAK SAJÁT MEGÍTÉLÉSÜK ALAPJÁN KIKÍSÉRHETIK A BÁNTALMAZÓ SZEMÉLYT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRŐL.

 

ELSŐSEGÉLY

A FESZTIVÁL TERÜLETÉN ELSŐSEGÉLY PONTOK LESZNEK FELSZERELVE, MELYEKNEK HASZNÁLATA INGYENES.

 

TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

A FESZTIVÁL IDEJE ALATT A RÉSZTVEVŐK A KÜLÖNBÖZŐ SZOLGÁLTATÁSOKAT ÉS KERESKEDELMI CIKKEKET AZ ERRE KIJELÖLT HELYEKEN VEHETIK IGÉNYBE. A RÉSZTVEVŐK KIZÁRÓLAG AZON FIZETÉSI ESZKÖZÖKET KÖTELESEK HASZNÁLNI, AMELYEKET A SZERVEZŐ, VALAMINT A SZERVEZŐ PARTNEREI ELFOGADNAK.

 

MEGHATÁROZÁSOK

CONTACTLESS KÁRTYA – NEM NÉVRE SZÓLÓ, ELEKTRONIKUS VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYOKAT TARTALMAZÓ HORDOZÓ. A RENDEZVÉNY KIZÁRÓLAGOS FIZETŐESZKÖZE. MINDEN KERESKEDŐNEK LEHETŐSÉGE LESZ A BEVÉTELEKET A CONTACTLESS KÁRTYA SEGÍTSÉGÉVEL ELSZÁMOLNI.

CONTACTLESS KÁRTYA FELTÖLTÉSE – AZ A FOLYAMAT, AMELYNEK SORÁN A RÉSZTVEVŐK FELTÖLTHETIK A FIZETÉSI ESZKÖZT, EZ ESETBEN A CONTACLESS KÁRTYÁT PÉNZZEL ÉS AMELLYEL UTÓLAG VÁSÁROLHATNAK A FESZTIVÁL TERÜLETÉN.

CONTACTLESS KÁRTYÁN MARADT PÉNZÖSSZEG TÖRLESZTÉSE – A FENTI FOLYAMAT FORDÍTOTT ELJÁRÁSA, AMELY SORÁN A RÉSZTVEVŐ VISSZAVÁLTHATJA PÉNZRE A KÁRTYÁN MARADT ÖSSZEGET.

CONTACTLESS KÁRTYA LEOLVASÓ – AZON GÉP, AMELY SEGÍTSÉGÉVEL A BEVÉTELEKET SZÁMON TARTJÁK ÉS AMELY SEGÍTSÉGÉVEL FIZETHETNEK AZ ELADOTT, MEGVETT ARÚÉRT.

A RENDEZVÉNY TELJES TERÜLETÉN ELÉRHETŐK LESZNEK A CONTACTLESS KÁRTYA FELTÖLTŐPONTOK.

 

FELELŐSSÉG ÉS GARANCIA

A SZERVEZŐ GARANTÁLJA A BELÉPÉST ÉS MINDEN SZOLGÁLTATÁS HASZNÁLATBA VÉTELÉT AZON RÉSZTVEVŐKNEK, AKIK ÉRVÉNYES BELÉPŐJEGGYEL RENDELKEZNEK. KÉNYSZERHELYZET ESETÉN A SZERVEZŐ SAJÁT ELHATÁROZÁSA ALAPJÁN MÓDOSÍTHATJA A FESZTIVÁL DÁTUMÁT. A FESZTIVÁL DÁTUMA NEM VÁLTOZIK KISEBB IDŐJÁRÁSVÁLTOZÁS ESETÉN (ESŐ, FELHŐS IDŐ, STB.).

A SZERVEZŐNEK JOGÁBAN ÁLL MÓDOSÍTANI A ZENEI PROGRAM IDŐPONTJÁT. A RÉSZTVEVŐNEK NEM ÁLL JOGÁBAN KÁRTÉRÍTÉST KÉRNI IDŐPONTMÓDOSÍTÁS ESETÉN.

A SZERVEZŐ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET A FESZTIVÁL TERÜLETÉN TÖRTÉNŐ KÁROKOZÁSOKÉRT, HA AZOK NEM A SZERVEZŐ MULASZTÁSA VAGY HIBÁS SZERVEZÉS ESETÉN TÖRTÉNTEK.

A KARSZALAG ÁTADÁSA UTÁN A SZERVEZŐ NEM FELELŐS ENNEK ÉPSÉGÉÉRT. A RÉSZTVEVŐNEK NEM ÁLL JOGÁBAN KÁRTÉRÍTÉST KÉRNI A SZERVEZŐTŐL A KARSZALAG UTÓLAGOS MEGRONGÁLÁSA, ELVESZTÉSE ESETÉN.

A SZERVEZŐ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET AZON TÖRTÉNÉSÉKRE, AMELYEK A FESZTIVÁL TERÜLETÉN KÍVÜL ZAJLANAK.

 

BÜNTETÉSEK

A SZERVEZŐNEK JOGÁBAN ÁLL AZONNALI HATÁLLYAL, TELJESEN VAGY ÁTMENETILEG, MEGTILTANI A RÉSZTVEVŐ BELÉPÉSÉT A FESZTIVÁL TERÜLETÉRE VAGY ADOTT ESETBEN KIKISÉRNI ŐT, ABBAN AZ ESETBEN HA AZ NEM TARTJA BE A JELEN SZABÁLYZAT VAGY A ROMÁNIÁBAN ÉRVÉNYBEN LÉVŐ TÖRVÉNYEK ELŐÍRÁSAIT.

AZON SZEMÉLYEK, AKIK KEMPINGBELÉPŐ NÉLKÜL LÉPNEK BE A KEMPING TERÜLETÉRE, KÖTELEZŐEN KI KELL FIZESSÉK A KEMPINGBELÉPŐ ÁRÁT, KÜLÖNBEN A SZERVEZŐ MEGVONHATJA A RÉSZTVÉTELI JOGUKAT A FESZTIVÁLON. EZEN UTÓBBI ESETBEN A RÉSZTVEVŐNEK NEM ÁLL JOGÁBAN KÁRTÉRÍTÉST KÉRNI A SZERVEZŐTŐL.

A SZERVEZŐ HAMIS BELÉPŐJEGYEK ÉSZLELÉSE ESETÉN AZ ÜGYET BÜNTETŐJOGI ÚTRA TERELI.

 

KÉNYSZERHELYZET, VÉSZHELYZET

HÁBORÚ, TERRORTÁMADÁS, TÜNTETÉS, GAZDASÁGI EMBARGO, BALESET, TŰZ, TERMÉSZETI KATASZTRÓFA, FÖLDRENGÉS, ÁRVÍZ, HOSSZABB ÁRAMKIMARADÁS, JÁRVÁNY, HIVATALOS ELRENDELÉSEK VAGY MÁS, A SZERVEZŐ VAGY RÉSZTVEVŐ ÁLTAL ELŐRE NEM LÁTHATÓ ÉS BEFOLYÁSOLHATÓ TÖRTÉNÉSEK ESETÉN MINDKÉT FÉL ELÁLLHAT A SZABÁLYZAT ELŐÍRÁSAINAK BETARTÁSÁTÓL. AMENNYIBEN A FENTEBB EMLÍTETT ESETEK BÁRMELYIKE ELŐFORDUL ÉS MEGAKADÁLYOZZA A RENDEZVÉNY LÉTREJÖTTÉT, A SZERVEZŐ NEM KÖTELES VISSZATÉRÍTENI A JEGYEK ÁRÁT.

 

RÉSZLETFIZETÉS SZABÁLYZATA


ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK
A VIBE FESZTIVÁL SZERVEZŐJE, A VIBE EVENTS MANAGEMENT SRL KORLÁTOZOTT IDEIG LEHETŐSÉGET KÍNÁL A VIBE FESZTIVÁL BÉRLET RÉSZLETFIZETÉSES VÁSÁRLÁSÁRA A JELEN SZABÁLYZAT ELŐÍRÁSAINAK MEGFELELŐEN ÉS AZ ALÁBBI FELTÉTELEK MELLETT.

A RÉSZLETFIZETÉS KIZÁRÓLAG AZ ONLINE VÁSÁROLHATÓ “VIBE PASS - PLATA IN RATE - HAVI RÉSZLETFIZETÉS” JEGYKATEGÓRIÁRA ÉRVÉNYES. A JEGY VÁSÁRLÁSA KIZÁRÓLAG KÁRTYÁS FIZETÉSSEL TÖRTÉNIK, A VÁSÁRLÓNAK ÉRVÉNYES BETÉTI- VAGY HITELKÁRTYÁVAL KELL RENDELKEZNIE. 

“VIBE PASS - PLATA IN RATE - HAVI RÉSZLETFIZETÉS” BÉRLET A FESZTIVÁL EGÉSZ IDEJÉRE BELÉPÉST BIZTOSÍT, 0. NAP (2023.JÚLIUS 05.), 18 ÓRÁTÓL KEZDŐDŐEN ÉS JOGÁBAN ÁLL A RENDEZVÉNY TELJES IDEJE ALATT A FESZTIVÁL TERÜLETÉN TARTÓZKODNI (JÚLIUS 10., 10 ÓRÁIG). EZEN TÍPUSÚ JEGY ÖNMAGÁBAN NEM BIZTOSÍT BELÉPÉST A VIP ZÓNA ÉS A KEMPING TERÜLETÉRE.

 

RÉSZLETEK ÖSSZEGEI:
1. RÉSZLET: 99 RON + KEZELÉSI KÖLTSÉGEK
2. RÉSZLET: 99 RON + KEZELÉSI KÖLTSÉGEK 
3. RÉSZLET: 99 RON + KEZELÉSI KÖLTSÉGEK 
4. RÉSZLET:  99 RON + KEZELÉSI KÖLTSÉGEK 

TELJES ÁR: 396 RON + KEZELÉSI KÖLTSÉGEK 
 

RÉSZLETFIZETÉS FOLYAMATA
A VÁSÁRLÓ 4 EGYENLŐ ÉRTÉKŰ HAVI RÉSZLET BEFIZETÉSÉVEL VÁSÁROLHATJA MEG A BÉRLETÉT. AZ 1. RÉSZLET BEFIZETÉSÉRE 2023. MÁRCIUS 01. ÉS 2023. MÁRCIUS 25. KÖZÖTT VAN LEHETŐSÉG, A WWW.VIBEFESTIVAL.RO OLDALON. 2023. MÁRCIUS 25. UTÁN MÁR NEM LESZ LEHETŐSÉGE CSATLAKOZNI A PROGRAMHOZ.  

AZ 1. RÉSZLET BEFIZETÉSÉVEL A VÁSÁRLÓ LEFOGLALJA A BÉRLETET ÉS ELFOGADJA A VIBE FESZTIVÁL HIVATALOS SZABÁLYZATÁT, VALAMINT A RÉSZLETFIZETÉS SZABÁLYZATÁT IS. A VÁSÁRLÓ AZ 1. RÉSZLET BEFIZETÉSÉVEL ELFOGADJA, HOGY A BILETE.RO (S.C. DEPARTAMENTUL LOGISTIC EVENT SRL), A VIBE FESZTIVÁL JEGYSZOLGÁLTATÓJA A TOVÁBBI HÁROM HÓNAPBAN AUTOMATIKUSAN LEVONJA A KÖVETKEZŐ RÉSZLET ÖSSZEGÉT A MEGADOTT ÉRVÉNYES BETÉTI- VAGY HITELKÁRTYÁRÓL.

A 2. RÉSZLET ÁPRILISBAN, A 3. RÉSZLET MÁJUSBAN, A 4. RÉSZLET JÚNIUSBAN ESEDÉKES. AZ 1. RÉSZLET BEFIZETÉSÉNEK DÁTUMA, MEGHATÁROZZA A TOVÁBBI RÉSZLETEK BEFIZETÉSÉNEK AZ ESEDÉKESSÉGÉT. AMENNYIBEN A VÁSÁRLÓ MÁRCIUS 1-ÉN FIZETI BE AZ 1. RÉSZLETET, A 2. RÉSZLETET ÁPRILIS 1-ÉN, A 3 RÉSZLETET MÁJUS 1-ÉN ÉS A 4. RÉSZLETET JÚNIUS 1-ÉN KELL BEFIZETNIE, TEHÁT A KÖVETKEZŐ HÓNAP UGYANAZON NAPJÁN. AMENNYIBEN A VÁSÁRLÓ MIND A 4. RÉSZLETET BEFIZETI, A 4. RÉSZLET SIKERES

BEFIZETÉSE UTÁN E-MAILBEN MEGKAPJA A BÉRLETÉT.

 

RÉSZLETFIZETÉSI PROBLÉMÁK / RÉSZLETFIZETÉS ELMARADÁSA

AZ 1. RÉSZLET BEFIZETÉSE UTÁN A TOVÁBBI HÁROM RÉSZLET ÖSSZEGÉT A BILETE.RO (S.C. DEPARTAMENTUL LOGISTIC EVENT SRL) JEGYSZOLGÁLTATÓ AUTOMATIKUSAN FOGJA LEVONNI A VÁSÁRLÓ MEGADOTT BETÉTI- VAGY HITELKÁRTYÁRÓL.

AMENNYIBEN VALAMELY RÉSZLET ESEDÉKESSÉGKOR A MEGADOTT BETÉTI- VAGY HITELKÁRTYÁRÓL VALAMILYEN OK FOLYTÁN (TECHNIKAI PROBLÉMÁK, FEDEZETHIÁNY STB. – AMELY TELJES MÉRTÉKBEN A VÁSÁRLÓ VAGY A VÁSÁRLÓ BETÉTI- VAGY HITELKÁRTYA KIBOCSÁTÓJÁNAK A FELELŐSSÉGE) NEM TUDJA LEVONNI A RÉSZLETET A JEGYSZOLGÁLTATÓ, A KÖVETKEZŐ 2 NAPON A BETÉTI- VAGY HITELKÁRTYA MEGTERHELÉSÉRE ÚJABB KÍSÉRLETET TESZ. AMENNYIBEN EZEK UTÁN SEM TUDJA A RÉSZLETET A JEGYSZOLGÁLTATÓ LEVONNI, AZ ESEDÉKES RÉSZLET A KÖVETKEZŐ HÓNAP RÉSZLETÉHEZ ADÓDIK HOZZÁ. TEHÁT HA A 2. RÉSZLET NEM KERÜL BEFIZETÉSRE ÁPRILISBAN, AKKOR AZ HOZZÁADÓDIK A 3. RÉSZLETHEZ MÁJUSBAN. AMENNYIBEN MÁJUSBAN SEM KERÜL BEFIZETÉSRE A 2. ÉS 3. RÉSZLET, HOZZÁADÓDIK A JÚNIUSI 4. RÉSZLET ÖSSZEGÉHEZ.

AMENNYIBEN A VÁSÁRLÓ JÚNIUSBAN, A RÉSZLETFIZETÉS UTOLSÓ DÁTUMÁN,  A 4. RÉSZLETET, ILLETVE ELMARADÁS ESETÉN AZ ELMARADT RÉSZLETEKET, NEM FIZETI BE A JEGYVÁSÁRLÁSA SEMMISSÉ VÁLIK, A FOGLALT BÉRLETET NEM KAPJA MEG. AZ ADDIG BEFIZETETT ÖSSZEGEKET A VIBE EVENTS MANAGEMENT SRL VISSZATARTJA ÉS NEM SZOLGÁLTATJA VISSZA A VÁSÁRLÓNAK, TOVÁBBÁ A BÉRLETET SEM IGÉNYELHETI.

A VÁSÁRLÓ MINDEN TRANZAKCIÓ ELVÉGZÉSE UTÁN E-MAILBEN ÉRTESÜL ARRÓL, HOGY A TRANZAKCIÓ SIKERES VOLT VAGY SIKERTELEN. AMENNYIBEN SIKERTELEN KÖTELESSÉGE A TRANZAKCIÓT MEGISMÉTELNI.

 

PÉLDA:

 
RÉSZLETFIZETÉS MEGSZAKÍTÁSA
AMENNYIBEN A VÁSÁRLÓ AZ ELSŐ VAGY TÖBB RÉSZLET BEFIZETÉSE UTÁN NEM KÍVÁNJA FOLYTATNI A RÉSZLETFIZETÉST, A VIBE EVENTS MANAGEMENT SRL VISSZATARTJA AZ ADDIG BEFIZETETT ÖSSZEGEKET ÉS NEM SZOLGÁLTATJA VISSZA A VÁSÁRLÓNAK, TOVÁBBÁ A BÉRLETET SEM IGÉNYELHETI.

ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK:
A  VIBE EVENTS MANAGEMENT SRL NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET AZON DÍJAKÉRT AMELYEKET A BETÉTI- VAGY HITELKÁRTYA KIBOCSÁTÓJA SZÁMOL FEL.

A VIBE EVENTS MANAGEMENT SRL NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET AZON PROBLÉMÁKÉRT AMELYEK AKADÁLYOZHATJÁK A RÉSZLETFIZETÉS FOLYAMATÁT ÉS A VÁSÁRLÓ VAGY A VÁSÁRLÓ BETÉTI- VAGY HITELKÁRTYA KIBOCSÁTÓJA FELEL ÉRTÜK.
A VIBE EVENTS MANAGEMENT SRL FENNTARTJA A JOGOT, HOGY EGYOLDALÚAN MÓDOSÍTSA EZEN SZABÁLYZATOT. A MÓDOSÍTÁSOK A KÖZZÉTÉTEL PILLANATÁBAN HATÁLYBA LÉPNEK.

A RÉSZLETFIZETÉS ELSŐ RÉSZLETÉNEK BEFIZETÉSÉVEL A VÁSÁRLÓ ELFOGADJA, HOGY HA MEGSZAKÍTJA A RÉSZLETFIZETÉS FOLYAMATÁT AKKOR AZ ADDIG BEFIZETETT ÖSSZEGEKET A VIBE EVENTS MANAGEMENT SRL VISSZATARTJA, ÉS NEM SZOLGÁLTATJA VISSZA A VÁSÁRLÓNAK, TOVÁBBÁ A BÉRLETET SEM IGÉNYELHETI.

A RÉSZLETFIZETÉS 1. RÉSZLETÉNEK BEFIZETÉSÉVEL A VÁSÁRLÓ ELFOGADJA, HOGY HA A 4. RÉSZLET BEFIZETÉSÉNEK UTOLSÓ HATÁRIDEJÉIG NEM FIZETI BE 4. RÉSZLETET, ILLETVE AZ ELMARADÁS ESETÉN AZ ELMARADT RÉSZLETEKET, JEGYVÁSÁRLÁSA SEMMISSÉ VÁLIK, A FOGLALT BÉRLETET A VÁSÁRLÓ NEM KAPJA MEG. AZ ADDIG BEFIZETETT ÖSSZEGEKET A VIBE EVENTS MANAGEMENT SRL VISSZATARTJA ÉS NEM SZOLGÁLTATJA VISSZA A VÁSÁRLÓNAK, TOVÁBBÁ A BÉRLETET SEM IGÉNYELHETI.

AZ 1. RÉSZLET BEFIZETÉSÉVEL A VÁSÁRLÓ LEFOGLALJA A BÉRLETET ÉS ELFOGADJA A VIBE FESZTIVÁL HIVATALOS SZABÁLYZATÁT, VALAMINT A RÉSZLETFIZETÉS SZABÁLYZATÁT IS.

 

A JEGYVÁSÁRLÁSSAL A RÉSZTVEVŐ ELFOGADJA A FENTEBB LEÍRT SZABÁLYZATOT.